Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,

Колоквиуми се ближат а јас....Јас...Книга не ми текнува да фатам...лоша работа е интернетов како дрога неможеш да се отргнеш...ах..Дај ми сила Господеееееееееее!!!
Учењето е сила а мене книгата не ми е мила...знаењето е моќ тоа се денови поминати без ноќ!
хухуху 3:)

А да драга знаеш уште едно не ми е јасно....
како може дечко да те смени неможе ни твојата родена мајка.....неможам да поверувам на ова се што го гледав и почуствував...од страна на мојата другарка....СТРАШНОО!! Што не преживеа за него а таа уште трчаа по него а тој не ја еб** со извинување дали некогаш ќе и дојде памет?!.. Но после тоа се нека не доаѓа кај мене затоа што ги падна сите тестови и премногу ме повреди кога ќе го сфати тоа ќе биде ПРЕМНОГУ ДОЦНА!!!!

I

indigo child

Гостин
Почнувам да заличувам на човек...Ама само почнувам. Болно ми беше, поминува, да знаеш ...
Кога Пале ќе ми вика(пее) тадададададам, а јас ќе и кажам дека тоа е бетовенова Соната во це-мол, мала, тоа е УСПЕХ ! Среќна сум што не ми вика дека сум говедо ( :
Многу е убава девојката на мојот аватар -.-
Еве ти песна ( :
Ај <3

Да ти кажам дека и на германски почнав да идам, пак xD
Ај.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Зошто мора да биде толку се зае*ано? А кој колку ја замачкува вистината тоа е друго.Сабајле добив коментар дека изгледам уморно и смалено.Фала многу.Иако не се далеку од вистината.Ах да ми се најде сега некоја боксерска вреќа па удри плачи удри плачи се додека не паднам од умор и не ми остане само плачењето.Или да сум на некоја планина па да викам се додека не излезе СЕ од мене.А имам капацитет да соберам многу...а да седам тотално опуштена како да не допира ништо до мене.И се плашам, а можеби доаѓа тоа од што најмногу се плашам.А морам да останам рамнодушна,мирна а тоа не го сакам, не сега не овој пат.Ако нешто е минливо и менливо тоа се луѓето.На едни не им верував- а требало,на други пак им верував-а не требало.Лицемерна фарса која нема никогаш да се смени.Пренаивно дури и за мене.Овој пат се надминав себе.Е сега... сега ќе дувам и на јогурт.
Само...

Is that alright?

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
draga...
sekoj kraj e nov pocetok zar ne...
a zoshto draga, lugeto se obiduvaat da ja ogranicat ljubovta... zoshto ja trujat...
patat poradi licnosta koja ja ljubat ili poradi nivnata percepcija na neshtata?
ako me saka draga, kako moze da go boli faktot deka sakam da bidam srekna, deka prevzemam cekori za da si gi ostvaram sonishtata? kako e toa mozno?
zarem ako misli deka me poseduva, navistina me poseduva, mozno li e da me poseduva, mozno li e da me ljubi ako saka da me poseduva???
draga... zoshto sebicnosta e sekogash pogreshno svatena... zoshto?
koj moze da pati poradi tuga sreka?
zoshto lugeto se lazat sami sebe, zoshto si vodat inat sami na sebe, zoshto svesno se povreduvaat samite????

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

работава испадна тенк ју, енд фак ју, оти од фала не се живеело. Па, ај, за арно, за убаво нека е.

Next time I`ll be braver,
I`ll be my own savior,
when the thunder calls for me.

П.С. Оваа Аделкава има многу убави песни, ма.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Одсабајлечки станав на лева нога....

Тоа по афтоматизам ти повлекувало инерцијата се на десно, па така и Џиш Џуниор останал на таму. И по тој истиот афтоматизам, уствари, јас сум бил тој шо ја измоча шољата од десно сабајле.... видиш богати колку паметни љуѓе се родиле на светов. Па нема потреба да се праша дали Џиш влезе в купатило од сабајле...

Ех, шо би рекле битолчани, шо рани Жито Битола.

Џ

п.с. Секоја сличност со две муви на иста капа е ненамерна...

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Драга , мене стварно не ми е јасно како оној Статам успева да сними нов филм секој месец! Знам дека се лоши , ама до толку лоши?

Да бее , ете , си одговорив! Фала! Чао

Да те поздравам на крај со песна како што е ред!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Си купив тоалетна осум парчина за 55 денари, имаше осум за 50 денари ама оваа поскапава парфимирана е, така кога ќе го запотам газов има на парфем да мириса :icon_lol:. Еј ќе го правиме ова се изненадив и ќе биде нешто, идејата ми е супер уште да го суреди да го спичка срча да биде стакло :icon_lol:.

А како е дали е добро а бе супер не дека јас го правев, сега можи и за монтажа на слики од свадби да ме викнат :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::

Amelie

Intelligence is sexy!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
16
Поени од реакции
19
Драга Кајгана,

Зошто сите, о, сите мислат дека ако употребуваат сарказам и иронија во секоја блади реченица, се кул и брејниакс ?? o_O

Не е на одмет мало спуштање на земја. Оноа, од облачето на сарказмот, фиуууу, до тревичката на реалноста. Чисто колку да се отворат и промрдаат делови од мозокот способни за нормална, човечка комуникација. Дека, кога нешто е многу, ама многу, не е на арно. Ги ценам луѓето кои некогаш се водени од човечкото во нив, а не од делот за самовеличање и кревање на егото. И најголемите будали знаат да ценат кога ги третираш како НОРМАЛНИ и еднакви со тебе. Оти, човека се гледа од неговото однесување со послабите. Сите се клањаме на великани, ретко кој се клања на питачи.

Плус, не е интересно да се употребува во секоја ситуација и за секоја намена. Си има моменти, не викам не, кога ти иде да си го мавнеш екранот од глупавоста што значи од него, ама... осет луѓенца, осет.

Ма што ти е тебе, Кајгано гајле, за мене и моите филозофии, кога сите ти се најпаметни, најубави, најдобри.... ;)

Кил ме нау! :cool:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
slowly, it's taking over me.
with the taste of your lips i'm on a ride, you're toxic, i'm slipping under ♥

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
Ја те волим, ти не осечаш.
E.T. go home!
Ќе ти пишев подолг пост, ама ме примрзе.
Ај друг пут. :love:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,

Слушај: Песничкава многуу е добрааа!!:):

Јер за ЉУУУБАВ треба имат душууу ♥

I

indigo child

Гостин
Двапати ќе ме има, ми е гајле.
Ми се иде да си избришам профил. Жими се.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ме опседна духот на Дино , еве на држ...​

П.с Па се бивало ли бе да си толку црвен цилндер кој му пркоси на времето... Ах бре Дино колку фалиш само.​

и после П.с една прастара песна

и уше една и толку​

И проклето многу ми се спие ама дино ми го сјеба сонот, поштуем, поштуем...​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom