Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Tears

Мајмун
Член од
11 јули 2011
Мислења
65
Поени од реакции
9
Драга Кајги, ке го кажам ова јавно: ЈАС МНОГУ ТЕ САКАМ!

ееее..како си душо? шо има ново?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Колку исполнет и исцрпен ден ќе иам утре само.... Као ќе издржам незнам.
Али ај, само да победи Вардар, друго не е битно. :)
Се читаме у понеделник ваљда. xD <3

С

сашенко

Гостин
Денес поранко ама убаво си минав драга.Знаеш те заборавив и не ти пишувам веќе на темава, се оттуѓив некако.Ај ке ми простиш ;)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
If you're going through hell, keep going...

Си најдов нова мотивирачка мисла, која планирам да ми стане мото во животот!:) Винстон Черчил е ѕвер си ја знаел човекот работата и добро знаел зошто го кажал тоа.

I

indigo child

Гостин
Ne mi se veruva ej.
Ne. Mi. Se. Veruva.
Cccc...Daj Bozhe da iam sinovi sve, nejkjam kjerki !!!
I taka ti vikam ja...
Meteorive slabo -.-
Lele ko kje mi tekne shkolo mi se svrtue. Srekja lezham.
Cela se izljupiv. Mn sum slaba, kokoskini gradi mi izlegle, zimi se !! -.-
Te lazam ma. Uste me sakaat ne sum tolku grda :icon_lol:
Mi trgna so lazhenjevo -.-
Niso be dear, utre so Kristiba da se vidam, mi nedostasuvase biatchot. I moze na sobiranka da idam posle. Neso mi se prijade, cek da vidam dane ima neso.
Nema, ima od grdite max, ne mi se svigjaat. Pukanki mi se jadat -.-
Racija imalo oooof. Ke se frlam od terasicevo! Racija..*pityface*
Ponekad mi ide da gi iscukam tumblr facine so aparati. Ne deka se tumblr hipster faci, nego poso oni imaat aparat, a ja neam.
Ne znaes kakva zelja za aparat me fati. A photography skills i na sims nejkje da mi se ukluci. Me sabotira nekoj da ne stanam fotograf poso ke stanam slavna. Mi frlile magija. Duri i na sims ne mozam da slikam -.-
Ne bev ni denes na staza. Zaboraiv, sea mi tekna. Pa me pratija u prodavnica !! Lele zbesnav ej. Vo Tediko poeftino e ! Od sea tamu da kupuete site!
Wait, what? Zasho im se obrakjam na site koa site ripaat latinica post? Mnogu sakam latinica postoi be, site gi mrzi da citaat ^^
Mn sum vesela denoive. Denes sum se ubila od smenje na yes dear ahah. uste mi e smesno ej xDDD
Aj neka doe oktomvri da si oblecam dukseer i kebe vrz mene i blagite u skut i da si gleam serii po cel den ^^
Mi se glea nekoj film, ama me mrzi da si pusstam. A imam 2-3 negledani. Knigana pri kraj mi e, use 20 strani, ama i taa me mrzi da ja docitam. Mnogu go zatupi Elizabeth, epten mi e dosadna. Plus za zeni e. Sakam nesto od Anais Nin. Ke se zaclen u british od sept, i need those books !!
idam da dremnam aj.
mwa topsi *:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Драга само Тинуле кога пишува пост на латиница не ме болат очите.

бај д веј, сонував како сум бил на стриптиз со момците од антораж, драма ми вика "свака част" онака како седиме, без некоја причина... чудно.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Си го облеков белиот дуксер и директ на хип оп журка. Аааа бејб замисли ме, али битна ми е пијачката и друштвото. Диџејот беше ни повише ни помалку од Калифорнија и имаше убави девојки у доги стајл, ааа. Шизички е да, али сакам уште журки такви у кои лебдиш.

П.С Оган под ѕвездите ми е ставена сега на рипит, да се рефреширам.

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Еј, се сеќаваш на деновите кога да постираш на форум демотивационен/мотивационен постер, меме, .гиф, ... навистина значеше нешто ? Убај времиња беа тие и јас ги памтам.
Иначе да досадно ми е, да имав ќе си го самозакачев поќепати до сега од досада, онака колку да се дешава нешто...

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Ej darling
srekjni tri godini i tri dena <3 poznachajno e otkolku samo tri godini, neli?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Dearest.....прв пат ти пишувам, ваљда не и последен. Ако ретко ти навраќам, тоа е пошто не сум многу по пишувањето, дека ме мрзи не за друго, ама ќе ти рапортирам и усно.....може и тоа ќе се важи:)........

негоо......друг ми беше муабетот........сакав да ти кажам на тебе еве прво дека после дооолго време се вратив на сликањето и мило ми е, а знам дека и тебе ти е мило за мене.........па ако ме инспирираш доволно може и ќе те насликам......Кајгано музоо...о...о...о:cool:

K

kalimer0

Гостин
Два пати ми дојде да кивнам првиот пат ми заѕвони телефонот во ред тогаш важно беше и не успеав да кивнам, втор пат исто кревам и грешка беше и како да не пцујам сега?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Моментот кога во апарат имаш батерија за уште 20-30 фотографии и идеш на настан на кој претпоставуваш дека ќе испукаш уште помалку, но одеднаш само за фотографирање убави девојки пукаш 50тина фотографии и после се гужваш кај момците од разгласот за да дополниш батерии, бидејќи апаратот не сака да се вклучи, а ти имаш уште за фотографирање.

Енивејз, мислев дека ќе биде тиња, ама се собраа на едно место еден куп жени. Некои од средовечните ме ословуваа со „иден зет“ :) Си направив раат муабет со неколку од помладите.

И почувствуав потреба да си купам нова долна облека, во која ќе изгледам мошне привлечно :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Eve go obrabotile moeto.. citirale najnovoto mislenje na Paranoik, pofalile harizmaticnite-latinica postovi na Tina.
Go gledav ja sabajle dokaj 7 Airplane, vikav ke se nasmeam, ama ne, i malku spiev.
Deka i jas imam dusa. :)

^ova se slucuva koja ja citate Tina, latinicata stanuva zarazna.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Како е можно да излезе наеднаш? И да заборавиш. Превртено :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop