Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

вчера каков срање ДЕН имав, тоа е чудо. 6пати се возев во бус. Па сеа ти види што се сум правела. Дојдов дома и глеам овие се договориле да излеземе во 9 ко првачиња некои. Им одложив за пола саат зашто немаше да стигнам. А и цел ден немав јадено. Секунда пред да излезам ми падна копчето од панталоните. Јебеш му матер, си викам ова ќе ми биде најлошото искачање до сега. И знаеш што .... НЕ МИ БЕШЕ. Топ си поминав, цела вечер не престанав да се смеам, колку мрднати луѓе има хахахахахах. Убаво беше стварно и видов човек што го немам видено 4 години. Уште очекуваше да се сетам. И да, прашањето клучно "Што има ново?" ... чекај, од кај да почнам. Најверојатно вечерва кафана ќе праиме, ќе биде тоа лом, со србине. Уффф!!! И така се ти кажав, ајде одам сеа да одморам малце, напорен живот имам
Кисчиња

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Смилувај се дага кајгано еднаш и оставиме ме да се збогатам..
smexy некој стоун се родени..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Дигнаа и од мене раце. А мислев сум ултра харизматичен што ствара зависност. :icon_lol:

And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич сакам некоја добра журка летово...Не губам надеж, да знаеш...Срце ај да те почастам со едно лижавче од текила и црвче...Знам, знам те погодив :P

П.с Црвчето, кајгич му доаѓа како оние лижавчињата со мастика внатре...Е така бејб уживај у твоите шмукачко алкохоличарски активности... Вива ла Мексико - така нешто...

S

StormRage

Гостин
И шо да пишам... нишо нешо на убо ми трна работава :) хепи сум цел ден

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
swc,
планирав да пишам некој долг пост ама заборавив дека ќе ме фати мрзата.
се осеќам so gay у моментов. земав наочари и се глеав у огледало и ми се свигаа -.-
на сестра ми биле -.-
peace out.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Како тоа секогаш ме начекуваат на слегување надолу, праша дали е питбул одговорив дека е, потоа праша години или месеци, одговорив осум месеци. Прво што ми падна во очи затворската тетоважа под десна подлактица.... Неговиот бил три години потоа па предлог за борба да ми дадел телефонски број, одговорив негативно на тоа и дека нема шанси. Го погалив кучето по главата кое што беше смирено кул како руска зима, потоа тој сакаше да го погали за малку не го фати имаше да го закаса добро. Уу ми вика добар е :icon_lol:, да сум му ги пресечел ушите како Пума црна ќе изгледал, ќе биде и тоа :icon_lol:.

Сват ми Полгазо ме насмеа, будала е ама позитивна будала :icon_lol:, ми дојде со стегната тупаница за поздрав го отпоздравив и јас со мојата стегната :icon_lol:, со сите пријателе :icon_lol:.

Го гледам овај филм сега 22 минути сум во траење многу ми се бендиса до сега :icon_lol::

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Научив по нешто денес во однос на тоа што од кого можам да (не) очекувам. Златно правило е од никој ништо (посебно). :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.094
Поени од реакции
30.152
мизантроп и не е толку лош стил на живот кога ќе размислиш поубаво.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ме фати некое расположение за чил музика периодов, што и комшиките пензионерки веќе не ме гледаат како дрогер.
Што ми беше поентата? А, да. Нема поента. Уствари зашто да бараме поента во се. Каде е забавата тогаш?
Ме провоцираше еден текст, демек сме морале да живееме за да оставиме нешто за во иднина. Отисок некој. Зарем не е тоа малце фејк и со сила? Зарем не вреди повеќе, секој да си се однесува како што сака па ако вреди - да остави нешто? Сите ако сакаат да останат запаметени за во иднина, тешко на идните генерации. Всушност сите ремек дела од минатото не се направени за во иднина да бидат безценети туку да бидат вредни во моментот. И така што ти викав...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom