Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Кајги,

Недела дена се скренав од учење, глата ми чади и се што учев ми е испревртено. Не знам кај терам повеќе, а полагам во 11. Ногу битен ми е колоквиумов, ако не напрам....не бе мора да напишам бар нешто. Ако ништо друго кафе не бега в бифе, и онака бааги не сум појден.

Инаку, мрзоволие ме има зафатено, се што правам ми изгледа глупо, неинтересно. Интересно ми е само да се испокарам со некој што ми е драг/а, за после да ми е мака.

Ама, убо јас викав, кој ќе заврши факс, или втор ден ќе пие и ќе се фаќа, или ќе замине во мозокот. Ај, уше една ракија и на спиење.

P.S. Како беше она "пијан човек секогаш вистината ја кажува"? Ако е така, да не и се јавувам на оваа?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Еј

3 мега = 3 минути
да ти се
у интернетот

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Драга, things are getting messed up.

Уште неколку денови ќе те запоставам, да се подзапрљаш малку.

После, се надевам, ќе се вратам во turbo mode да те пицнам и лицнам за дочекот на 2010.

гладиус, over and out:сепредавам:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Зошто?
Е ај најди една причина зошто?
Да,секое добро за лошо е.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Кајгано
Кај мене дедо мраз порано дојде:vozbud:
Вчера си посакав нешто ново дека сакам и ете нова работа имам.
Многу сум среќна,малце и збунета:jaj:
Ова беше премногу брзо и ненадејно,се шокирав искрено:kesa:
Чудно,во последно време ми се случуваат интересни нешта...

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга, од синоќа се смеам како недоветна заради печатната грешка на следејчата слика :pos:
Ко второ одделение да сум, не можам да престанам да се смеам :pos:
Тоа само имав да споделам со тебе, да не се смеам сама како будала :back:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бееејб. Апчу, ках-ках, шмрк-шмрк, шлајм и мрсули, температура и малаксаност.
Драга К: Оооуу свински грип бегаај!
Полека ма полека. Не паничи. Не е свински...шмекерски е. Делува лошо на шмекот. Не можеш да шмекаш у вакво стање. Ај ваљда ќе примам вакцина Шмекифлу.
Инаку бејб...цела недела полагам и идам на факс со температура. У ходник и се насмевнав на една студентка и она се исплаши. Викам...јебем ти грип. У анти-шмек стање сум. Сакам да оздравам.
Колоквиумиве неделава ок испаднаа. И по дома ме прашува татко ми: Како сине на колоквиум? - пишав тато. Не го дадов празен. Се надевам ќе поминам, ќе видам на резултати. Татко: Ејјј ти секогаш викаш пишаав. - Добро бе шо да ти кажам? Дека ќе бидам сигурно првенец на генерација. Е јок!
Него да не ве давам со овој мој татко-син однос. Вас ве занима некој мој шмек.
Епа нема нишо. Колоквиумски пост. Уствари...Горде од кладилница ми кажа дека сум бил секси со брада. Ама тоа е комплимент не е шмек. И еве брадосан сум. И не се бричам до Нова Година. За Нова Година ќе се избричам за да им бидам мазен на шмекериците коа ќе ме љубат страстно.
Инаку бејб...утре не идам на собиранка.
Драга К: Ејј педерр!
И Мими новинарка ми кажа така преска. Па не можам. Болен сум се лечам, избегавам масовни збирки. Једино кај Еленче ако поминам на дипломска. Имам уште еден колок за у понеделник. Треба да учам.
Драга К: Еби се. Стално имаш изговори. Никад време за мене! Утре ќе се смувам со некој форумџија во знак на протест.
Не мрчи. За Нова Година те носам у Париз.
Драга К: Стварно :pipi:
Да! Ај промис! Бејб види шо убаво сме излегле на сликава на аватар! :)
Драга К: Многу сме секси. Јас те бубам у увце а ти глумиш ладен курназ
Новогодишен успомен од мене и тебе бејб!
Те сакам!
Шмекс. :helou:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey ситничарење и бирократизам,како секогаш.Па,ми е гајле-јас одам напред.
Смешно и жално е кога ги гледам-излитени паунови перја одат,без паун внатре или како што милува фејсбук да каже: Jebem ti ljepota bez ponasanje :гринсмајли: .

Туку...времево како да тапка во место,дали пошто не знае кај сака да стаса или поради нешто друго незнам,битно не поминува никако :icon_conf .
И да,имам една желба за Новата-животов да биде поднослив,наместо постојано да не потсетува дека еднаш веќе сме биле фрлени во пеколот и дека можеме да бидеме пак.
Сакам пак да го имам она спокојно чувство дека утре и утре и утре,секогаш ќе биде исто како вчера.

Ciao baby!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Драга,

Оваа недела доста се занимавав со новите принципи во нумизматиката и конзервација на предмети.

100% сум сигурен дека диоптерот ми се зголемен на -3 или -4 браво сине сега нема да гледам буквално ништо, а госпоџата ми рече дека цвикерите наводно не ми биле секси.

Кога сме веќе кај неа, мававме греано топло винце и дискутиравме за психоанализа (талент имам ама не го покажувам - мај прешс!!!), модерната уметност и вегетарјанството а јас сакам да јадам скара у моментот ама скарата во Скопје е срање така да ќе лапнам некој "вегетаријански" оброк.

Пис он ју ту!

Член од
19 ноември 2009
Мислења
499
Поени од реакции
84
Драга Кајгана и Драги Кајганџии католици
Ви го честитан католичкиот Божиќ .

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Драгах.

Си го пропуштив божиќот поради тоа што имам работа.
Кога не завршуваш нешто на време , времето ќе заврши работа да не го завршиш никогаш.
Фала многу чичко Темпус , немав доволно работа претходно.
Како и да е , денес сум многу утепан и неработоспособен.
А ти така жолта сеуште ме привлекуваш и неможам да се одлепам од мониторот кој ми создава главоболка.
У *женскиполоворган* матер.

Пријатно.:jaj:

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Кајгиииии.............
Се нервирам кога немам добра идеја баш кога најмногу ми е потребна !!!
:nesvest:

E

`EsCaPe`

Гостин
Ej, sorry sho neam kirilica, a ti pishuvam zatoa shto sum krajno iznervirana !

Kazi mi ti aj bidi pametna i prosvetli me .. Od kade po gjavolite da ucam za matura?
Odam deneska vo Prosvetno delo mi vika toj "Nemame nie ovde knigi, trebase da si dobiete od ministerstvo". A od ministerstvo dobivme k*r. I sea? Treba da polagam matura, a celo polugodie ucam od tetratki so imame diktirano, ucebnik nemam nitu eden asalen. Abe ajde..

Skripta, skripta, ama ne mi e isto, e*ate toa..

Aj caos.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Каганоо !

Е*ати малерот денес што ми е !

Ме фатија како препушувам на тест но добро не ми стави 1 :) ! :nesum: :baeh:(к*р)

БАЈ МИСЛАМ ДЕКА СЕ КЕ СЕ РЕШИ И КЕ МИ СТАВИ 4 :pipi:

Поз зз

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Кајгано!
Знаеш како е кој мислиш дека конечно океј ќе биде све и дека ќе ти се дешаваа само убај работе барем за кратко?
Е па мене ми беше све океј, најзакон и најубоо за одеднаш све да падне у вода и тоа не знаем ни која е причината за тоа. Кул знаем!

У курац више а, а шубоо си ми мислев дека ќе ми биде неделаава ама е, кој не сака не сака, што да праеш :toe: (ти ја мрзим оваа емот. икона)!

Ај биди срце и држи ми среќа да се среди све и да биде таке ко шо требаше да биде, ко шо планиравмо.

Идем да јадем сеа, ма у пм ни ми се јаде ни ништо, главава ќе ми пукне!

Дур памтим, да те поздравим со песнава:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom