Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2014
Мислења
92
Поени од реакции
179
Седнат на WC школката, нирвана блаженство некаде далеку со мислите.
Пералната си врти, од нигде никаде едно прекрасно чувство на јајцава , како ангел ( ангел на викторија сикрет ) да ми ги лиже.
Додека трепнав понесен од прекраснотиите луцифер замеша прсти и ми ги акна во котел со врела вода, екстазата премина во агонија.
Поука : Ако некогаш сте принудени да се олесните додека пералната пере , проверете цревото кое што ја исфрла зовриената вода да не случајно е насочено кон вашите ТАШАЦИ.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга..

4 август буди лоши спомени... Пред 2 години, пред точно 2 години на овој ден паднав од мотор, тоа беше најгрозниот момент во мојот живот, среќа што моторот се излизга, а не удри во комбето. Фала му на Бог кој во тој момент бил со мене. Имав камен во нога, во колено, додека чекав да дојдат да ме земат самиот го извадив каменот а на ногата имав дупка од која извираше крв. Од тогаш до денеска само 1 сум се качил на мотор, со сет страв во мене..

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Еден ден ќе организирам масовна собиранка и ќе ве частам сите по едно пиво. :)
Ќе има големи дози на цијанид во пивото.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Значи окапав дома. По срање одмор здравје. Лани воа време бев у Монтенегрина. Будва колинг. Не знаеш дали си у Монтенегро или си у Србикестан? :confused:Добро ја иам една теорија дека сите тие Босанци, Хрвати, Црногорци се само Срби кои се фолирају :LOL:, али у Будва тоа е на левел стотка. Таму ебено кул е да си Србин. Па така и ние. Се глупиравме со српскиот. Српски, српски и само српски. Арно шо не не натепа некој.:LOL:

Решивме ќе одиме на ноќно капење. Не, од почеток.

2 и пол ноќта. Шлицот на месечината беше бесрамно раскопчан. Неумесната синтакса на алкохолот бараше да ја удавиме во морето. Брчките на карпите беа истите. Пукаа кондоми во далечината, а ѕвездите несаосечајно удриле на џумбуш. Ненаситно голташ од вообразената убавина. Симбиозата небо - море беше корпулентна и калорична. Се губиш тотално во неа не знаејќи дали лебдиш или пливаш.

И тогаш дојдоа Србитееееееееееееее!

Косово, Ноле, Цеца, Београду ко шо е ред се се спомна.

Не приметија.

Наравно, да дојдоа да видат кој им ја гази светата српска земја - Монтенегрина.

„Оооо Македонци наши брајча" - ја стресоа ноќта која се излежаваше на брегот.

И така. Се запознавме. Ја цело време им шлапам српски. Летаа падежи на сите страни. Другите мои - Македонци до гроба. Ја прочешлавме Југославија, си направивме муабет за музиче, за филм, за жени, за се.

Им спомнав и за мојата зачуденост зо ошто на најголемата и преубава црква во Котор стои знак - Српска православна црква:confused:

„Па шта ти је брате, Црна Гора је српска земја".

Така, така.

Пурпурот пукаше во далечината. Ја грофтав со српскиот. :ROFLMAO:

И тогаш, еден од Србите (на мене) :

„ Јао брате, ти си први Македонац, кој ја тако лепо разумем када прича македонског".

Друг Србин: „ Па то ти је све исто брате. Зато смо и ми са Македонцама брача".

Алооооооооооооооо бе! Јазико си го сокапа зборејќи српски, да ви ибам то глупите Срби!

Последно уредено:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
Draga kajgi kojznae od koga ti nemam pisano jbg ga neam kom momentalno pa se preku telefon mi ide inace se po staro uste sum na istoto rabotno mesto rabotite ne stojst vo mesto naprednuvaat po malce se uste sum glup i se nadam deka mozebi ke vlezam pod drzavna kapa i taka..
Inace po 5godini ne iskacanje od ovaa prokleta zemja uspeav da trgnam nastrana nekojsi 250-300evra i otidov na odmor
Draga ludilo sum se ispukal za site muki i nervozi sto gi trpev tuka zlstna bugatija zlaten nesebar zlaten soncev breg sum se ispukal za se
Eve ndkoja slikicka da staam da se pofalam ne samo negativni stvari

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Dear K.

Пак ја спичкав цела плата пред да заврши месецот и сега ќе си јадам леб и вода :D

Класично македонче ... :D[DOUBLEPOST=1407118208][/DOUBLEPOST]Само што отворив Фејсбук на Хоум ми излегоа слики од дечкото што ја изгубил раката на утакмицата со Пелистер ради непрофесионалноста на нашите џандари.

Солзи ми надојдоа како да се работи за моја рака ...па уште сликата каде што дечкото и покрај се се смее - немам зборови, алал да му е - да можам мојата дланка би му ја дал. МУДОЊА!!!!!!!!!!!!!!!!

И така ...

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Уживам во изгреј сонцето, зраците удираат точно над мојот компјутер. Фасцинантно.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Кики,
Прв ден на работа после одмор. Нели велат треба да си полн со енергија и елан за работа. Кај ми е енергијата море? Кај ми е еланот??? :pos: Немам идеа ни за некоја глупост да направам.
Не виреам на жешко јас, дај ми зима...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не почекаа ни 5 секунди да фрлаат со дрва и камења по навивачките групи, посебно по Комити. Треба Комити да престанат да даваат отпор и да дојде време кога полицајци ќе ви доаѓаат до дома да ве натепаат од ќеиф и да си заминат. Само така треба за овој народ, па да си ја удри главата малце.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Сакам вакво:):love::ROFLMAO:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.189
Поени од реакции
13.828
Драга,

14 пропуштени повици од сестра ми! Панично ја барам да видам дали е се во ред...ми вика во золошка сум и козите не ми враќаат кога ќе им направам бееее како во видеото што ми го прати!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom