Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Кајги

Утрово се борев со дремката во бус, ми паѓаа очите како некој да ми ги влечеше тоа капаците. Еее ..многу мразам кога ке ме фати дремка во бус. Ама добро е, не задремав. Издржав некако.:)
И да де да, пак ми се спие. Пак не сум наспана. Не го искористив викендов да се наспијам. Ке издржам бе. Уште самоо некој ден и ке се навикнам на ова.

Вчерашниот B-day беше малку чуден да.
Ама битно јадев тортаа :)
И сакам уште.

Еј и кај се тие што требаа да потврдат нештоо !?
Изгледа уште ке се влече работава.

Вуе, Вуе.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Драга кајгана, паднав дефендологија колоквиумот.... треба да идам на испит сеа... а да си ебаат маме може? за 1 поен .......... -.- и сеа треба јуни да седам скопје......... заутре полагам морфологија, делумно спреман .... инаќе денов не ми се свига.... сакав 3/4 пантоли да облечам, ама променливо ми е мн времево.... дем ит.... еве еден поздраФ

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Добро доооообро поминавме денеска !! :aplauz:

Леле 10ка, која science fiction бројка е тоа .. xD

Inspiration found ....!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Кога веќе се фалиме... и јас 2 десетки до денес, со тенденција накај трета <3
Ајде се осеќам више конечно распуштена, единствена преокупација отсега ќе ми е како да ги шишам шишките <3
Ќе ми фалат сите тие мали створења што ги сметам за фамилија, поретко ќе се видуваме, пошто најголемиот дел ќе фати странство.
И да... ваљда ми е последен пост во темата, единствено може да ти пишам во вонредна состојба =)
Ама не се секирај ќе продолжам да те читам, сепак мањак остаје мањак, а некад и вишак.
Уште врне, како и сабајлево. Знам, тоа највише ќе те интересира.
:back:

T

Tetro

Гостин
Леле 10ка, која science fiction бројка е тоа .. xD
Кога веќе се фалиме... и јас 2 десетки до денес, со тенденција накај трета <3
И јас вака сум се радувал на првите две-три-пет.
И после сфативме дека секоја оценка е подеднакво битна, без разлика на големината. :baeh:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Доста ми беа глупости.
Нема да трпам повеке.
Нема никакви бонуси.
Нема никакви с*ања повеке.
Кој што сака нека прави.
АЈ ГИВ АП .!.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Salut!

Кајги, денеска се осеќам лошо. Физички. На емоционален план сум стабилна :P
Цела вечер бев во некој грд полу-сон(незнам како поинаку да го наречам), и во 5 ипол станав да повраќам. Ми се чинеше дека цревата си ги испратив во канализација :D Убава вест е што не бев на училиште и на ниеден час не ме запишале професорите мислејќи дека сум ослободена wiiii.
Сега имам главоболка и сум омалаксана и навистина незнам после како ќе стигнам на драмско и како ќе издржам, ама ќе го направам тоа. Perdurabo! :)

Има уште нешто што ме мачи. Како може некои луѓе, кои постојано те убедувале дека им значиш, сакаат да се покрај тебе, споделувате моменти, има потенцијал да ти станат навистина мили пријатели... наеднаш да се свртат настрана како ништо да не било? How come? Заради ситници. Но, ако мислат дека така е најдобро за нив, слободно. Не сакам никого и ништо да врзувам за себеси против негова/нејзина волја.
Знаеш што? Мислам дека дури и ми е мило што тоа се случи. Не ми требаат пријатели кои при најмалото недоразбирање, ќе се збркаат, ќе ти префрлаат вина, ќе ти се лутат и слично. Пиши крстот, ајт.
Можда е грешка што избрзувам, и во моментов и јас покажувам низок праг на толеранција... времето ќе покаже. Можда па јас ја за*бав работата, а сега се обидувам да ја префрлам вината на другата страна. Who knows... Едно е сигурно, никогаш немав злобна намера.

And... среќна сум што ништо во животот не е константно. Среќна сум што доживувам промени кои се се’ подобри и подобри, а и пореални.
Си го сакам животот. Често го постигнувам зацртаното, во повеќе области од животот.
C'est ca!

Au revoir! A demain, peut-etre...

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Дај речи му на времево да се разубави, барем во среда нека биде убаво ако не друго...
Би ти рекла и на некого да речеше нешто ама ај подобро не :)
Strawberries cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things
Take off your silver spurs and help me pass the time
And I will give to you summer wine
Oohh-oh summer wine :pipi:
Песнавааааа <3

Бај бај :back:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга,

па не го лажи тој што те направил човек, па не го лажи тој што те подига од доле. Ја на почеток барав само доверба, а ти беше доброволец кој во пекол добредојде..
:smir:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Што викате да напраиме едно анархистичко племе ние кајганџиите? You and I, we can affect the world! :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, Гладиус лејтли мнооооогу слабо го има по твоиве страници и истиот тој многу искрено верува дека по 17ти јуни ќе се врати во исто количество во кое го имаше пред 15ти септември.
Во меѓувреме еден краток апдејт. Слаб сум со спиење, слободно време и се надевам не и со крвната слика.

И мноооогу мноооогу забегувам, за кое исто се надевам дека е само позитивно.

Одјава сега.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д:
во голема дилема сум у п.м.
А или Б......