Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
17:30 Време за монолог.
Драга,
Го избришав мониторов со средство за бришење стакло и сеа на екранот освен што имам точки што не се бришат,имам и прекрасно нејасна слика. Кога ќе сакам да погледнам нешто од малку поблиску ми се мати во главата,зошто имам кругови на кои што не им се гледа ни почетокот ни крајот.
Иначе времево преку глава ми е,неможе чоек да излезе да прошета. Мрш ај,мрш.
Чао.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
Драга мојааа адреналинот ми е на високо ниво сеа би скокнал и од 7ми со падобран...возејки накај дома со мојот сакан велосипед небото се отвори громови пагаат на сите страни лугето ме гледаат како фрик а мене ми е тооооооооооооооооп !!!

позз со песната !!!!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Ме покака птица :pos2: Тоа носи среќа, нели? :pipi:
Бев на контрола и супер сум. Многу ми е грдо, ми пречат конциве, ама тоа е :toe: Од вчера пред операцијата ништо немам јадено, само сокови пијам и лижам сладолед, А ОД ТОА НЕ СЕ ЖИВЕЕЕЕЕЕ! Гладна сум, многу сум гладна :place:Сега почнав да јадам демек и тоа како врапче правам трошки од мекото од лебот и ги голтам :place:Ноќеска не ми се спиеше, а кај ќе спијам коа жива гладна, сабајлево сум заспала ама дождот ме разбуди и налет . Ај ваљда вечер ќе спијам подобро и неделава ќе помине некако..тек у петок ќе ми ги вадат конците :place:
Аааајде нека биде добро :se_ molam
:salut:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Да ти даам пари да идеш да ми земеш нешо за јадење бе може ? :(
Гладен сум у пм а леб не ми остаиле -.-
Ме мрзи да идам до автобуска сеа да купуем.....
Иначе знаеш некоа Марија бе ?
Е и ја незнам али песнава ми се врти у глаа нешо
:toe:
Чао :back:

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Драга Кајгана.

За греота е :toe:па дури и смешно од друга старна од тоа што го прави.Има ли совест?Не!Ај одам да спиам.

Поздрав sweety:pipi:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
лом се направив, од глава до пете. суво парталче на мене немаше.:toe:
инаку убаво си поминав, не толку колку што се надевав ама океј беше.
ти текнува кога пиев апчиња од кои ми се тресеа рацете и нозете, а срцето ми чукаше како лудо? епа сега пак ги пијам :pipi: сега за сега уште немаат проделувано од пред 5 минути ги испив, ама погоди колку апчиња наеднаш (различни секако) испив :icon_lol: .....4 апчиња, епа македонче. е и јас не сакам да ги пијам ама што да правам.
мислам дека почнаа да делуваат апчињата
ај ча0

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Дијар.
Од денеска важат нови правила, е така да знаеш.
Позз

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Најдрага..

Значи колку може некој да биде глуп и наивен.. тоа е чудо !! Ама веќе не се замарам, што сака нека мисли !!

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Леле леле какви информаци, аууууу, просто не ми се верува :icon_lol:
Cold, sarcastic bitch? More like the most whoreable person ever. По по по, смешки невидени, а за неколку дена уште посмешно ќе биде xD
Aбе глуп си (бил) ама пак ми фали муабетот.. :)

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Драга смеса од матени јајца,
Збеснав од работа, немам време да прочитам нити една тема, морав вака да ти пишам за да не ме заборавиш.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга
Како е возможно еден единствен човек да ти буди толку многу непријатни чувства и емоции?
Како!?

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Конечно време се опорави :) ваљда нема да се расипе попладне.
И да знаеш дека има стварно ИДИОТИ !!! Ма кој ги е*е,нека си тераат така и ништо нема да постигнат!
А па како ме нервираат овие од кабловска..ми ја скинале хрт 2 и сеа неможам да гледам СП на раат,треба да ги гледам оние шупацине од Мтв,кои носат гости во емисија музичари,политичари и сл. кои појма си немаат од фудбал!
Ајт сеа идам да гледам фудбал,и да навивам за Германија!
Ча0..:back:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Како вчера да беа оние времиња (ко некоја баба зборам,бе) .. али, кај отидоа толку многу личности?!
Знаеш какво гадно чувство се ствара коа ќе помислиш дека толку многу влегле и излегле од твојот живот, а се чини како до вчера да биле со/до тебе и си споделувал се со нив? Се вртиш и зад тебе ги нема веќе. Сите оние незаборавни проводи.. ги нема.
Па, ете бар и нови лица нека се, ама барем да беа цврсти и стабилни во нешто, да се поистоветувавме со карактерите..
Ништо. Гола вода! Денес им требаш, им помагаш во најтешкото, советуваш.. утре си брате, мивка. Стара искористена и заборавена крпа!
Додека си добар те дупат у здрав мозок, ако си лош - те мрзат. Зошто се е толку покварено?!
Ме фаќа нервоза од самата помисла на нешта кои ми фалат.. Осеќам дека ми откажуваат жичките на грижа и толеранција.. Се оди наопаку.
Одам да преземам нешто пред да го изгубам разумов, for good.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Го мувам бившиот аватар на њот, шо у RL не постои.
Се кандисав да си зеам шорц и мајца, убаи се (релативно).
Нинџа сум, неме гледаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom