Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Драга
Во право е онаа "ЗА СЕ ИМА ПРВ ПАТ"
Јас пред малце за прв пат побарав помош од психолог :pipi:
Ај за убо нека е
Ке ти пишам у наредна прилика :*

I

indigo child

Гостин
Moes da mi objasnis zasto sedam na kompjuter i pisuvam latinica na site ? -.-
Шомие ма? Добра сум инаќе, сеа се прибрав ее, од граТ.
Така, весела сум многу деноиве, поготову вчера и денес. Уф. Да ме видиш, брат, се смеам на мало прсте, а неголи на големо.
Си купуев жици за гитарата. Вии каква е *: wепотица *:
Има ново, има. Али не се фурам ја по форуми ко шо праат сељацине. Не, не.
Само така, ти пишуем колку да знаеш дека нешо осеќам, и дека ми е ок и да.
И некоја песница да ти пратам <3
Остани ми прекрасна <3

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Едно нешто неможам да сватам... како тоа бе, некој зависи од тебе и ти се понаша? Ито онака, ко обратна да е ситуацијата. А не му текнува дека ако ми скурчи го решавам во 3 клика... Свашта еј... уште шо ќе видам во животов после ова стварно појма немам...

Шо е бе со ова дечиштава? Наместо да играат криенка на вечер, тие дремат на нет. И тролаат безвеза... Мора нешто да се превземе, да ја увеземе бабичката што успеа со мотика да го прекине кабелот за интернет во Естонија (или кај и да беше) па државата немаше нет некои 2-3 дена. Инаку отиде младината јабана...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
^ сватам всушност се пишува: сФатам ;)

Д.
имав во времето CS ама го избришав и кога денеска сабајле гледам на десктоп ИЗНЕНАДУВАЊЕ, го сметнала сестрава и сега верувала или не, не можам да ја станам од ПЦво :tapp: бог да чува....
во цело невреме таа се заиграла, ќе цркнеше и компјутер и се. мораше да има малку акција за се да си дојде на свое место.
инаку друго не знам што да ти кажам освен дека времево е многу гадно.
никогаш досега на 1ви и 2ри август не врнело, а сега види го бе.
3-4 дена само по долги сум облечен, а уште 2-3 дена одам на одмор и замисли таму гол фактички треба да стојам....абе што да ти расправам.....
ај пријатно :cuc:

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
If you love someone set them free. If they come back, they're the precious one!

...само никој не кажува колку време да чекам :confused:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Знаеш што е најтешко? Да почнеш.
После колку и да си спор, колку и да ти се ситни чекорите, секако си поблиску до целта...

У глава ми врие... Кога ќе ти текне на една направена глупост, одеднаш почнува да се реди друга, па трета, и натака...

But hey
<3

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.430
Passed down to you.
Happy birthday to me

Sincerely yours
The refined one

:нарцисоидно_смајли:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Сеа сум КвикСилвер вчера во 4 сабајле. Ќе умрам готово..

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Зошто ли луѓето никогаш не живееле на планетава? Ќе беше интересно да живееше барем некој.

Она што ние го нарекуваме човек е всушност срање кое е изгубено којзнае каде и ни самото тоа срање не е свесно за она што е. Тоа срање ќе постане човек никогаш, па дури ни тогаш (како што милуваше да каже еден мој драг колега).
Седиш во парк, одиш да се напиеш вода и некои нафурани „фаци“ ти дофрлаат „Металика, наркомани, рокче, дрогичка....хахахаха“. ХАХАХАХА за нив. Седиш некаде во кафиќ и ги гледаш истите фаци седат на исто место и прават ист муабет. Можеби и истото го пијат. Којзнае. Зошто луѓето секогаш се интересираат за другите? Зошто секогаш се споредуваат со некого? Зошто мора се` да биде „нормално“? Па јас уживам со епитетот „ненормален“ и се гордеам што сум таков. Всушност нормален е само измислен збор кој има фиктивно значење. Нормален не постои во реалноста. Ако нормално е да носам фенси маички и панталони, да излегувам со 1000 ден., да частам женски кои првпат ги гледам, да излегувам по дискотеки, да се депилирам на нозете, да ги навредувам луѓето за да имам репутација кај другите итн. итн.... фала. Со гордост одбивам да бидам нормален и да живеам за другите. Да изгледам прифатливо за другите, не само физички. Јас ќе си уживкам во моите свесни контролирани халуцинации, ќе си седам во парк со луѓе кои живеат, ќе си слушам „ненормална“ музика и ќе си терам по свое. Ако некому сметам, слободно нека си оди. Ама не, луѓето се горди затоа што одат на работа и печалат пари за некој друг. А јас? Јас седам до сабајле во парк. Што сум јас? Обичен смртник кој не оди на работа и седи до сабајле во парк.
Никогаш нема да сфатам. Зарем немаат свои животи, па се замараат со туѓите? Зарем толку многу време имаат па го трошат на другите? Уф, се гадам. Се плашам од луѓе. Радо би седел некаде во некоја планина и во радиус од 10 Km да нема жива душа отколку во „урбаната средина“. Урбана средина во која сите гледаат само да те згазат. Сите се прикриваат со парчиња текстил затоа што се плашат да се покажат себе си. Се плашат од себе си. Ги кријат своите вистински ставови и прифаќаат нешто што е наметнато. Чувствата не постојат повеќе. И тие виделе дека нема фајде од Земјата, па заминале некаде каде некој ќе ги негува и ќе ги почитува. Некаде каде ќе бидат корисни, каде ќе поттикнат некого да створи нешто вредно, нешто што ќе стои со генерации. Некаде каде постојат вистински луѓе, а не роботизирани машини со мозок кој не го користат и прифаќаат се` што ќе им се вметне во нивниот мозок.
Посакувам да можев да избегам некаде од овој гнасен, суров, крвопијски и безумен свет...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Д.К.

Нимфоманка - убава бесплатна ку*ва.

фала чао пријатно .
--- надополнето: Aug 6, 2011 5:28 AM ---