Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.935
Поени од реакции
73.473
Кајгиииииииииииии земав стипендија:vozbud::vozbud::drk::drk:
Се гордеам со себеси:back: Мило ми е што целиот труд од лани ќе биде награден со нешто парично:wink: Штета што тешко дека годинава ќе фатам просек да ја задржам, ама па на добар пат сум да положам сен(ај да не се урекувам:)) Инаку кајги си полагам ден пред нова година, па и на 11, 13 и 15 јануари. И тоа ни се колоквиумите. Другиве факултети ќе почнат со испити, ние уште не сме завршиле со колоквиоуми:tapp::tapp:
Тоа е ПМФ:vozbud: Иначе кајги се осеќам супер. Си чекам да дојде лудата ни ноќ:pos2: Ај да не те замарам. чаос кајги:back:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Жутка...
Се прибрав во 6 сабајле...Познато нели? :kesa: Не сум јас крива кога дечко ми има најубав кревет за дремка :pipi:Си дојдов и пак се бутнав на спиење и спиев до пред 1 саат. Конечно се наспав човечки и дефинитивно титулата зомби ќе ја доделам на друг.Сега ќе одам да пијам утринското кафе со баба ми и мајка ми ...
Бујрум ако сакаш :pipi:
Чао!!!:back:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Вчерашната вечер на мое големо задоволство ја минав со жените на мојот живот.
Атмосферата беше дополнета со црвено изворно вино со големи количини на оцет во него.
Веројатно и самата претпоставуваш дека главата ми е уште како тарабука ама си минав најубафо.
Уште посреќна сум што сега ќе можам ова да го правам со гореспоменатите персони мнооогу почесто.
А најинтересни беа репликите од нас кој можат да се забележат на топици
(Кате не сум ја крива што врнеше да си знаеш:pipi:Фалааа)

Жена 1:Леле сакам да го мувам ј***м ли га!!
Жена 2:Чек сеа сакаш да го муваш или да го е**ш:kesa:

Ова беа само дел од исконските мисли и дилеми со кои се соочуваа денешната младина т.е. јас и моите жени кои премногу ги сакам

Е така да си знаеш драга вчера беше ептен топ
Ајт сеа идам да споделам детаљи со некои персони за да не се наљутат нели:pipi:

П.С.MTV movie awards -Best kiss gooooessss toooooo ahhhhh :pipi::pipi::back:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Вчера.. Да резимирам..
Одлично друштво.. Многу пиво..
Еден крај.. Два почетоци..
Пијани муабет во 4 саат.. Крај на нешто што не постоело..
Ти кажав дека го мрзам МСН-от.. ама ептен го мрзам..
Почетоци на некои идиотски ствари.. и потреба за едно извини и покајание..
Отфрлање на новото.. враќање на старото..
Комплицирано е.. За мене премногу..:jaj:

Те сака..

Насмеаната:back:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Maj Kaјги..
Многу се нервирам, ми иде да извадам сукалото и сите по дома да ги потепам :angry3:
Ме иритира гласот на брат ми, што му мутира и е ептен одвратен. Ме нервира коа ќе ми се залепи позади мене ми ги чита муабетите, ме нервира коа ќе стаи слушалки и ја пее I feel good гласно и срцепарачујечко, ме нервира неговата појава.
Ме нервира и мајка ми, ме напиња да и напраам фејсбук, да си праи муабет со пријателчињата и да ми ги мањачи моите пријателчиња. Ме нервира ми сере сум се понашала ко цел комп. да е мој. ПА јас кога седам е само МОЈ! и пушете се!
Ме нервира и татко ми ми мрчи цело време, дека сум у чамец родена, не сум затварала врати, не сум заклучувала ќе не ограбеле. Ме напиња цело време клуч да си зеам, а заборавам. Он уствари има најмал уддел у мојата нервоза.

