Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Драга ма, помина тромесечие...
Fresh air!!!
Инаку, убави два дена, посебно овој денес.
Заебанции во школо, заебанции на гости кај мене, заебанции на гости кај Марија, заебанции на кафе со милите и заебанции пак низ дома на нетов:)
Се чувствувам прекрасно, исполнето и задоволно.
Утре сум на роденден и веројатно ќе си поминам супер:)
Туку, имам една секси плејлиста шо ми се мота овие два дена :drk: е цела. Од прва до последна песна.
Инаку, хронично ненаспан сум, ама сепак задоволен.
Гладиус, over & out:salut:

p.s.Have I mentioned the flees around me? :) Well, apparently no 'cause they are not worth for it:wink:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Драгааа среќна сум! :pipi:
Добро, не комплетно среќна, морат нешто да се искомплицират ама во глобала среќна сум зш конечно се среди то за шо најмногу се плашев, во еден момент помислив дека стварно немат излез, ама имало Господ и за нас. :) Е така, сега барем за то можам мирно да спијам.

Ама сега за друго почна да ме болит глава. :)) Редно е да почнам да се спремам за колоквиумов шо следвит, зш ако не положам сега, никогаш немат. :( Зато дур сум послободна да почнам, да имам време убо да научам. Ама вака ко шо го гледам, тешко некако. :(
Туку то е, морам да издржам уште малку. :)
Ај си легвам сега, па здравје од утре, ќе си се дружам со книгава. :nesum:
Бај :back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

утре треба да станам у 6ипол за да идам у школо да ме видат и да се вратам....фенсер сум станал...викаат и дрво требало да се сади али ја ко чоек кој не и помага на мајка природа, ке се праам мутав и ке си идам дома...и така :)

I

InF3cTeD

Гостин
Драга

Само шо се прибирам видно измрзнат ама сета среќа сум заборавил греење у соба па за кратко време се стоплив...фино помината вечер со IceManAndov i darkheart поздрав до нив и :back: за darkheart :smir:

T

theTinule

Гостин
Има едно дете Кајги...шо ми се лути за нешто шо сум му напраила!
Не ми кажува шо сум му напраила и ми се лути не ми збори!!!
Не сум рекла нишо лошо значи...кажав на 2-3 шо се дешава меќу анс али мислам дека тоа не е нишо лошо!
Ја се замарам скоро 3 месеци со него, а он рецка не ми мава!!
Ми се плаче бе кајги! :((((((

Член од
6 февруари 2009
Мислења
50
Поени од реакции
5
Конечно полнолетни срекни и задоволни.Сите коцки се на број.Време е за спиење а утре после 11 на дрвце:back:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Ееее Кајганкеееее по толку време ништо не се изменило во фразава PEOPLE SUCK.
Ама и покрај се HOPE TO FIND A HUMAN ...

N

navivacka

Гостин
Kajги

Зашто нема искрени на овој свет,и после женските вакви женските онакви...повеке не се заљубувам не е тоа за мене...

Песна за него...

Одам да спијам:back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Да те известам дека ме боли секој, ама баш секој дел од телово...
Ако продолжам вака ќе умрам во брзо време.

И у 10 минути се изназборев со австралијанкава:vozbud:, ко навиени сме кеј?! /me happy

Ајде чао сеа

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Драга,

Станав у 7 саат,зошто немаше кој да ме разбуди за попосле.У 9:30 треба да сум у школо ќе сме имале класен час од времетраење 15 минута.Не станаа за 15 минути али тојето,бар нема да садам после дрва.Денов ќе биде опасен осеќам,за вечер незнам.Битно ќе биде забавно,тојето.Поздрав идам да те разлистам.:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Insomnia дај бе release ме жити мене еј! За 3 саати сум на кафе, вечер сум во кафана, а во меѓувреме треба и да се фенирам. Па не сум натчовек бе све да постигнам, а не можаам да спијааам! :tapp:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
До сеа бев на школо ...демек требало дрва да садиме ...бев,колку да ме види таму психологот (наводно ќе запишувале ова она)па сега еве ..да каснам нешто ..и да одам да се растрчам ,фудбал ќе играме ..убо е времето де ..ае поз:игра:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Поззка...и јас малку седам на нет па да видам шо има ново на кајгана...

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Драгано,
Диазепамот е зелен, а ибупрофенот е розев [-шмизл].
Си лежев јас со инфузија, денес пак ми е потечена раката. Мераци, сега изгледам ко да сум ги набилдала рацете на погрешното место.
Ај. Чао.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom