Кајги,
Го зедов уверението.Сега работа да најдам, пратам огласи, ама ништо, изгледа ќе треба со нешто друго да почнам, вака дома се чувствувам бескорисно.
Е ова ако бидни дефинитивно е видовит човекот во таа област, можеби и самиот не е свесен ама со толкав процент на мала веројатност и да бидни пуууууууу, нема шанси математики статистики редења што би го направиле тоа.
Не им верувајте на луѓе, особено жени, кои употребуваат ултра елоквенти зборови за да доловат поента која ја нема. Не постојат поотровни луѓе од нив.
Докажано.
Што се случува со мене?!!....
Многу арно не оди на арно....Но сепак УБАВО ми е, во моментов посакувам никогаш да не престане ова ПРЕКРАСНО чувство во мене
Најголема препрека?---Страв!
Најлесна работа?---Да погрешиш!
Најголема грешка?---Да се откажеш!
Корен на сето зло?---Себичност!
Најдобра забава?---Работа!
Најлош пораз?---Обесхрабрување!
Најголеми стручњаци?---Децата!
Најважна храна?---Духовната!
Најголема тајна?---Смртта!
Најдобро прифаќање?---Насмевка!
Најдобар лек?---Оптимизам!
Најопасна личнпст?---Лажго!
Најдобар подарок?---Простување!
Најдобар пат?---Вистинскиот!
Најдобро чувство?---Внатрешен мир!
Најубаво на светот?---Љубов , дефинитивно!
Сакам да избегам некаде каде што воздухот е почист, каде што сонцето сјае,
Каде што некој ќе може да ме разбере, каде што ќе почувствувам страст,
На некое место каде што блескаат бои,
И така да можам да кажам дека јас се обидов да ја пронајдам љубовта...
Си крчкам на писи со блуз, си праам муабет, ти? Шопраиш?
Топење
Ти? Пржење. Оуу. Тапич. Те боли
Ај, добро бе, прекини, не те хејтам. Уживај.
И се предавам на музикава, на благцево, па легнуем да спијам..
Purr .. purr ...
Драга,
внука ми ме сакала општо и кога ја прашав: „Како општо?“ ми рече: „Така, ти разбираш дека ќе те сакам и ако ме караш? Е, тоа е општо.“
И таму веќе јас ја прекинав дискусијата за општо сакање.
Уште немам предавања т.е. најверојатно од утре ке почнам, па денес дремам по дома и ја проверувам издржливоста на креветот.
И така Драга ај да идам да ја средам косава, иако ме мрзи некако.
поздрав
Не им верувајте на луѓе, особено жени, кои употребуваат ултра елоквенти зборови за да доловат поента која ја нема. Не постојат поотровни луѓе од нив.
Докажано.
Кажи им само да не завитлаваат
Туку Кајгана... уште едно медалче на Command&Conquer Generals ZERO HOUR и ќе почнам да легнувам во кревет пред 12 и ќе бидам продуктивен и на работа и за сајтот за кој работам ангарија, жими Мајкл.
Бууууууууууумммммммммммммм сакам нетрпеливо чезнеам да ја победам куќата и тоа добро, немам трпение искинав, ова наученото структурното во мене вика ајде ајде ама смири се сепак смири се вика просветленото. А и парите добро би ми дошле . Се прејадов Торта Наполитана и сега не ми е добро малку само малку повишен ми е шеќерот , тоа Кока Кола и две кафиња и готово .
Вечер на име кај Крочифицио, Дон Крочифицио .
Tanja Tzarovska - Carovska Tanja..
Од ден за ден... Секој ден тонам се повеќе,секој ден го губам она што го сакам, секој ден сум се поблиску до пеколот, но секој ден се осеќам се подобро, секој ден ме боли се помалку.. It's time..
МастраФ...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.