Не можам да си се опуштам у соба. Неам мир. Ми се вришти, ми се плаче, ми се мава некој хгхгасфојсхгкјхгклфјЊПХГ

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бејб...пази ваму сеа.
1. Eu falo portuges
2. Говорју по-руски

3. I speak english.
4. Па и мало причам српски јеботе.
Полиглота сум ејјј!
Драга Кајгана: Ме боли долнава колку јазици знаеш. Мене ме интересира само еден јазик...твојот биолошки помеѓу моите нозе.
Аман маа!
Драга: Шо аман бе...бубалица си станал само учиш...ќе исушам
Уште утре ајде. Нимфоманке моја :)
Драга: Ма тибам штреберот!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Д К

Се плашам. There you have it. Среќен, свету?!

П.С. Едната ја решив, остана уште една. Да го преживеам вторник и праам славје. Ни је лак студентски живот.

П.П.С.Чкљ.М.Н.З. Да, ми пречеше. И да, нема да заборавам. И да, се осеќав ко говно кравско раскишавено. И да, ќе водам инает дур не си го истерам своето. Колку и да ме мрзи да го напраам тоа.

К

Кики.

Гостин
кајгич,
како си ти?
се чудам денес цел ден колку тапа луѓе имааааааа..............
ама ако валјда се се врака и се се плаќа
ајт чао ( се изнервирав):jaj:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Се чини дека ако нешто ми тргне како што треба нешто друго тргнува наопаку.

Кратење на неколку пријателства од кајгана и приватен живот, компликации во однос на организирање на дочек за Нова Година, нон-стоп расправање со моиве, брат ми во депресија, интернет кога имам кога немам, како ќе им текне на овие од кабелскава ...

Знам, life is a bitch, get used to it. Ама не е така лесно.

Во секој случај, I'm over & out!

PS: Гледам Геј Фирерот решил да замине од кајгана, убаво за него, ми заеба дел од приватниот живот, па нека се чува, само тоа имам да му порачам, ако се уште чита како гостин овде.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Драго Кајге.

Забави викендов... не знајш. Пубав викенд не сум имала до сеа. Океј ај да не претервам, бар не во последнава година еве. Не бе, од секош. Ај да престанам. Ај.
Петокот кежуалистички си игравме билјардче и си шмекав еден. :) Саботата.... денскито купвевме со Натика за Нова годинка и после то си седевме покрај езеро и ногу убав муабет си праевме и ова ни беше најрекордно купвење до сеа. Чизми, фармерки и три мајчиња во рок од сат и нешо. Ѕверој нели.
Вечерта... е вечерта... вечерта. Неопишлива е вечерта. :)
И денес убо ми почна денов со убо кафенце и шеткарање... и успатно си ги сликав Нати и Дими...

И после си ојдов кј Буби и Нади дома им и уште си праевме убо муабетче такво осечајно. И такаааа.... И четврток пак ќе си ги видам сите и уш позабавно ќе си поминам. Мвачки.:back:

Нормално уз сево ова време ми фалеше дарлингот, дан се осетит запоставен.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...

На моменти се осеќам како мака да мачам со адолесцент.
Те едно те друго, те вакво расположение те онакво.
А па мене се тоа ми влијае :tapp:
Ебати психологии и мазохизми.

Ајде ќе одам малце во светот на бајките, ова филмовите иако и филмот нешто ми изгледа дека нема хепи енд да има :)
Добра сум кајги, само вечер малце ваква ќе бидам, ќе пројде.

:back:

M

M del Mar

Гостин
Лејди
абе на планетава се психопатишта шеткараат....
ме мрзи да идам да спијам
ми недостига x персона :( :шмрк:
:back:

фала чао пријатно

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Сузан енд д меџикл оркестра.
Скрипти за драма, полисемиозис, актери и дидаскалии.
Амбициите се ниски, а рутината гризе.

Четвртина бурек во 23 часот. Какао секој ден, зависност невидена.
Сакам тетоважа на десниот зглоб на раката.
Сонував како ја имам.
Надвор светот го голта магла.
Му реков да ме сака и во 2010.
Се плашам од константната ми внатрешна осаменост, која на моменти е така примамлива, како жив песок.
:jaj:
Кој ли ќе станува утре во 7?
Јас.
Патем, ме фаќа ужасотија. Три дена пред нова година, немам идеи, немам пари, немам желби, закована сум за шаблон, немам вентил, немам моќ...
Напишав троа анализа...
Нулта ниво на мотиви.
Казнени поени за мојата некреативност.
Пријатна ноќ имајте...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom