Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Студи да ебам мајка му, и после неколку (до седум не повеќе) ракии, на ред дојде ширата уште вино ненаправена тоа после вечерата ама јас не јадам ајде што да се прави едно лепче мора да се одржува вита става. Му објаснив дека на грозјето и виното негово името е од стар македонски расен црн коњ Вранец, затоа и од таму доаѓа она во народната песна Врана коња јавам јас :icon_lol:. Е сега како сум ги знаел и памтел сите тие работи, ами од општа култура ги знам ама не се трудам да ги памтам туку кога ќе дојде прилика сами ми доаѓаат во мислите :icon_lol:.
З. ѕверка е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ќе ја правиме страната сигурно, му ја покажал на некој колега и тоа дугмината рекол што е ова бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Еј планирам после страната откога ќе се среди со содржина отприлика да пишам нешто прозно дело. Мои мисли така и ќе се вика од сега знам исто како што знаев како ќе се вика страната уште како идеја кога беше, и и што ми падне на памет тоа. Боже сачувај така вика братучеда ми од Скопје :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

С

Сатори

Гостин
Збунета сум.
А тоа е многу, многу лошо.

Едит: Идам во бољи живот ... и не се враќам додека не знам каде живеам!

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Цела вечер окапав со math lab, викам ај наместо да ги правам рачно пресметките, ќе заштедам време и живци. Арно ама се имам заборавено, окапав. Ама се исплати, константите, поубави здравје. :pos:
Се е по старо, на факултет од 8 до 4-5 и така пет дена во неделата. :)
Емоционално сум празен, тук-таму ќе се најде по некоја песничка да ме докусури. :icon_mrgr:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Лошо е да си пристрасен за било што. Затоа хејтам верници, гејови, црнци и сите што го вреднуваат нивниот избор повеќе од мојот.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга кајгана...

Киндер буено е превкусна работа, мојата рамнодушност кон нештата уште по прекрасна. А иднината е дури и попрекрасна од овие две прекрасни работи погоре.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
полека но сигурно стекнувам добро пријателство......
денеска се испокарав со една крава, и изнареков се што ми лежеше на срце, а планирав да се карам со друга ама оваа излезе на пат и мораше на неа да се турам. :sneaky:
инаку зошто постојат вакви луѓе бе? сега ќе прашаш какви.....НИКАКВИ. зошто постојат никакви и расипани луѓишта? мразам неправди, мразам глупаци, мрзам да живеам на оваа планета.

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
Yo,
Можам да објавам книга ,,Камасутра со книгата''. Џизс, толку сум очајна.

Nice to meet ya, btw. :pipi:

K

Khabs Staadnau

Гостин
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

One smexy stupid post a day, keeps the doctor away.
I stand in awe of your astounding mental capabilities.
...
Oh wait, I forgot the sarcasm tags.Барем да најдеше асална тема да ми се сипуваш...ама драга кајгана...
Па арно, секој според можностите.После прочепкај ми некој виц во хумор и пиши "па ич не е смешен."

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Ах Драга.......

Да и вечерва ќе се дружам со книгата.....Промоција на здравјее...4 дена и 4 ноќи со книга во раце...Напорна неделаа да не речам ПРЕНАПОРНА....едвај чекам да заврши утрешниот ден за да можам цел викенд да се одморам....Среќна сум што во понеделник не се работи...
Добро ќе ми дојде продолжен викенд кој знам дека целиот ќе го преспијам....Лоша работа е колоквиумска недела не си наспан,јаден, напиен....Само ти, книгата, апчињата, кафето, цигарите..... Ама знаеш ми даде мотивација првиот колоквиум го положив од можни 40 јас имам 35 :) Бев пресреќна, но после 2 -от ТОА НЕ СУМ ЈАС!!!! Не се препознавам себеси...УБИЕНА!!!
Како и да е барам утеха во утрешниот ден.....:)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, не можам да те следам активно и од за мене необјасниви причини. Периодов ми е нешо ко преродба и си ужувам во тоа.
Се случуваат некои работи кои не сум баш одлучен до каде сакам да ги терам, ама вака неодредено ми е поинтересно.
Како и да е, повремено ќе се појавувам со по некој ред, колку да знаеш дека уште го ценам просторот кој го отстапуваш за понекогаш да ми биде издувен вентил.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
ДРага, имам грижа на совеста. Вчера ја излажав мама дека ќе спијам кај другарка, а бев во диско.
Што да правам, сака си малку адреналин.
Барем имам 3 милка чоколади дома да се тешам.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.429
Passed down to you...

Додавка на уште неколку приоритети во мојот живот.
Како и постанување на попринципиелна личност. What man is a man who does not make this world better. - Ти текиње на изрекава?
Е па тоа е тоа. Self esteem for selfupgrading.
So Says Saladin.

P.S. Hate when people are selling me moral values. And their life.... yet another story I don`t wanna be in.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Puff this if you count how good your night was by the number of epiphany moments that occurred to you.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom