Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.131
- Поени од реакции
- 25.643
Нече среча поштеног човека. Hoping for the lesser than two evils but preparing for the worse. Еднаш бе да посакаш да ти се потрефи и јок и јок. Знам дека углавном јас сум крив и дека треба физибилити студии да правам, да координирам и темпирам време начини и методи, да правам мајндфак моменти, поставување предизвици и прилагодување на ситуацијата ама не ми е тоа природно тоа глумење вештачко лудило, барем не сега кога нема време. Ако ништо друго барем ми олесна дека сум направил тоа што треба а тоа е поважното барем за мене, да знаеш дека си реагирал па сега дали ти успеало или не, може не ти е сеедно ама е понебитно отколклу мислата дека си можел а не си реагирал.
Ако ништо друго 2, летна шема почнува, лето е сами на плажа лежиме, ти само храбро љуби ме. Немало никогаш поепична поп песна на македонската естрада, иако конкуренцијата е голема. Значи Вики
и една бонус трака од лани журките на Кавос. Полудилно и породилно.
И уште една солутивна
Ако ништо друго 2, летна шема почнува, лето е сами на плажа лежиме, ти само храбро љуби ме. Немало никогаш поепична поп песна на македонската естрада, иако конкуренцијата е голема. Значи Вики
и една бонус трака од лани журките на Кавос. Полудилно и породилно.
И уште една солутивна