Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stef Bachatero

Гостин
Драга кајгана,нека се шири љубовта насекаде,поздрав до сите со песнава :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ај Драга преку такво од денов, им го честитам на сите католици ама нашиве што го форсираат не знаеш колку ме нервираат! Нека помине денов што побрзо, срање ми е!

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Гајле ми е.
Инаку, сфатив дека интернетот е една голема неконтролирана пропаганда, место за застрашување на народ со лабилна психа, полнење мозок, перење мозок, центрифугирање и така натаму. Човек ако сака да прочита било нешто за здравјето, пример ќе пишеш болка во градите, плуќата, веднаш на 20 тина години те прават дека имаш карцином на плуќа, болка во кичмата одма карцином на бубрези со метастази, те боли желудник пишуваш симптоми на гугл ти излегува рак на желедник, а ти уствари имаш гастритис. Сакам да кажам, ни еба мамето интернетов, секој може да пише што сака, свое видување, без никаква рецензија, без никаков цитат и што е најлошо, без никаква одговорност.
Море треба да ја хакнат целата планета, можеби ќе се оправиме.

К

Кики.

Гостин
Драга,
како знам да го одберам денот за на факултет...што да ти кажам. Отидов сабајле и бевме само четири и „паметната“ не задржа до крај. Ќе ја убиев.
Инаку, не знам зошто луѓево кога ќе те видат со другар мислат дека ти е дечко. Го мразам празников и денес ќе си правам forever alone party.:D
Така, Драга, поздрав. Денес не ти оставам песна, за инат на Валентајн :P :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
ЕЕее драга, ни срам ни перде.
Ќе те избришат без причина и после ќе ти лижат газ и ќе ти се умилкуваат.
Ќе возвратам со топовски удар.
Само пепел на таквите.
:)
Јас веќе прославив празник кој не го славам.
Сеа ќе си легнам.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi aj Sreken praznik ako si single da ideme da se napieme nekade ako si vo vrska slavi vo krevet...
ako ne ti e do nieden praznik pisuj na forumi....

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
ЕЕее драга, ни срам ни перде.
Ќе те избришат без причина и после ќе ти лижат газ и ќе ти се умилкуваат.
Ќе возвратам со топовски удар.
Само пепел на таквите.
:)
Јас веќе прославив празник кој не го славам.
Сеа ќе си легнам.
CL !!!
I can be a badass, just watch me and enjoy.
Глумат да ги сфатиш, а големи се тие лаги..Вистината е толку блиску за да биде лага мала.
Enjoy.
Peace out.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Имав страшни деловни состаноци денес на работа, иницирани од моја страна, а проследни со многу висок тоналитет и сексуална тензија. Тоа е јбг, више пукнав. Така да Кајгич, ми се пиеше и си се напив. Имам едно другарче и имам една другарка. Не се знаеа, ги запознав. Се споија. Се сакаа едно 5 години. Пред малку ми се јавија дека се спремаат за свадба. Ги сакам многу бејб. Среќен сум. Постојат Кајгич луѓе, кои и со сите срања на лицето ги сакаш.Еве на пример невестата неќела вовче на свадбата. Се убив од смеење. Сакам да те видам у костум, доста со тоа кошулите (маичките) и фармерките - ми рече.
Морам уринарно да ејаклулирам, јбг.Земјина тежа е то, а таа проклето многу го обожава сокот од јачмен во моето тело. Те сакам, Кајгич.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
драгичка чисто да те поздравам. нешто напнаа сите демек Валентајн ово оно, ако ништо друго се изнаслушав по радијава добра музика ;)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
... најавна шпица.

... лошо. Кујзнае како ќе се одржи животов.

... одјавна шпица.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
машала Кајги...1122 страни...
ај да почнам...
прво......имав некое мислење за некои членови на форумов, ама сега знам дека сум бил тотално во право за нив. гледаат повеќе во дворот на комшијата отколку во сопствениот....добро...
15 февруари.....кркав платичка...ко секое поштено македонче :D си се нацртав во телеком да си платам интернет, потоа во Уан телефончето, и ме изнервира еден таму, се бунел дека ко купувал бројчиња на времето му подметнале број на претплата.....се бунел зашто има сметка 3500...добро бре Кајги пичкаму му мајчина, и јас сум на претплата па си плаќам 279....
Кајги мојата улица е почиста од тротоарот на булевар Гоце Делчев.....
Кој ќе речи дека полицијата не била блиска до народот?Денес фино еден џандар носеше еден постар човек до аптека затоа што се лизгаше....
Изнервиран сум по втор пат неделава. Одвај чекам да бидам пуштен на неплатен одмор да ти кажам право...ова превозов ме убива начисто.....

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

форумов е супер дупер слоу!
и ми се спие
и глава ме боли
и кај и да е ќе си легнам осеќам
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 18:28 ---
Драга ...

форумов е супер дупер слоу!
и ми се спие
и глава ме боли
и кај и да е ќе си легнам осеќам

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Драга,
И покрај проблемите со коленото неможев да оделеам на снежната убавица, не да ти се фалам, али да ти кажам дека сум скијал бетер и од Еберхартер :D.
Прекрасни три дена поминати, запознавање нови луѓе а може и нова љубов е на подвик..:love:.
Месец дена мачење, пишување до полноќ и се тоа се исплати на крај, незнам кој зборови да ги употребам да ти кажам како сум се чуствувал кога ми се јавија да ми соопштат дека платата легнала, прва плата во мојов живот без никој да ми помогне :pipi:. Сега има две опции: едната е одма да ги пое*ам, или да се подновам а останатиот дел да го оставам, па со следната да си резервирам лето од сништа. Ќе видиме..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom