Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

smexy

Гостин
!!!!!!
Тибам предметот со ова докторат се спрема ебате...
Колку глупа работа...
Види ебате трошам време безвезе работа глупости место да вежбам некое арпеџо...
Бесполез ебате...
Ааааа уше денес ќе искочам ради реда и ајт у 3 лепе материне до колоквиумска вежбам!!!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Мислев шизик ќе бидам ако пуштам да ечи Бисер Балкански од врвот на Олимп.
Ама не бев. Се осеќав како простак. :(

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Многу сум нервозна, нема ден а да не ме нанервираат оние старине дома што ми се. Им завидувам на тие што живеат без дедо и баба, само нервози секој ден ти ствараат, бетер од деца мали се, не сакам ова - сакам она, ауууууу ќе ме полудат:mad::mad::mad: :place::place::place:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Чувствата ми се многу измешани, не знам што да кажам! Ме немаше подолго време и кога се вратив огромно изненадување, не знам дали е пријатно или непријатно, ама Солунски Атента се врати на форумов!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: Сега спремете се сите за смеење. Боже, изгледа повторно ќе проба да ме освои со неговиот мотор и со „тура“ на Водно... Како ли не му е досадно?! ?! ?! :pos: Толку ли ми е тапа животот, па мора мене да ме гњави?

Драга сега ми недостасува и уште една драга личност од форумов. Ми недостасува Илија Пецов, повторно, да ми се пожали дека неговите барања и мислења се игнорирани, ама никогаш не сфатив од кого. Не знам кој толку многу му згреши, та кутриот мораше одделно на писмено да ги информира сите членови на форумов... Иле, ако го читаш ова, ТЕ МОЛАМ зачлени се на форумов, ПОВТОРНО! Ви трули мис ју!!!

Навистина не можам да сфатам како стигна човештвото до ова дереџе...

Драга, ХЕВ А НАЈС ДЕЈ!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
My Dear..So in the end, was it worth it? Jesus Christ. How irreparably changed my life has become. It's always the last day of summer and I've been left out in the cold with no door to get back in. I'll grant you I've had more than my share of poignant moments. Life passes most people by while they're making grand plans for it. Throughout my lifetime, I've left pieces of my heart here and there. And now, there's almost not enough to stay alive. But I force a smile, knowing that my ambition far exceeded my talent. There are no more white horses or pretty ladies at my door. =)

T

Torchyrus

Гостин
Денеска кајги денеска максимално кулирам дома со 7 лифчиња спортска си пијам џус јадам благо и ропам онлајн покер (y)

К

Кики.

Гостин
Draga,
rabotite nikogas ne se kako sto izgledaat - duri vcera go sfativ ova, ama stvarno go SFATIV. Uf, nekoj toa da go napravese za mene nikogas ne bi mi trebal nekoj drug vo zivotot, ama toa sum jas. Se plasam od greski... koi mozat da mi go zeznat zivotot. Posle nekoi raboti od vcera uste poveke se plasam od moite postapki...
Ajde pozdrav Draga!
:)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Насловот ми е малце (повеќе) глуп. Драга Кајгана патетики живи. Туку ај да си кажам што имав да си кажам.
И шо дека ќе исмеете некого на форумов? Тоа ве исполнува? Е богами чудно хоби. Зошто мислите дека сте интересни со факинг глупите обиди да тролате и да се обидувате да бидете цареви на тој ебен сарказам? Неможете да одвоите време да напишете нормален пост? Ебате тоа неписмените, форум не е средство за лечење комплекси.
Бај д веј кога сме кај сарказмот заборавив да кажам, ПОЈМА СИ НЕМАТЕ од сарказам. Сарказам користеле они, јаките фраери. Ги фатил пубертетот и готово, цареви на сарказмот се. Абе седете таму бе!
Интересно.

Иначе пак сум гладна. Чудно зарем не? :rolleyes:
:love:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Драга,

Деновиве слабо сум напната, се приметува знам. Aма ке помине. Што поскоро, тоа подобро.
Тапа вака. I need somethig to change.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Дупло еспресо на работа.
Желба за аут.

Али, тотален!
Какви ѕвезди, какви бакрачи, дајте ми кревет или билет за двајца за у вселената.

Зошто не знам да мислам во еднина?
Глупа ја.

Ајт поздрав.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Најубав помин имав на свадба ми ја пееја мојата најомилена песна РОЗО МОЈА!!! Не можеш да замислиш колку ми беше исполнето срцевооо.....Чак што више и вчера ми ја пееја...и сега гласот ми замина во неповрат ама вредеше!!! Сега сум пресреќна ,а да, да ти се пофалам денеска цел ден сум без цигаре а не ме ни тера да запалам .....По навика се лажам од утре не пушам:Р

Љубовв, Прекрасност...Немам зборови за да опишам колку ја сакам ♥

K

kalimer0

Гостин
Кога ќе се сетам на некои обврски само ги затворам очите и викам "Ќе го направам јас тоа утре"
и после се чувствувам подобро.
Пробај драга супер е

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

морам да споделам бидејќи сум многу потресена ... ама вистински потресена. Бев сведок на крвава тепачка. Беше страшно. Ок, и по малку смешно али страшно. Се молам дечкото да е добар!!!!!
Кога ми кажаа прееска дека ќе идеме во кафана си реков: "Кај им текна кафана бе?!"
Кога и кажав на мајка ми што се деси ми рече: "Кај ви текна па на вас кафана?!"
аууу...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom