Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Драга кајгана,

Само мене последниве 10 мин гугл ми вика
Oops! Google Chrome could not find www.facebook.com ?
--- надополнето: 19 септември 2012 во 23:03 ---
Драга кајгана,

Само мене последниве 10 мин гугл ми вика
Oops! Google Chrome could not find www.facebook.com ?

Г

Грејвдигер

Гостин
ДК, зошто бе стално вака... кога планираш нешто, ништо не иде според планот, ама кога најмалку очекуваш ќе си дојде на место тоа што го сакаш. И после пак прашувајте ме зошто сум вака лабав... за некои работи не вреди да ја тупам до толку. Шовебам, убо ми е. :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Драга, ме пука филм да си положам за кола, потоа, да си купам едно фиќо и да си го обојам по мое, такво шарено, смешно и весело:) Знаеш која атракција ќе биде? :vozbud:
ако го направиш ова ќе те барам да ме повозиш во него :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Песнава ми е на рипит цел ден. Ама буквално, денес друга песна не слушнав од кога се вратив дома.
Драго ми е што доаѓа есен, што е веќе ладничко, што ладниот ветер го осеќам во коските. Единствено не ми се допаѓа тоа што ми се затнаа скрос синусите...:icon_lol:

Ми недостига една личност. На 5 минути само да се видиме, да ме насмее, да ме гушне. Само тоа ми фали...
Ама некои работи се едноставно надвор од дофат.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Не знаев дека мислењето на наслов е толку тешко. Таман се одлучив за еден, чичко гугл ми кажа дека долгокосестото филозофче Ошо, си пишувал нешто во книга со таков наслов.
п.с ладно нека сиби м - - - та.

N

Nessa Alcarin

Гостин
K, :(
Најверојатно ќе се враќам во родната Струмица, ми понудија работа и добра плата... Знаев дека овој ден ќе дојде кога тогаш, но не мислев дека ќе ме плесне реалноста во фаца толку брзо... А таман почнав да го сакам Скопје.
Најмногу не ми се оди заради пријателите што ги запознав, но и за тоа има решение, едно количе и за 2 саати сум во Скопје.. :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Одиш пеер на факултет и професори нема. Ај да речиме пошо е почеток на година, во ред ајде нека биди така. И после бараат сериозност од нас, а нив ги нема нигде ? Еден касни еден саат, друг не иди ич. Не дека не ми годи мене тоа, али барем јас не глумам некоја фаца и си одам редовно без да се бунам нешто, наспроти нивното однесување. Никаква сериозност и професионалност, освен за пари кога треба да ти земат, е тогаш да. И тие асистентите си мислат Буда за мадиња го фатиле па ми глуми нешто онде. Како можи само јас во проблеми да запаѓам со некој посрани фаци таму, а воопшто не сум проблематичен. Ваљда зошто не можам да преќутам на неправда. Ама ако ќе се најдиме некаде низ град, барем таа фаца педерска не можам да ја заборавам. Па да видиме дали и надвор од факултет онака ќе се понаша. Заеби сеа тоа, дроп ме напрај дождот на два чекори до дома. Важно еден лифац си мезнав, 4 богородички.
Од другата страна на приказната, се е веќе јасно и нема повеќе тајни.
The games females play.
Уште неам слушалки нови купено and still not lovin police. Вчера онака забеган јас скроз и оп пред мене ми се извај, ме здрви. Запотен целиот, гнасна фаца. Само во природа е спасот, никаде на друго место.
И брат кога си малцинство на факултет во твој град хаха дури и професорите се од поголемата целина, не дека ми смета, али мислев дека повеќе деца ќе познавам пошо е на моја територија.
Сеа ако падни џек потот вечер какво планче има да си остварам. Една 50ка и самиот ќе си се организирам сине. Пред предавања една ракета и нека дојдат нека ме напнат онде. А, се разбира и ќе има частенки по комшии ова,она знаеш како оди тоа и во природа се разбира за плуќата било убо то, за подобро да ги дуваш балоните.
Знајш како се осеќам ? Ко да си правам муабет со Кармен, ја знаеш нели ? Зградата од Наше Маало. Али ти некако по секси ми си, срцка. Јако газе имаш бе, ете ти признавам пред сите. Да,да и карактер имаш. Ќе те смувам мајке ми.
In the waiting line сум. Чекаш и чекаш и чекаш и на крајот таман да до чекаш, нема веќе да чекаш. Сфаќаш ?
Преѓе едни малечки ми се изнасмеаја, изглеа оти цели со капки од вода ми беа наочарите xD
И шо ти викам љубави, ќе си купиш кинезче и ќе си го растиш од мало и после како маса ќе си го користиш.
Дај те молам нека не ми се јавуваат за на вежби денес жити се. Ама шо сеа и да се јават, во 3 се тие сеа 14 и 30 е. Кај ќе стигнам ..
If I ruled the world ..

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кајги
Исчистив, напрајв ручек, и сега слушам музика! Погоди што?
Е, Боб Марли......
И...
Ми недостига духот на Карибите, топлото сонце, сендвичите со пилешко, бахама бриз, oкеанот, во позадина токму Боб.... па ту па там некој брод од америчката морнарица хех
А јас сум овде, во ова ладно место, се досадвам, секој ден ко претепана мачка сум, чистам, пошто имам идиот од цимер, кој смрди на км, боже господе, нит заби мие, ниту се тушира, и гнаси и колку и да му викаш исчисти се прај на 3 и пол.... ако земе да чисти, замачкува кај ќе стигне - среќа се сели денеска....
И така едвај чекам да се изгуби, да исчистам, извршам дезинфекција, стерилизација...и сите можни постапки на уништување на неговите бактерии :sick::sick::sick:
Заради таквите ко него, ми се одмилува животот - гнаси!Без воспитување, хигиена, бон тон.......damn it!

S

Sheldon Cooper

Гостин
Каjги супер ми е, се осеќам топ иако сум настинат и грлово ме кине, топлото нескафе и ладното време ме потсетуваат на ладна зима, периодот пред Н.Г .. да знам рано е тек сеа почнува есента ама jбг таква ми е атмосферата некако. Аj идам да играм Cities XL 2011

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom