Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Скара ќе правиме и тоа ќе кркаме, а по пат ќе слушам совети како брзо сум возел па да ја намалам брзината тоа го знам уште од сега :icon_lol:. Сакам и кучето да го носам ама во багажникот скарата ќе била има место :icon_lol:, ама можи да си се послужи со месото. Највероватно дома ќе остани сега ќе одам да го трчам со точакот на паркинг 30 круга :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, на крај нозете му се тресат :icon_lol:.

Седиме и уживаме го имам мојот меч до мене и се чувствувам гордо моќно и се сакам себеси :icon_lol:....

S

Shimamoto-San

Гостин
Лејди К. ти се случило ли некогаш, да пронајдеш личност, толку компатибилна на тебе што понекогаш те фаќа страв? Страв бидејки се читате како отворени книги, збор до збор, буква до буква, од прва до последна страница.

Двајца лузери изгубени во универзумов. Сега кога нема ништо недоречено, се е јасно како ден. Сега преостанува само да се препуштиме на она време што ни преостанува и да пробаме да извлечеме максимум од себе, и од нас. Само уште година преостанува. Година на безгрижност.

Ментална реинкарнација, психичко препородување.
Инспирација цел тон, креативност на ниво.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Му се заблагодарив на коњот мој германски затоа што безбедно не однесе и не врати од саканата дестинација, и на сите наредби изреагира перфектно, гужви многу поради празникот семафорите ги исклучија па мораше два три пати камиказа да влегувам :icon_lol:. Татко ми си има едно правило сообрајќајно тој што чука тој е крив, и раскрсница со првенство на минување кој е побудала тој ќе помине прв другиот чека :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, сериозно гужви автобуси политичари со пратња тоа беше хаос :icon_lol:.
Ама супер инаку досадно ќе заспија човек на волан :icon_lol:.

Пак врни време само за одмор и спиење....

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Ќе кикснев за малце.. Да оставиме за некои подобри времиња :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
се думав дали да одам и сепак појдов в окрид :) појдов, се фрлив два-три пари в енѕеро, после на ручек бевме( дур беше лошото), свртевме некој круг и тргнавме накај дома. ама знаеш ли во колку села застанавме? па и ја не знам искрено. скоро во пола села застанавм уз пат :D ете бе патриоти, радознали, љубопитни како сакаш речи.
сега сум капнат.
ми се спие, а ми мрзи да легнам па мора да дремам тука и да се нервирам за НЕТОВ :tapp:
ај........

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

се чувствувам некако .... скршено. Немам појма зашто. Чуда се дешаваат, али вечерва ми е некако посебно тешко. Сакам да се исплачам, а неможам. гррр ... да пробам да скршам рака, глава, нога па може ќе плачам на тоа ... ај заеби.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга...
По она се што ми се изнадеси на одмор решив да пишувам книга :)

S

smexy

Гостин
Курзум... :pos:
Чмардук... :pos:
Димуб Оралгир...
Гејхем...

epic lulz were had last nite :pos: :pos: :pos:

Чмардук бе :pos:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
+14.
Ме фатила некоја желба за вода, езеро, море, нешто... Да се киснам...
Здравје..
Н.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.661
Поени од реакции
34.104
Извинете еј, if I am comfortable around dead bodies. Six Feet Under e крива.
Смешно како сфаќаш во вакви моменти колку лошо е дефинирана, перцепирана реалноста. Колку е нереална. Живееме во илузија од реалност. Некои искривени норми и помешани вредности и приоритети.

И сите офци колку да не ги збори комшијата, пошо тоа е ултра важно, се обраќаат кон Бог во куќата му. Да бе морони, сигурно тоа му беше онака мистериозниот план. То crack-open the scull на детево. The fucker, eh? Или oд страв-induced е клечењево и барање прошка?
Mи се сере.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom