Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ми се прај муабет вака насабајлечки ама жив чоек не е станат, тоа е сабота во диско до 5 сите спијат :D..

Си направив супер тренинг од сабајле а сега да се натокмам во недела да сработам нешто од проектот за што побргу да го завршам. Последен е од старите и чим го средам можам на раат да се посветам на новите што и онака десет пати повеќе ќеиф ми прават.

И ме чекаат купче средби и договарања и давање биографија итн итн. Секако ќе биде возбудлива година посебно кога на некој начин е нов почеток.

И многу фини луѓе упознав, прв пат во живот ми се свиѓа Македонијава па дури и луѓето ми се ок. Бирај добро друштво и знае топ да биде :).

I came back to the roots, и едвај чекам да почнам тука да пуштам корења :).

Пс. Македонките се топ жени, после цел живот бркање странкињи сфатив дека од наша подобра нема, среќа рано ми текна :D.

Ппс. Ми се играат фудбал, баскет, пеинтбол и тенис :D.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.431
Passed down to you...

Спонтан собир со изненадувачки успех + варено вино makes Saladin a happy chap.
Деновиве прогонет од дежави моменти па сепак ги прифаќам како дел од смисолот на животот. Како што реков еднаш, не вреди веќе да менувам туѓи мислења. Само адаптација онаму каде што вреди. Прифаќање на луѓето такви какви се. Needless to say, I don`t fix people. I just listen.
Two more words:
I AM RETIRED!
(за она што не вреди да биде слушнато.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Измрзнаф, v 2.1... шо ќе се прај, и јас незнам. Вака не го бива, ќе морам да викнам некој од пријателите на помош. А се знај, секогаш има неколку мажи кои ти се на располагање во таков момнет : Горбачов, Вокер, Бим...

С

Сатори

Гостин
Најдрага,
мирот што го чувствувам после долг ден самотија, продуктивен разговор со квалитетни личности, времето поминато со битието наречено јас и отварањето на сите стари рани е непроценливо.
А сега, заслужен одмор од сите надворешни влијанија, луѓе кои сакаат да ме повредуваат затоа што немарно сум ги повредила јас нив затоа што сум знаела да бидам само јас ... ќе ја наполнам кадата со врела вода, неколку капки миризливо масло, многу пена и свеќи ... ќе пуштам музика која што ќе ме боли и во наредните два часа ќе тонам во вода и себесатисфакција.
Ќе дојде ден, знам, кога ќе си простам себе, или што би рекла една твоја многу мудра членка: „не можеш ти да бидеш проблем, затоа што проблемите се решаваат, како ќе се решиш себе.“
Во нејзино име:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Еднаш во една држава зад седум мориња ,седум планини ,седум реки и седум дрва ,си живеел Македонецот.И си рекол : Добро бе , пичка му мајчина кај живеам јас? :tapp:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Драга ...

јас за разлика од ForestGamp го мразам октомври! Најлош месец ми е. Само се молам да помине во најдобар ред! Лошо ми почна.
Гледаш дека октомври е шизик од месец... Види Емил и песна му испеа...​

I

indigo child

Гостин
Понекогаш си мислам дека заслужувам некој да ме поштува.
И се вреѓам кога некој не го прави тоа. Дури и пробувам одново да се „покажам“ кај некои луѓе.
Ама тие едноставно не поштуваат. И јас седам еве тука, после предобар викенд, се оптеретувам со луѓе кои не ме поштуваат..
Абе Тина бе, никад нема да научиш ти ништо, и двесте пати да утнеш проценка..

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Гледаш дека октомври е шизик од месец... Види Емил и песна му испеа...​

Остај го него, проба да победи као дека октомври месец на Макфест и он сеа го сака.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
После ЦЕЛА ВЕЧНОСТ барање, песнава ми ја пуштаат у кафиЌ и дознав како се вика ^_^
Повели Кајгич♥
Со многу љубов до тебе, пошо закон си!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
КајганоооООооОоо!!!

Ауу убиена сум значи цел ден се оправам со Вовед во физиотерапија и што дека кога сум до 42 странааа.....мислам дека НИТШО незнамм...!!! Глуп предмет, несватлив....У вторник е судниот ден....Утре ќе станам најрано што можем и цел ден ќе го поминам со книга во раце ,, ПРЕКРАСНОСТ ,,

Само нека помине затоа што ова чувство веќе е неиздржливо.....!!!!!

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
И назад во реалноста. Понеделнички растрчан ден. Студени училници досадни предавања. Колоквиумска недела на повидок. Со лесно нека е:) Ми кажаа дека сум се променила. Наводно сум ги изгубила емоциите. Но јас само прекинав кон некои работи да гледам со срцето. Продлжив со разумот. А емоциите не ги изгубив ниту за момент. Само престанав да ги покажувам. И сега сваќам дека ова требало одамна да го направам. Но ете сега времето и нештата направија да бидам силна, и да не се заслепувам од се што ќе видам. Спокојстотво во мене. Блага насмевка и очи повторно со некогашниот сјај. Би ти пишала уште нешто ама...Подобро не. Можеби и не би ги нашла соодветните зборови, така да ќе оставам вака како што е. И така понекогаш молчењето знае да каже повеќе од било кој збор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom