Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Амбиции, амбиции ееееееех...но има моменти кога ти е се преку нос и некаква чудна кнедла ти стои некаде во грло од јака потреба да ја почувствуваш близината на семејството, пријателите, средбите со нив , моментите кои потоа те држат исправен и горд доолго време оти го имаат во себе собрано –чиниш- целиот оптимизам на овој земен свет . И така Кајги деновиве ти се врзмам наоколу во мислите како во некој непознат крај :pos:...малку повеќе вино синоќа вечерав, а грешката ќе ја исправам со вода за појадок ;)

Ај доста беше:lut:, машината за куцање ми за’рѓала

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ај кај тетка Снеже на Коледе :vozbud: ќе се јави кај мајка му од Пејо, "Горде, Јеховини сведоци ми носи овој син ти, полиција ќе викнам, ааа!"
бетер од Курир :lolzz:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Најмногу што ме нервира последните неколку години е тоа што после пијанство не можам да спијам многу. Максимум 5 часа и се будам и ми се приспива преку денот сигурно.

Кога има Серија А ми е најмачно бидејќи баш головите кога ги даваат почнувам да дремам. :(

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга блулејдибаг,
Дури сега ми е јасно зошто си толку строга на темава. Ова цитирањево лоша работа било. А и ние претеруваме кога ќе ни се даде малку слобода. Одсега ќе те поддржувам максимално и ќе те бранам кај сите што те напаѓаат дека си многу строга.
Да се врати тиранијата на Драга Кајгана!
ОКПОЗ :icon_mrgr:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ја recimo не цитирам туку ќе си ги пофалам салатите на @blue ladybug и @Не_Сум_ЏинЏер.

<3
Ништо не ви правам више салати, никој не проба. Освен ти наравно![DOUBLEPOST=1419765095][/DOUBLEPOST]
Бубамарата е срце од човек забораив да кажам... :D
:backa:[DOUBLEPOST=1419765165][/DOUBLEPOST]Јас јавно да му се заблагодарам на @arakenx што утринава ме будеше за да не доцнам за на работа.
Сполај ти! :smirce:

Последно уредено:
Z

zmej gorjanin

Гостин
:gjavol: Моментално некој вака ми се смее, а може и ме пцуе. Брука.

И тука сум стигнал да прославувам, до душа и другиве членови имале ноќ за памтење, ја ко голуб од бура сум се избацил.:icon_lol:

Патем, темава не е за читање, секој втор пост содржи вино или ракија, па ми иде да си го исплукам желудникот.

Вака се немам уништено сигурно бар 10 години, затоа нека иде песнава, ко временска машина е.
Silvana Armenulic - Ciganka sam mala

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Бев до чешмиче горе снегче има нестопено, а и кучево се будали по тоа снегот. Сега го чекам З. да го донеси Амстелот па после надолу ќе одиме. А од 5 на турнир ќе се игра против оние Сузана шо ги поздравува :icon_lol:.

Тивко тивко момчиња да не чујат шпиони...

B

Blade Torch

Гостин
Кратка романтична драма.

Заљубен пар седат сами . Хемија 99 посто , се знае што најбргу следи . Девојката го убедува дечко и да стави слика на фејсбук на која што он е искочен ТОП , со намера другарките да и умрат од завист каков тип носи покрај себе , да се регенерираат по некоја минута и во немоќ да не им преостане ништо друго освен да стават лајк. Овој не е мераклија за ставање слики , ама да не расипе хемијата и прави мерак и ја става сликата .
Девојката го зема телефонот за да биде првата што ќе му лајкне , но таму веќе стои првиот лајк , ставен во првите 5 секунди ...
Бившата му.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Вакво време обожавам. Седиш дома и го чувствуваш мирисот на штотуку испечената пита, гледајќи низ прозорецот како врне снег.
:):love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom