Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
I give up... не сум личност што се откажува, не се предавам лесно, ама ова не иде... стварно неам потреба.
Така да како wannabe економист ќе си ја насочам енергијата кон нешто покорисно.
Empty the recycle bin - Are you sure you want to delete xyz.fuckyou? - yes.
Same as if you never existed.
Па-па.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Да престанев да очекувам од луѓево ќе беше добро;)
За промена овој пат не ме интересира ! Премногу "случајности"....Е сега има и друга опција знаеш? Се вика - Случајно но со намера. Just do what you want...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се молат манекенките што ми се пријателки на фејсбук поретко да ставаат слики таму на профилите оти со жештинава готово е :icon_lol:.
Помини замини се мене ова ѓупкиве гатачки ме наоѓаат да ми гледаат, јас фин културен и едно време ќе почне: Ти си среќен човек ама среќа во љубовта немаш :pos::pos::pos::pos::pos:. То е викам само курви ме сакаат :pos::pos::pos::pos::pos:. П. ми вика како сум ги трпел и кога ќе почне тој исто како нејзе само наместо да гата тој кара: Заминувај да ти ибам живите во уста вештерке смрдена, пичка ти стопанкина да ти ја ебам. Јас измеѓу нив двајца се смеам тој вика таа вика :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ќе ме умрат некоја ден :icon_lol:. Жешко време одам негде на гости ненајевено сега :icon_lol:....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Драга Кајгана,

Денес аплицирав во Коузон, па да сме живи и здрави.

Инаку пеколно жешко во мојата соба, вчера седев во подрум со лап-топот на сестра ми :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ја покрив сликата на Натали Портман шо ми е на биро кога се вратив од туширање. Срам ми е кајгич. Рано е да ме види гол. Мислам не за друго ќе мисли дека и се курчам и мејби ќе и скурчам. Барем да бев Гиле, вака ...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д,
штотуку на пола усни ги осетив усните на другарака ми при поздравување :confused:
нели знаеш како и секогаш се поздравивме у образ ама овој пат не беше баш у образ.
се правевме дека ништо не се случило.
ама стварно ова беше ненамерна ( барем од моја страна), мала грешка што на секому може да му се случи, right?
инаку онака дојдов да те видам, да те позз и ча-0 ќе спијам :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема личност, пардон, женско, што се пакува побрзо од мене. За во Гинис сум мајке ми :giggle: Летаме за некои 5-6 часа, среќа нема да трае долго зоЖто главава ми прска веќе два дена од сонцено а и нервозата ми е левел 100. Ако испадне летот да трае пократко, at least I will try my parachuting skills :coffee: И така...

S

StormRage

Гостин
се осеќам ко зомби бе... од една страна почнав да гњавам луѓе за мене да не ми е досадно од друга страна ногава ми е за нигде па... па изгледам ко зомби у пм... епа нека ми извинат на тие шо ги малтретирам ама јбг посилно е од мене :D

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Драга,
Не се поднесува жештинава веќе! И сега место да си уживав во Мајорка, јас сеуште седам во Скопјево и сето тоа заради е*аниот пасош. Али добро еве се приближува сабота, и ќе ги издржам уште тие неколку дена.
Вечерва нема спиење, ми доаѓаат гости и ќе треба да ги пречекам во раните утрински часови :D
Биди ми поздравена и опуштена.

I

indigo child

Гостин
Све некои лејм карти ми идат на покер.
Не ми се спие, се преспав денес.
Многу лејм сум станата цела. Кремец. Со генерализации и постирам многу у Љубов и секс, а сама си знам дека местото ми е у музика.
Нејќам дечко. Сериозно ти викам. Сеа сум од тие недопирливите, али од тие шо не сакаат дечко.
Сум се средила така деноиве, читам книги, слушам музика. Уживам :)
Идам наредна недела на одмор. Другарките ми се на одмор.
Глеаш колку сум станала regular? -.-
Убаво ми е, не ми го распувај <3

Da se doiskazham, od mobilen.
Mi stigaat chudni stvari. Trebashe da ja pochnam novana kniga za Indija, ama nekako me mrzeshe pa ne praec nisho cel den. Si gi prelakirav noktite, sea mi se french, utre sakam plavi. Si naogjam zanimacii.
Vnimanie da. Mi faki malku. Ne u taa smisla, moite ubavo me tretiraat.
Mi falat ubavi sms navecher -.-
Sakam taka ko kje mi pishe nekoj random ubav sms. Retko se deshava.
Auu mi se prijade. Denes nesho ja nema muzikana.
Mi se odeshe na staza nesho, a najdov mushki plen i toa ne eden, tri plena. Nishto, too much shyness (ako uopshte postoi zborov).
Kakva damla kje me strefi u sept )x
Takva kje bidam. Ooo da. )x
Mozham ja, nisho ne mi e. xD
Jaka zhenska sum ^^
Dali se narekov zhenska?
Jaka i toa?
:ROFLMAO:
Ahahahahahahaha xDDDDD
Umri Tino xDDD
LELE RETARD ! XD
I tuka ja ubacuem "I just don't know what to do with myself" od WS. Kao se raspadnaja bre? xDD
Ti tekinja na babine? Vlegoja, zemaja, smeeva, odeva xDD Kolku sum se smeela pregjeska xD
Drugo sho da ti kazham be brat?
Dosadno mi e ! Ete toa. Ali eve si naogjam zanimacii. Dobro, se nadevam posle kje ni reche: Greshka - sigurnosnoto neshto nedostasuva. Ve molime vratete se nazad, osvezhete ja stranata i obidete se povtorno.
Abe ja edna sum. A telefonot mi e grt i golemiot post sho go pishav mi go snema sea, sram da ti e.
Sekad.
Me gusta softnessot na nozeve. *memebase satisfying face*
Jadev denes. Shopska so lepche i kromid ^^ I si mackav i bev najsrekjna ^^
Pochnalo vekje pokasno da se razdenuva.
Utre treba da si ja zeam gitarata <3
Nekoj sho ne me znae kje si misli nekoe muzicharishte sum, gitari, klaviri, bendovi, ne znam sho, a ustvari veze nema -.-
Edvaj chekam shkolono da go gushnam, mi fali Svetle da mi swle dere na sekoj chas <3
I klasnata hejterot mi falil iako e *eww face* -.-
I smdlivion klas mi fali, a ne praam muabet so 90% od niv -.-
Imashe ubavi momenti denov, kamo sekoj den da e vakov ^^
Plus, znaesh sho <3
I taka ti vikam. Aparatot mi e rasipan, moram da go nosam na servis, ili pa... Da mi kupat nov ! :vozbud:
Koa sme kaj smajlinjava, bucio, ne zamaraj so 58542578 smajlinja pos -.-
Se ezham koa kje gi vidam, ne deka ti chitam postoi ili nesho -.-
Draga, da ne beshe ti, jas nemashe da bidam vakva. Kje bev mala i bez pamet...
Posle sve, ne zhalam sho ti se zachleniv i sho postiram kaj mojata virtuelna prijatelka sho izglea isto ko mene. A mozhe i treba da ti smenam appearance, taka kje bide more confusing.
Sea mi tekna ! FCE utre rezultati !
Omg omg omg ! Lelelelele aaaaa
*facepalm*
Sho praam sea? Ako imam c? Lele kje umram -.-
Ae. Me e gajle. Like a boss sum. *memebaselikeabosssmiley*
Aj, da si legnam.
Treba utre i da se registriram na toa stranata. I kovertot ne znam kaj mi e. -.-
Aj, kaj mi tekna vakva glupost -.-
Samo da neam pomalku od b. So b sum zadovolna. A ako iam, ushe bolje, ne treba da idam na advanced. Samo ne c. Samo ne c. )))))':
Legnav aj -.-
Peat odzhive, do ovde se slusha -.-
eii mi se unishti denot ubav. ti rekov preeska da ne mi go unishtuvash !!'@@:
tvrdiglava ni edna @@@:
xD
te trolam. ova mi e nov zbor sho go pushtiv u upotreba pregjeska. lele zasho ne zakjutuvam EJ? -.-
SPIJAM AJ !
MRZH !

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918

Драга знаеш за човековиот синдром ?
Патиме сите од човековиот синдром..
Сакам да се откажам од се, буквално. Да се затворам потполно. И така нема профит од она се што го правам..
Веруј ми знам како е да си разочаран од се, кога денес само потребен е пријател, но се менува се кога од сродната душа бил предаден, а лебот заедно го делеле. Деновите проаѓале во минута, годината во еден час поминува, а секој втор завидувал на тоа што го имал, а било лажна слика.
Од утре не си потребен и веќе не си посебен, си оставен, а си бил прв и последен,заборави на се и нема простете.
А живот иде даље, проблемите останале нема кеш нема живот нормален. Разочаран од луѓето решив да се дистанцирам.
Ако сме исти зошто тогаш твојата завист ме гризе?
Научи да читаш меѓу редови, јас научив и е многу болно.
За да научиш да љубиш треба да сакаш нешто доволно - колку добро звучи. Зарем јас не ја сакам доволно.
Немам веќе ни совест.. Општествен паразит, е тоа сум.
Злото со зло се враќа ? Значи јас сум злобен ? Затоа ми се враќа се вака, со зло.
Заспивам со тешки мисли, затоа сонувам кошмари. Сеа гледам зошто ретко спијам.
Енергетско поле еквивалентно на нула. Огромна нула,црна дупка,оштетен озон.
И по се заедничко, остана само да си правиме лице. Под друга прегратка и кај мене се јавува љубомора. Секој нов муабет потсеќа на нашите. Цинична насмевка само за да останам повреден. Се држам цврсто се дур не падни ноќ.
Правејќи да бидам дел од големата депресија.
Сакам да го вратам назад времето..
Останува за секогаш врежана во главата, ја чувствувам секој ден, Ја чувствувам во душата и последната мисла ја чувам за вистината, за секоја секунда со неа помината.
Единствено сакам да живеам, а неможам. Би им ја дал мојата глава,секоја моја мисла барем на еден ден и нека ме запознаат, нека дознаат се.
Ништо не помага сега.
24/7 се претвори во чиста 0. И после ова би функционирал нормално ? Не би рекол.
Како понатаму, кажи ми како. Каде, кога ќе биде подобро. Кога ќе има хармонија и мир во мене ?
Бараш правда, добиваш неправда. Просто е.
Знаеш како.. Ах изборот е тој, слушајќи го срцето изгубив се..
Можам да почнам од првиот момент. Дата, час, секунда. Секој муабет, секоја цигара, секоја капка алкохол,секоја солза, секој совет, секоја поддршка, сите бедови, секоја трака, секој филм, секој концерт, кино сала, населба, скалите, блокови, згради, дожд, карање, мирис, секој чекор во бетонот, туѓи градови, држави, железничи и автобуски, секој воз и автобус, секое такси, секое седиште, секоја клупа, спомениците, 8 сабајле, 3 после полноќ, 46-84, секој чакмак, снегот, таа, тој, јас и ти, школо, проблеми, оценки, разочарувања, голем одмор,
јадење, нова фризура, патиките, ленонките, одмор, псај, аеродром, гушкањата,трчањето, паузите, вицовите, шегите, искрените насмевки, педеро-рибите, да, телефонските повици, пораките, не си го знајш домашниот, се дур не се раздени, бесплатни,мотивации, книгите, картите, фејсбук,гането, повраќањето, јас ти требам тебе и ти ми требаш мене, и шо си напрај со ова, сега вака, а после ќе ме замразиш и ко ќе видиме. Абе како можи да мразам некој како тебе.. Сето ова се претвори во моите солзи, моето се се истркла по моето лице и го снема таму некаде во мракот. Ја нема веќе светлата ѕвезда која ме држеше на површина. Сега пак назад по старите стапки. 2 години назад, таму каде што најмногу мразам. Сепак ветив нешто..
Требаше некој од страна да ми кажи колку сум се изменил, наводно на подобро. Се тоа ради тебе, ради твоето влијание врз мене.
Сети се на мене кога ќе погледнеш во тие сиви згради. А ако некогаш ги посетиш, а јас не сум тој со кој ќе бидеш, сети се на мене и се што таму ти реков. Finally - ќе ме познаеш, тука сум крај тебе и никогаш не си одам..
Се сеќаваш на клупата во ќошот ? Близу полноќ, тоа што ми го кажа, се сеќавам на тоа кристално и јасно - како толку касно се најдовме две исти души. Да, ни требаше време, бевме на две сосема различни места, оддалечени светлосни години, а години подоцна споени како една душа, надоградувајќи се еден на друг. Сеќавај се на мене како што јас ќе се сеќавам на тебе..
После секој почеток, се што добиваш на крај го губиш..
Фала ти и чао.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom