Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга, добив силна желба да ти се исповедам за тоа што ми се случи овој ден, а таквите желби не доаѓаат често кај мене. Затоа те молам цени го тоа.
Значи она што најмногу ме исфрустрира денес беше часот по филозофија. Поради ненадејна болест на професорот добивме замена за одредено време. И тоа баш кога стигнавме до лекцијата за Аристотел. И влегува новиот професот таков исплашен целиот што жими се' на прв поглед остава впечаток на некоја бубалица која по цели денови и ноќи решава задачи по физика и математика, а не на филозоф. Ама си викам ај - има надеж. Почнува да раскажува за Аристотел и замисли што: там та таамммм.... си ја отвора книгата пред него, ќе прочита 2-3 реченици од лекцијата и потоа демек со свои зборови ни го раскажува тоа. Не да се фалам, ама јас од општа култура ќе знам да кажам нешто за Аристотел без притоа да ми треба книга. Значи, човеку АЛОО, ЗА АРИСТОТЕЛ РАСКАЖУВАШ. И си мислам така цел час што се случува со нашето образование? Како овој човек го положил факултет и кој го вработил во една ваква престижна гимназија, како што не нарекуваат. Живи бруки сме ејј...
Ај немам веќе време, ќе одам да ги ислушам овие расказиве од Чехов, кои благодарение на Вокерка ги има на јутуб и ќе си пијам топол компот од вишни и праски
И така...

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Наспана, at last! Добро утроооооо :)

T

theTinule

Гостин
Стварно темава се претвара у хит на денот...
Иначе, знаеш ли шо? Многу сум слаба -.- Жими се. Денес фармерките ги облакам, колку ми беа тесни ко ги купуев, сеа... -.-
Праам 3 теста утре пак -.- Плус, клавир треа да вежбам -.-
Каков факт дознав денес, се израдував целата пошо сеа више знаеш, waaaay cooler нали, и ^^ И постара 2 години ^^ Не ми се веруе уште ^^
Сакам да си бидам среќна, ко шо бев некад и да не слушам депресивна музика xD Проф вика така xD
Ма неее, ја весел чоек сум и викам...она не. Ајде уште малце и да оздравам целосно, да можам да пеам више -.- Умрев ќутејќи -.-
Друго шо да ти кажам? Ептен сум тапа еј, муабетов ми е ко на regular тинејџерка. Па ШО ! Сум regular. Така и се облакам, кој ве врти, smart people, шо се фураат дека не се regular !11
Идам да слушам депресивна музика, остани ми убава, ко што си секад <3 *:

Братле, досеа си вртев у старите теми. Ти текнуе ли коа пола форум беше охриѓани? Коа беа активни Bada, ada, Fantom, VeS, *Bawbiie*, Маwечко, DonJas. Коа ZeroStyle се избацуеше со некој добар пост? UniqueGirl коа знаеше да се убие од пцуење кај тебе? Koa fortune и Divajn ги имаше на секоја можна тема? Marsovka коа хејташе се пред себе, без да прашуе? PSYtification коа секад беше у право за све? Кога Точкест пишуеше за неговата тучкеста фамилија. Sith коа секад се потпишуеше со спојлер? Razorblade Kiss пред да порасне? Анастазија? Коа му отвараа фан група на Шмекерот? Коа Сатори ја сакав? Коа ги читав како викаат сите дека Скулгрл е убава? Коа ^^^магде^^^ и DarkKing цело време беа у коалиција на секоја тема? Коа Воки имаше просек 12 мислења на ден? Коа ~windy~ ти се исповедаше?
Dammit, I miss this.
Не ми се веруе дека сите ги памтам -.- <3

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Поздрав како е таму? :pos:

Ех да беше лето ќе бев некаде излезен ќе се возев, ај што мрзам есен и зима :mad:!
Не поминувам од таму сега, и не можам да го видам тоа што ми ја полнеше душава со радост... :(
Ах, уште еден ден минува и утре ќе почне нов се надевам утре ќе биде подобро. :) Да видат другиве дека сум радосен, не се давам
јас лесно на тагата... Ах тие спомени, не можам да ги заборавам! Ех Кајганче, сега ќе си посветам една песна, за нешто
што ме јаде со недели, месеци & години, ама не се предавам, НЕ! Никој нема да ми ги земе спомените....

Да не ја заборавам и оваа песна!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
не можам да спијам ко што треба :tapp: се будам на секои два саати и после демек ќе преспијам......нема шанси да склопам око.
инаку сакам да се вратам средно ДЕФИНИТИВНО.
не знаеш, знаеш, си добил кец си поправил за 3ка и на крај 5ка ти пишуваат.
а овде????
му е гајле некому (освен на родителите) дали одиш на предавања или не. ако добиеш послаба....замина возот:unsure:
не моеш да бегаш од испити, ова не е обичен тест во средно ебаго.
друго нема ништо посебно, освен што запознав многу шутраци. ча0

S

Sheldon Cooper

Гостин
Кајганчице
последниве денови имам кошмари.. ама не си свесна колку ми се одразуваат на психата. Мачки ме гребат, па неможам да ги оттргнам, па крварам од сите страни абе страшно.. Да пројдат колоквиумиве па да се нормализирам малку.. i need kafana and alcohol!!!!!!!!!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ај бе нека се врати веќе

I miss you so, seems like it's been forever that you've been gone.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ти текнува на играчкава, аха нели... Е истата таа сеа у макро верзија и невиден денс... Све тоа ок бе бејб, дури и уживав, али милион долари( колку шо кошта) за ваква минорност... И ми фураат филм дека 10% од заработените пари идат у хуманитарни цели. Не никој не е светец цело време ( а најмалку јас) за да суди и знам уметноста има цена али радо би се откажал од овој перформанс да се спаси некој детски живот. Знам наивно и идеалистички од мене али јбг некогаш страшно ме иритираат нечии каприци и златни лажички.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга
Математика 9:vozbud:
Се прерадвав кога ја видов оценката и уште си се радувам, првиот положен предмет, еден помалку во текот на моето студирање:D

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Жените се нервозни во 3 случаи:
КОГА ЌЕ ДОБИЈАТ,
КОГ
А НЕМА ДА ДОБИЈАТ,

И КОГА ТРЕБА ДА ДОБИЈАТ...
ИНАКУ, СЕ СКРОЗ ОК!!

РЕАЛНОО!!!:)

Инаку драга денеска некои сфатија дека со мене неможат да тераат НИКАКО инает :Р

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom