Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Луда идеа бр. 5: Вишновачаааааа.....
Само треба да чекам пролет, и да најдам добра домашна ракија и рецепт за вишновача.... Вишновашаааааааа.... :D

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Кајгано мури

Ми фали патувањето со аФтобус бе. Знаеш оној момент кога можев да го исклучам скроз мозокот, добро музиче на слушалки и да блеам низ прозорот...

Еј ми текна друго нешто во врска со автобусот. Ти текиња на оние луѓе што купуваат кока коли и 10 различни чипсови за вожња од 2 саати? Зошто така? Демек дозата у тие 2 саати му е толку, дури и дома да бил?

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Драга,
Денеска бев да се шишам. Детето никад не ме утнало па ни денес. А го обожавам, уста не отвара док работи, не е ко оние фризерки алапачи што уста не затвараат и оговараат се и секого. И таксисти што ќутат сакам. Ама скоро и да нема такви. Ајде уште малку па возачка се надевам. Па ќе си ќутам и кулирам.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Многу ми е глуп моментот кога ќе видам на ФБ слика со мало дете или бебе, на која се тагирани луѓето кои му ја купиле облеката што малото ја носе. Мислам what the f*ck е поентата!!!:vozbud:.........................................................:facepalm:
Башка у последно време само бебиња ми излеват на насловна.
Не ме сфаќај грешка Кеј, јас обожавам деца, ама тоа едни прости родители шо имат, неам зборови. Без осет да се било.
Секоја чест на исклучоците кои и после раѓањето на нивното дете се нормални, какви шо биле и порано.

А бе треба да седнам еден ден и се да испобришам од на тоа ФБ.
Ма не ми се замара, многу трошење време е тоа. Ќе го потрошам на нешто попродуктивно. Вас ќе ве расправам шо и како сте постирале.

П.С. Long live Push up Bra!!!:love:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Убав фудбалски ден у Тетово,све имаше само фудбал не.Имаше пеење на анти македонски песни,летиле камења на кров,и остали срања.Да имаше и набјудувачи од Мвр.Едино немаше шок бомби,им се потрошиле штета.:(

Последно уредено:
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Драга,

Каков човек сум јас уште сам на себе неможам да се изначудам.

Сакаш нешто, го добиваш тоа, и после го отфрлаш самиот. Ко двајца во мене да постојат, и едниот ми вели направи го, другиот немој.

Зошто секогаш бараме од леб погача. Зошто и кога самите ке сватиме дека тоа го правиме, не застанеме.
Дали е тоа поради слабост на карактерот, или пак од алчноста која постои кај нас.

Толку многу мисли, за толку мал мозок се премногу, и сакам да запрат за да одморам малку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom