Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
драга. преку таквото ми е се. се ми е собрано на куп еј. ке пукнам ама сериозно ке пукнам веќе ! ај има една добра вест у целава ситуација. денес да ти се пофалам КОНЕЧНО полагав организациско (после месец дена) и добро поминав искрено да ти кажам.. ја и колега сами со професорката у училница и ШТАМА !!! само се слушаше откуцувањето на саатот ТИК ТАК ТИК ТАК ама у буквална смисла на зборот.. искрено повеќе шански имаше за секс отколку да препишам нешто ама знаеш шо. ја се искршив од препишување драга.. мислам дека повеќе препишав сега него било кога у мојов живот !

него досадно е ај да најдам некоја занимација..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Draga Kaygana, go minav acit na zelenki :vozbud: pa so 2.000 poveke reputacija od mislenja, postot mi vredi 1.3333, digam cenite za reklamacija!

Да не се рефлектира ова ерективно врз моето его, ќе ја носам исклучена до крајот на времето! Пошо нели, ова не сум јас. Во живо сум грд и куро ми е мал. И ако не ви чинит не идајте! Чек бе, не сум ни од Охрид... identity crisis..

Soon, in cinemas around you.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
ја би јавно да се заблагодарам :smir:
е па АНДО-бате навистина си бил во право - еве овде пред сите п р и з н а в а м -
ти бе си чууууудо од човек-хахахахах- даааааа, даааааааааа
кај не те сее човек таму никнуваш , ама да знаеш добро е и тоа- поготово за се’ ова што ми кажа што си вишол и каде си вишол, ќе ти кажам само- секоја чест :salut:вредиш ко за 100 другари

ПС
специјално за тебе

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Dady фала ти секогаш знаеш пријатно да ме изненадиш :back:
Добив на калдба :) Реал победиии, е сега треба да си ја исполнат кладбата тие што изгубија.
Поголем киксер од мене нема драга :pos: Инаку временцево е прекрасно....

А то што се кунем да ми важна није
то узалуд тражим начин да преболим :)

Ај чаос сега:back:

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Драга,
што слушам, не се ангажирам доволно?! :nerv: Сака војна , ке ја добие.
Чудно е тоа колку може човек да издржи а не е ни свесен за тоа.
И каде отиде она време, кога за да имаш нормален живот не беше неопходно шестото сетило?!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ke поставам катанец на врата и никој нема да пуштам дома.
Секој ден да ми се зборувало мене за мртовци јас не можам да издржам.
Кому му зборувам.
Божем ти ке сфатиш.

К

Кики.

Гостин
Драга,
испитнава сесија што се ближи воопшто не ми се допаѓа. :(
Од вчера наваму едвај чекам да дојде јуни и да заврши и испитна и сите обврски со факултетов и после... после знаеш, веке ти кажав.
Ајде Јуни доаѓај побрзо ...
Ај отидов да го чекам јуни хихи
поздрав :helou:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Бегам на 2-3 дена накај Матка.
Да ти најавам ја да не се секираш :icon_mrgr

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
Џе си бре?
Еве јас по дома се врткам не знам шо да прам. Жолта уш два месеци!!!! Не ми се вервит. Ко чера да дојдов, а еве веќе уш малце требит да се паковам. И не си свесна колку сум збунета сеа, и ми се идат и не ми се идат, мислам дома си е дома ипак ОхриТ златен, на кафе, вамте тамте. Мајке ми Велигден ептен ми фалит, овде ништо немат :( . Пали коса, под маса сеа да поминам и недела в црква со јајцата па после лумперај. Ехеее преку ден на кафе ваму таму и то гунгула да е. Е ма....е немат овде така. Да излезам до таргет да се радвам требит :D
Ама еве за два месеци ова време дома! Море море то партали ќе е. Ќе кенкам после за назад ама то е сеа..... :)
И ко ке дојдам прво обавезно крофниии!!!!!
Ајт киски.

P

PewDiePie

Гостин
Врага.................

Стварно го сакам сонцево на сабајле.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга,

Абе зошто никој не ти обрнува внимание?о.0
Инаку Добар ден.
Јас сега се разбудив.
Срекни празници...
Не смеам да јадам благооооо :cry:

123345.jpg

На ти.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Научен сум да плачам со среден прст .!.
Истата приказна и на вас ќе ви ја раскажат, единствено нешто што можиш е да ќутиш и трпиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom