Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Мерак ми прават ваквите песни:

У времето коа ги слушале, луѓето живееле поедноставно, сакале вакви попрости песни со романтики, немало фејкерај.
Вино 50 ден и ваква музика. :rolleyes:

S

smexy

Гостин
Indestructible!
Just like my deck.
Озбилно...like..you know...darksteel,пошо они се indestructible...nvm...

С

сашенко

Гостин
Драга, од денес вртам нов лист.Нема доволно место на еден да ги собере сите глупости..

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Дали само мене ми се чини или озбилно деновиве има многу глупави теми од нови членови!?

Оооо ДА, не ми се причинувало :place:

К

Кики.

Гостин
Dragaaaaa,
pak jas. :)
Eh, Draga, si se iznasetav i mi se namaluva vremeto za da si se vratam doma. Se vozev vo Ford model T i mnogu bese jako, iako bese staro 93 godini.
Aj idam da spijam, uste sum pod impresii. :)
pozdrav:vozbud:

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Продолжи мала удирај пак,можеби ќе те здоболи главичката па ќе престанеш!
Или повторно она старото ме здоболи овој пат сега знам.Не мала ништо не знаеш,а и да знаеш ѓабе е...има нешто во тебе што секогаш ќе те натера да заборавиш се што знаеш! А знаеш и сама дека веројатноста да останеш силна е обратно пропoрционална од можноста тоа да се случи.

Bye!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Мори !
Ја решив готово. Стварно ги оставам.. Ако неможам ради мене тогаш ради моите дома и сета верба што ја имаат во мене.. Неможам да им погледнам очи и да ги лажам, башка ќе ме фатеа пред некој ден :rolleyes:..
Да си бројам пак ? Ае ! Ден 3.. Yes man, be highirly man..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ќе звучам малтене збркано, без ред и со доза халуцинација, а во суштина се си има смисла. Нејсе воведот, и онака увек го шминкав на писмени да биде театрален. Што ќе ми сега тоа, не ми дише оценка на врат.
So Here We Go...
На некои луѓе животов требало да им се смилува со уште некој ден овде, уште некој здив, уште подобро со уште некоја година. Интересно како нечие постоење за кое до пред некое време не си ни бил свесен, може да те натера да си го ставиш прстот на чело и да почнеш да размислуваш за работи за кои додека си мал ти се чинат престрашни, а кога си голем уште повеќе.
Маленкост, големкост, грев или шприцер. Уште еден ден, месец, година?
Сериозно. Нечии денови не треба да застанат. И онака овој свет е опериран од креативност и тоне во блескави светла. Премногу фрустрации, премногу фрлени камења, сите се невини, а сите се перат. Кога светов стана толку отровен и стекна бизарни навики? Како молња ќе мине некој со доволно самосвесност да донесе свеж воздух и за момент ќе го снема. Толку. Нечија креативност нема рок на траење, нема простор да ја скриеш. Потиснувај ја колку сакаш ќе исплива. Тука е како потсетник.
Чисто да те потсети. Hey you are alive, and I'm not, so why are you whining about?
Тек тогаш својот сон добива уште помало значење. Зашто ретко што и да има значење. Соочувањето со сам себе и себесмртноста не ти носи мотив за исполнување на сите соништа, туку ако вистински си ја сфатиш работата носи ослободување од секаков сон. Што ќе ти го. Имаш реалност. Па после неа се останато.

Don't be like the one who made me so old
Don't be like the one who left behind his name
'Cause they're waiting for you like I waited for mine
And nobody ever came...

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
За прв пат пробав корнфлекс ,јас јес да сум дете од село ама не знам како вакви срања ги јаде некој...па како и секој типичен македонец ги сменив за млеко и бисквити.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Passed down to you.

Абе ми изглеа смалено собата. Жими сфе.

Ај на сончево боље се глеа. Ваљда.

So says saladin

P s
Manhatan apparment.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
каква се направила чоек, во позитивна смисла, значи воопшто не ја познав :eek:
девојче мало, со рамна коса до рамена, со шишки, скоро цело лето го поминуваше кај баба и т.е. кај комшивкава, а живееше во охрид и постојано беше во трчање...така ја памтам.
а сега да ја видиш :eek::X3:
се гледаме после 10 години......
порано кога бевме мали ( 1 год е помала од мене) бегав од неа, не сакав да играм со неа, а таа кутрата клечеше на коленици и ме молеше :oops:
лелееее глупав колку сум биллллл мајко мила.......
сега зборувавме што зборувавме и одеднаш ми вика:
-Ако сакаш можеш да ме легнеш. ( во мојата глава)
-Ако сакаш можеш да дојдеш на кафе..(реално што ми рече)
-ај, и викам, ќе дојдам за 15тина мин.......
најслаткото кафе некогаш испиено.
ча-0

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Драгаа,

Се плашев од денешниов беден ден, ама како така помина.
Инаку нервозата прави глупости, Да! Ке си ја расфрлаш облеката низ плакар за да си најдеш нешто што е во тоа машината за перење и на крај ке сфатиш дека си отвараш само дупло работа и треба да диплиш, враќаш се назад. Bad, bad, bad _,_
И незнам дали е нормално да ми се пие сега coffee ..
Како и да е, нема да пијам сега.
Вуее

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Планирав да станам кај 10 саат, за да идам да се ишишам.
Бар за сега ми изгледа како невозможна мисија. Уствари цел месец се токмам да отидам да се шишам, али не се наоѓа време мајку му... Ех ми фалат летата кога џаболебарев по цел ден, и имав слободно време за продавање...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom