bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Студи да ебам мајка му, и после неколку (до седум не повеќе) ракии, на ред дојде ширата уште вино ненаправена тоа после вечерата ама јас не јадам ајде што да се прави едно лепче мора да се одржува вита става. Му објаснив дека на грозјето и виното негово името е од стар македонски расен црн коњ Вранец, затоа и од таму доаѓа она во народната песна Врана коња јавам јас . Е сега како сум ги знаел и памтел сите тие работи, ами од општа култура ги знам ама не се трудам да ги памтам туку кога ќе дојде прилика сами ми доаѓаат во мислите .
З. ѕверка е , ќе ја правиме страната сигурно, му ја покажал на некој колега и тоа дугмината рекол што е ова бе . Еј планирам после страната откога ќе се среди со содржина отприлика да пишам нешто прозно дело. Мои мисли така и ќе се вика од сега знам исто како што знаев како ќе се вика страната уште како идеја кога беше, и и што ми падне на памет тоа. Боже сачувај така вика братучеда ми од Скопје .
З. ѕверка е , ќе ја правиме страната сигурно, му ја покажал на некој колега и тоа дугмината рекол што е ова бе . Еј планирам после страната откога ќе се среди со содржина отприлика да пишам нешто прозно дело. Мои мисли така и ќе се вика од сега знам исто како што знаев како ќе се вика страната уште како идеја кога беше, и и што ми падне на памет тоа. Боже сачувај така вика братучеда ми од Скопје .