Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга. Празно е без неа. Никоја неможи да ја замени. Уствари чек..
Naaaaaaaaah. Јас и Маријана вечно заедно. Сега и засекогаш. JAH.
Уф ама ми солзат очите.
Мурија те тражи, најебо си скроз.
:)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга бееееееееее
зашо вака се понашам?? Од една страна како мало разгалено дете, од друга страна како не морална и без самодоверба... Да ти кажам да не сум волку љубопитна можеби ќе пропуштев многу интересни информации да дојдат до мене... Но понекогаш информациите носат и проблеми... Не мислиш така? o_O

К

Кики.

Гостин
Драга,
вчера беше супер, се додека не станав преемотивна плачка. Ужас бе...
И уште една новост, вчера, ми го разубави денот, а тоа е дека очекуваме нов член во фамилијата - пак ке станам тетка. :)
Ајде поздрав идам да се спремам за на факултет. :D

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
драга...
доме сладок доме.. си дојдов да се одморам малце во продолжениов викенд.. ми недостига.. знајш шо ми недостига? - то време.. јас средно школо, брат ми дома, сите дома.. си идам јас од чколија, се прај ручек, влегувам .. ме задева брат ми - една трештеница на шала по тиква. .. си иди татко ми од работа, секогаш прво влегување низ врата ја остава кутијата цигари на маса - "кај сте беее?" .. ручек, па гости од брат ми.. па комшивката на кафе...
и по некоја година се замислувам како седам и ти пишувам колку ми фали сегашниот период, јебига .. такви сме ние луѓето !

Него.. Имам симпатија ! ама знајш бе кајги јас како е кога имам симпатија, еднаш на 2 години имам симпатија и мислам дека то е љубов бе !
леле колку ми е најголем симпатија на сите светој жими се !!! и каков eye-contact некни во хавана на едно 5-6 пати.. и на фб си го најдов, и не е ..жими се не е надворешната страна само, како некој магнет ми е жими се, и ме шармира - ме стопи....
еехххх! enough ! : -)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Драга Кајгана,

Се прибрав конечно во Скопјево, и седнав на пи-си ко човек.
Загреб беше факинг фризинг, тоа хрватите не знаат да пуштат греење. Енивејз, градот им е многу убав, трамвајот владее!!!
Е сеа... дупло е поскап.
Загребчанките се многу убави, ама имаат дупло помали цицки од скопјанките.
И тестенините им се попластични и од нашите.

Единствено ми е криво што не отидов во фабриката КРАШ во работен ден, преку викенд само ја гледав од улица, ама беше во дел од градот што не ми беше по пат.

Е затоа Јесенице, Словенија беше тоооооооооопло, колку е убо кога ќе си отидеш при македонци на страна, па затоплена куќа, па тоа храна ваква, па храна онаква, ама најбитно, се беше вкусно :)

И она главното, интервјуто за работа за кое се двоумев дали да идам бидејќи ми фалеа многу работи, за почеток немав ниту една препорака со мене. Немав диплома за завршен фото курс, или шо и да е. Не бев соодветно облечен. Останатите беа сите во одела ’н шит јоу, додека јас бев како Курт Кобејн, додуша избричен и потшишан пред месец-два, ама гранч ептен :) Енивејз отидов на интервјуто. Проџекторот беше искривен ама мнооогу, и нормално го оправив и добив пофалба од девојката што регрутираше. Англискиот малку почна да ми ’рѓее како одминуваше денот, ама сепак се снајдов. И најбитното. Повеќето имаа портфолија, онака фенси отштампани, во фенси обвивки, корици... а јас со едно принко це-де, ама кога почна да го врти дискот на компјутер... овај... како што убавиот збор, железни врати отвора, така и убавото портфолио прави... тоа што треба :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Драга...:place:
Во гадна ситуација сум...се двоумам и не знам како да постапам,како да го одберам она правилното без да погрешам...веќе не знам ни сам што сакам.Мислиш дека треба да барам совет од некого?
Shit........:(

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга.
Трпам 3 години веќе. Уште колку?

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
" Не верувај МНОГУ... Не сакај МНОГУ... Не се надевај МНОГУ...
Бидејќи тоа МНОГУ........ Еден ден може да те повреди МНОГУ..."

Кајгич кај мене све е МНОГУУ варијанта....

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.940
Поени од реакции
1.486
Драга Кајгано,

Заради тебе ќе ми се запалеше печката,
друг пат не ми го одземај вниманието вака,
ајде се разбравме,
сега одам, се гледаме после.

Поздрав,

I

indigo child

Гостин
Што да праам?
Нешто креативно?
Интересно?
Ново?
Немам кола да идам до Лептокарија. Немам пари за такси. Ладно ми е. Имам брз нет сеуште, а лимитот ми е поминат ! \m/
Ај.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга....

Сакам животот да ми има интересност ко во книгата ’Can you keep a secret?’ ,,
:/

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Море драга, тешки се овие викендите. Дрога и алкохол. Пороци. Утре тешко ќе е знајш ?!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
ретко некој филм може да ме заинтересира, а уште поретко да не ме остави рамнодушен.
''Животот е убав'' го имам гледано еднаш или двапати ама сега во друштво кога го гледав едноставно не можев да останам како бесчувствително магаре(n)
значи дојдов да ти кажам дека пуштив солза за филм после долгоА време......после 12/13 год.

инаку друго не знам што да ти кажам освен дека мразам и не трпам неправди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom