Све некои лејм карти ми идат на покер.
Не ми се спие, се преспав денес.
Многу лејм сум станата цела. Кремец. Со генерализации и постирам многу у Љубов и секс, а сама си знам дека местото ми е у музика.
Нејќам дечко. Сериозно ти викам. Сеа сум од тие недопирливите, али од тие шо не сакаат дечко.
Сум се средила така деноиве, читам книги, слушам музика. Уживам
Идам наредна недела на одмор. Другарките ми се на одмор.
Глеаш колку сум станала regular? -.-
Убаво ми е, не ми го распувај <3
Da se doiskazham, od mobilen.
Mi stigaat chudni stvari. Trebashe da ja pochnam novana kniga za Indija, ama nekako me mrzeshe pa ne praec nisho cel den. Si gi prelakirav noktite, sea mi se french, utre sakam plavi. Si naogjam zanimacii.
Vnimanie da. Mi faki malku. Ne u taa smisla, moite ubavo me tretiraat.
Mi falat ubavi sms navecher -.-
Sakam taka ko kje mi pishe nekoj random ubav sms. Retko se deshava.
Auu mi se prijade. Denes nesho ja nema muzikana.
Mi se odeshe na staza nesho, a najdov mushki plen i toa ne eden, tri plena. Nishto, too much shyness (ako uopshte postoi zborov).
Kakva damla kje me strefi u sept )x
Takva kje bidam. Ooo da. )x
Mozham ja, nisho ne mi e. xD
Jaka zhenska sum ^^
Dali se narekov zhenska?
Jaka i toa?
Ahahahahahahaha xDDDDD
Umri Tino xDDD
LELE RETARD ! XD
I tuka ja ubacuem "I just don't know what to do with myself" od WS. Kao se raspadnaja bre? xDD
Ti tekinja na babine? Vlegoja, zemaja, smeeva, odeva xDD Kolku sum se smeela pregjeska xD
Drugo sho da ti kazham be brat?
Dosadno mi e ! Ete toa. Ali eve si naogjam zanimacii. Dobro, se nadevam posle kje ni reche: Greshka - sigurnosnoto neshto nedostasuva. Ve molime vratete se nazad, osvezhete ja stranata i obidete se povtorno.
Abe ja edna sum. A telefonot mi e grt i golemiot post sho go pishav mi go snema sea, sram da ti e.
Sekad.
Me gusta softnessot na nozeve. *memebase satisfying face*
Jadev denes. Shopska so lepche i kromid ^^ I si mackav i bev najsrekjna ^^
Pochnalo vekje pokasno da se razdenuva.
Utre treba da si ja zeam gitarata <3
Nekoj sho ne me znae kje si misli nekoe muzicharishte sum, gitari, klaviri, bendovi, ne znam sho, a ustvari veze nema -.-
Edvaj chekam shkolono da go gushnam, mi fali Svetle da mi swle dere na sekoj chas <3
I klasnata hejterot mi falil iako e *eww face* -.-
I smdlivion klas mi fali, a ne praam muabet so 90% od niv -.-
Imashe ubavi momenti denov, kamo sekoj den da e vakov ^^
Plus, znaesh sho <3
I taka ti vikam. Aparatot mi e rasipan, moram da go nosam na servis, ili pa... Da mi kupat nov !
Koa sme kaj smajlinjava, bucio, ne zamaraj so 58542578 smajlinja pos -.-
Se ezham koa kje gi vidam, ne deka ti chitam postoi ili nesho -.-
Draga, da ne beshe ti, jas nemashe da bidam vakva. Kje bev mala i bez pamet...
Posle sve, ne zhalam sho ti se zachleniv i sho postiram kaj mojata virtuelna prijatelka sho izglea isto ko mene. A mozhe i treba da ti smenam appearance, taka kje bide more confusing.
Sea mi tekna ! FCE utre rezultati !
Omg omg omg ! Lelelelele aaaaa
*facepalm*
Sho praam sea? Ako imam c? Lele kje umram -.-
Ae. Me e gajle. Like a boss sum. *memebaselikeabosssmiley*
Aj, da si legnam.
Treba utre i da se registriram na toa stranata. I kovertot ne znam kaj mi e. -.-
Aj, kaj mi tekna vakva glupost -.-
Samo da neam pomalku od b. So b sum zadovolna. A ako iam, ushe bolje, ne treba da idam na advanced. Samo ne c. Samo ne c. )))))':
Legnav aj -.-
Peat odzhive, do ovde se slusha -.-
eii mi se unishti denot ubav. ti rekov preeska da ne mi go unishtuvash !!'@@:
tvrdiglava ni edna @@@:
xD
te trolam. ova mi e nov zbor sho go pushtiv u upotreba pregjeska. lele zasho ne zakjutuvam EJ? -.-
SPIJAM AJ !
MRZH !