Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Драга кајгана...решив после некое време да се приклучам на твојот форум...Се надевам дека не се лутиш затоа што ми требаше многу време....поздрав па се читаме;)

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Дијар,
Убаво е чувстото кога ти пука филм од некои личности и решаваш да не се замараш него да си кулираш. Гаден бил овој свет еј,сите се со тебе додека имаат корист ама добро тркалото се врти :) Друго шо да ти кажам? Завршив со сите обавези почнува летото за мене,се надевам едно од најдобрите бидејќи имам многу,многу да работам на самиот себе и психички и физички. Доста беше вака..
Ај идам сеа ќе искочам малце,па до следно читање..

Воздра

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Епа драга, сеа ако ме падна патологија по СЕ што им напишав, има да ја убијам цела катедра па себе !

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Кајгич !!! Зошто се расправам со идиоти цело време ??? Некој Нормален човек ке дојде ли во мојот живот ??? Значи идиотов скрос ме изнервира !!! Он е поголем од најголемиот скопски предер ! Зошто го направи тоа ? Зошто алоооо !!! :mad:
Ах колку сум јас глупа што му дозволувам вакви ситуации на педерите :tapp:
Мрш од мојот живот !!!

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Убаво викаат луѓето - не си ставај здрава нога у трн...Ама ова мене никако во глава да ми влезе и по не знам кој пат во животот го извлекувам подебелиот крај...
Решила некоја таму за прв пат во животот да отиде на одмор во Грција со маж и и децата, плус и пријатели да поведе со неа...И ем сака полуксузно и удобно, ем поефтино...И ти за да и излезеш во пресрет, резервираш апартмани за нив на местото кадешто идеш редовно со години, стапуваш во контакт со газдите, ги резервираш апартманите на твое име, при тоа гледаш да се еден до друг, воедно и цената да им е пристапна, ај да не речам смешна за такво место и во таква вила...И све им средуваш, на нивно барање секако, изиграваш туристички работник...И денес ми вика госпожата...-Абе ние и на едно друго место во Грција гледавме многу убави слики, ни се допадна многу...Не сме сигурни за ваму...
-Значи вака- се утепав од преговори да им резервирам 3 апартмана, еден до друг и тоа на мое име и по смешна цена...И сега со кој образ јас да се јавам кај газдите и да ја откажам резервацијата? По толку инсистирање од нивна страна за да идат ем на убаво ем на ефтино...Три пати ме прашуваа дали им е потврдена резервацијата...
Со кој образ сега јас за мене да резервирам, за на крај на август како што планирам да идам...???
По толку години идење таму(плус и роднини мои идат) сега ваква брука да трпам? Или мислат овие, ова Охрид е или Дојран па ќе се заебаваат како сакаат...??? Не се соби туку цели апартмани со две тераси, кујни, купатила, спални и тоа на атрактивно место...Тешко мене сега кој срам ќе го кркам заради вакви смдрлевци, кои од носот не знаат подалеку во животот...
Кој е крив најмногу? -ЈАС!!!
За ваквите ликови мислењето скроз го сменив...Доволно ми беше ова за ги видам какви се...И подалеку од вакви ниски појави...

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.004
Поени од реакции
12.627
Драга,
Ко ќе се разбудиш добро расположена биди 90% сигурна дека денот ќе ја фати најголемата удолница само што ќе станиш од кревет.
Биди сигурна дека после одредено време и оној кој бил најдобар со тебе ќе те искориси само за да стигне до она што нему му треба. Изгледа треба полека да се навикнувам на фактот дека не постои НИЕ туку ЈАС, и дека секој си ги пази своите лични интереси и ич не му чуе за останатите.
И то.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, my shrink went mad. :) Среќа што е имагинарен, иначе ке ме тужеше за сите глупости што мора да ги слуша. Оти милион работи ми се случуваат. А у главава???100 пати повеќе. Среќна сум бе, иако помалку луда. Лошо што се убивам од работа, ама затоа после работа уживам со сета сила. Една прегратка ми дава енергија за 24 саати.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Стресот кој ми се наметнува секој ден се` повеќе, го ублажувам по цели ноќи гледајќи се` нешто по интернетов. Денес сум направила страшен микс од к-15, жешки песни, раскази за војни, масони... па до Тито. Наидов на негово интервју од 1978 година во кое ја претставува Југославија како независна, силна и неуништлива држава, која и после него, никогаш никој нема да ја раздели или уништи. Згрешив што погледнав во коментарите под видеото. Види што видов:
"hehehe,no man,that was the only time when countries that were part of yugoslavia were independent. today every country that was part of yugoslavia is just a shithole and playground for rich countries...."
Не знам зошто ми падна тешко од коментаров. Се почуствував како дел од најпонижениот народ на светов, а тоа секако нема да ме израдува. Да ти се плукнам во огорчениот свет полн со омраза, во кој човекот на човекот му е најголемиот непријател.
Толку имав, пријатно.

Член од
21 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
1
Драга Кајгана, решив и јас да ти се приклучам со моите размислувања и ставови. Се надевам дека добро ќе се дружиме :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Нит не знам кај сум, ни со кого сум, ни на што сум.Животов деновиве го живеам од ден за ден што никогаш порано не ми се случило.Не сум навикната на таквиот начин, воопшто, навикната сум на планирања, точно преместување на времето и предвидување на настаните.
Меѓутоа, ми се свиѓа мојата индиферентност кон работите.Иако мислам дека потајно се трупа на некое место и после ќе биде тешко мене, кога ќе ми удри во глава.
П.С.Го дочекав изгрејсонцето после толку време, прекрасно е да гледаш како Скопје се буди.. :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
^Jas go docekuvam sekoj den, draga:)
Prekrasni mi se denovive, iskulirano do daske:)
Tolku ubavo si se osekjam vo svoja koza, pojma nemas:)
Taka, I virtuelno da me znaat xD

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Секогаш на најлесното и најсигурното правиме кикс.
Умот ми е на пауза. Одморот стапува на сцена.
И дека од ова има подобро да биде :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom