Ne mi se veruva ej.
Ne. Mi. Se. Veruva.
Cccc...Daj Bozhe da iam sinovi sve, nejkjam kjerki !!!
I taka ti vikam ja...
Meteorive slabo -.-
Lele ko kje mi tekne shkolo mi se svrtue. Srekja lezham.
Cela se izljupiv. Mn sum slaba, kokoskini gradi mi izlegle, zimi se !! -.-
Te lazam ma. Uste me sakaat ne sum tolku grda
Mi trgna so lazhenjevo -.-
Niso be dear, utre so Kristiba da se vidam, mi nedostasuvase biatchot. I moze na sobiranka da idam posle. Neso mi se prijade, cek da vidam dane ima neso.
Nema, ima od grdite max, ne mi se svigjaat. Pukanki mi se jadat -.-
Racija imalo oooof. Ke se frlam od terasicevo! Racija..*pityface*
Ponekad mi ide da gi iscukam tumblr facine so aparati. Ne deka se tumblr hipster faci, nego poso oni imaat aparat, a ja neam.
Ne znaes kakva zelja za aparat me fati. A photography skills i na sims nejkje da mi se ukluci. Me sabotira nekoj da ne stanam fotograf poso ke stanam slavna. Mi frlile magija. Duri i na sims ne mozam da slikam -.-
Ne bev ni denes na staza. Zaboraiv, sea mi tekna. Pa me pratija u prodavnica !! Lele zbesnav ej. Vo Tediko poeftino e ! Od sea tamu da kupuete site!
Wait, what? Zasho im se obrakjam na site koa site ripaat latinica post? Mnogu sakam latinica postoi be, site gi mrzi da citaat ^^
Mn sum vesela denoive. Denes sum se ubila od smenje na yes dear ahah. uste mi e smesno ej xDDD
Aj neka doe oktomvri da si oblecam dukseer i kebe vrz mene i blagite u skut i da si gleam serii po cel den ^^
Mi se glea nekoj film, ama me mrzi da si pusstam. A imam 2-3 negledani. Knigana pri kraj mi e, use 20 strani, ama i taa me mrzi da ja docitam. Mnogu go zatupi Elizabeth, epten mi e dosadna. Plus za zeni e. Sakam nesto od Anais Nin. Ke se zaclen u british od sept, i need those books !!
idam da dremnam aj.
mwa topsi *: