Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

криза ................. :(

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Пиво со колбаси домашни убиствена комбинација тоа е екстаза делириум халуцинации од уживање.

Па изедов љања што не треба малку бош муабет со него и дојде тема огнено оружје ова и дека сум против ваму таму ова она, и вика бегај пиштолот ѓавол е.... Иииииии тогаш се сетив дека ја грешив, дека овај пукан беше и има јадено куршум два :icon_lol::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:. Ајде бидна мчи таму лелеееееееееее :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.....
Инаку супер сум грлото од вчера малку се дерев ме режи па од пивцето се врати во баланс, и ќе одиме за ракометарките направивме договор тогаш кога ќе свикам Пробивањееееееееееееееее :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Драга,

Чудни мисли ми се вртат низ глава...to be, or not to be? To be? To be. :pipi:

E

elena.

Гостин
Драга,
I can't get over this song.
Јас добра, фала на прашање. Некои добри работи се случија деновиве. Некако чудно се чувствувам. Ха...
:smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга...

Совршена вечер...
Сам плејс најс :) конечно ни се оствари желбата...
Убаво ми беше, ми е...
Ми иде да се качам на некоја планина, со песна што ја откри бејби на слушалки и да се дерам на цел глас од среќа.... :pipi:
Не би било лошо на планинава да има и некоја колиба со камин :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга,

Овој нет ќе ме полуди баш кога ми треба го нема, проклета конекција... иначе еве како се чувствувам во тој момент :angry2: ( :) )

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Добро бе што е со лугево некој нека ми објасни зошто мене не ми е јасно,а може и да ми нацрта...оти нема да разберам
Се да се земало при срце,од еден обичен збор...ај у пичку матер,преку глава ми е.
Oдсега понатаму со никого нема да се шалам,ке бидам мртва озбилна па можеби тогаш ке погодам.
Се сетив дека имам чоколадо,ке се скријам во кошето и ке го изедам сама.На никого не давам.

чао.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Оу Шенка,
Толку ги боли луѓето кога ќе им ја плеснеш вистината во лице, што одма острат канџи, се поставуваат на дистанца себе и своето височество, сакаат да те поразат не со факти, туку со позицијата. Дури и тераат на „домашно воспитание“ фазон. Коректно одбивам на глупост.

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Што е бе Кајгии :)!? Случајно да не си помисли дека се ослободи од мене,а?
Епаа ке те израдувам не си се ослободила. Ке ме трпиш уште.

Си се вратив jaс здрава, жива и со многу многу убави спомени. Сакам да кажам прекрасна беше минатава недела. Колку да те известам:)

Инаку денес кој невиден баксуз бев. Се накурчив бе. Се нешо се дешаваше со автобусите со кои требаше да одам:еден немаше, друг се расипал, трет каснешее и што уште не. Башка пензионериве и буљашиве невидени.. ааауф
Ама аај да се надевам дека тоа беше само за денес.
Иии да ми требаа уште една недела одмор.. да се наспијам бе :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Драга Кајги за утре имам многу за учење,а немам книга фатено,ае одам да прочитам нешто :salut:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Колоквиумски семестар, не недела. Толку значи!!!

Заеби слободно време - само навечер после 12 или 1...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Dear,

Living so free is a tragedy when I can't be what I want to be.
And living so free is a tragedy when I can't see what I need to see.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Само да го преживеам денов, само да го преживеам денов.. плиз плиз плиз!Среда ми е најнапорен ден, од секогаш ми бил, а сега и со долгометражново седење на факс, ми иде да се... вратам во кревет:/.Го мразам денов, ооо колку само го мразам денов..
Башка ништо не ми е по кејф деновиве:/
Мех, доста се жалам, боље да станам да почнам да се спремам..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom