Одиш пеер на факултет и професори нема. Ај да речиме пошо е почеток на година, во ред ајде нека биди така. И после бараат сериозност од нас, а нив ги нема нигде ? Еден касни еден саат, друг не иди ич. Не дека не ми годи мене тоа, али барем јас не глумам некоја фаца и си одам редовно без да се бунам нешто, наспроти нивното однесување. Никаква сериозност и професионалност, освен за пари кога треба да ти земат, е тогаш да. И тие асистентите си мислат Буда за мадиња го фатиле па ми глуми нешто онде. Како можи само јас во проблеми да запаѓам со некој посрани фаци таму, а воопшто не сум проблематичен. Ваљда зошто не можам да преќутам на неправда. Ама ако ќе се најдиме некаде низ град, барем таа фаца педерска не можам да ја заборавам. Па да видиме дали и надвор од факултет онака ќе се понаша. Заеби сеа тоа, дроп ме напрај дождот на два чекори до дома. Важно еден лифац си мезнав, 4 богородички.
Од другата страна на приказната, се е веќе јасно и нема повеќе тајни.
The games females play.
Уште неам слушалки нови купено and still not lovin police. Вчера онака забеган јас скроз и оп пред мене ми се извај, ме здрви. Запотен целиот, гнасна фаца. Само во природа е спасот, никаде на друго место.
И брат кога си малцинство на факултет во твој град хаха дури и професорите се од поголемата целина, не дека ми смета, али мислев дека повеќе деца ќе познавам пошо е на моја територија.
Сеа ако падни џек потот вечер какво планче има да си остварам. Една 50ка и самиот ќе си се организирам сине. Пред предавања една ракета и нека дојдат нека ме напнат онде. А, се разбира и ќе има частенки по комшии ова,она знаеш како оди тоа и во природа се разбира за плуќата било убо то, за подобро да ги дуваш балоните.
Знајш како се осеќам ? Ко да си правам муабет со Кармен, ја знаеш нели ? Зградата од Наше Маало. Али ти некако по секси ми си, срцка. Јако газе имаш бе, ете ти признавам пред сите. Да,да и карактер имаш. Ќе те смувам мајке ми.
In the waiting line сум. Чекаш и чекаш и чекаш и на крајот таман да до чекаш, нема веќе да чекаш. Сфаќаш ?
Преѓе едни малечки ми се изнасмеаја, изглеа оти цели со капки од вода ми беа наочарите xD
И шо ти викам љубави, ќе си купиш кинезче и ќе си го растиш од мало и после како маса ќе си го користиш.
Дај те молам нека не ми се јавуваат за на вежби денес жити се. Ама шо сеа и да се јават, во 3 се тие сеа 14 и 30 е. Кај ќе стигнам ..
If I ruled the world ..