Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

• Tαммι •

Гостин
Кајг,
Вчера не знаев кај сум жолтке. :confused: Убаво викаат, јади Тамара јас паметна се правам..Ама што да правам бре ме скренаа. Не се прибирам дома, навака натака. Пази луѓе болни вакви онакви.Да ти кажам право кога го видов бато уште толку ми се слоши. :( Едвај чекам да легне да се наспие да пројде ова. Уф вчера мајке ми ќе се онесвестев еј. Ќути сега ми е подобро па дури и јадев. :cool:
Ајт одам сега да полежам да не ми се сврти пак па ќе те дружам после :icon_lol:
Љубов до тебе. :love:

С

сашенко

Гостин
Малер ден драга.Се испосеков, добро е што главата ми е уште на место.Се разбудив нормално како и секој ден.Требаше да отидам до државна по резултати едни само и тоа ми беше единствената обврска за денес.Другари ми се јавија ке доаѓаат попладне и топ си викам ова ќе е супер ден.Расположен така си пуштам песна и почнувам да лудувам по соба ко ненормален.Скокам викам си пејам и у еден скок боксувам и бааам лустерот на парчиња.Паѓам на земја и и баш убаво го осетив стаклото под мене :place:...Гледам у десницата целата у крв, на коленото како што паднав две три стакленца малце боцнале и пуштиле крв а ни лактот не ги промашил.Не толку крв колку болка ама сепак...Станувам и стакло паѓа од мене, лустерот беше така поголем малце (а му викав на тато два месеца го молам плафоњерка да ставиме)...Од лустерот само сијалицата остана и од едната страна нешто успеало да се задржи горе ама висеше и прашање на време е кога ке падне.Собата лом.Како што не беше исчистена од синоќа, алишта расфрлани на сите страни, патиките тука ми беа до масиче, вришти музика ненормално, стакло на сите страни, јас у крв лежам на земја како војна да имало во собата.Све ме боли а ми иде едно смеење што да ти кажам.Неможев сам па отидов до амбуланта да ме средат малце еве сега се вратив од амбуланта ме преврзаа и рекоа не е ништо страшно.Потсредив малце собата и седнувам сега да пишам овде и се газам од смеење и влегува баба у соба и вика саше на вратата на фрижидерот има крв :pos:...Добро бабо и враќам.Ама има и кујната и у купатило вика.Што си правел од сабајле ти? Јас малце поспав повеќе ми вика...Се газам од смеење ко ненормален.Се вртам и позади врата стаклото што го собрав си стои таму, од лустерот горе виси парче, под кревет неколку парчиња поголеми баба ме гледа се чуди и неа не и е јасно што се случува а не го оприметува лустерот.И викам бабо се исков малце.Стара е што е стара ама не е до толку отидена ако се исечеш малце неможе од тоа и на фрижидерот крв, и во умивалникот во купатило, по вратите кај што се фаќав, по ходникот ми капело, у кујната имаше исто.Ме погледна така чудно пошто се газев од смеење и си искочи.Налет.Неможам да се смирам уште ми е смешно и неможам да сватам што се случи а кога ке дојдат старците вечер ке има викање.Како и да е јас ке си го платам ама кој ке ги слуша како не сум пазел, ваков сум бил таков сум бил.Кутриот јас што ме чека.Ај поздрав драга јас и така два месеца немав пишано на темава и викам ајде ова ке биде интересна вест да се сподели.Нек се смее народ....

B

BooBojan

Гостин
Драга кајгана.Синоќа ме извади една личност од патики.Бројав не до 10 туку до 100.
Ми ја пцуеше сестрата,пред 20 луѓе.Кој карактер треба да го имаш за да го издржиш тоа нешто.Не сум лут.
Целата среќа што имаше луѓе кои ги ценам како личности,па успеав да се додржам да не паднам на толку ниско ниво,како некои искомплексирани личности.Некои за нив би рекле,не ми се ни до колена,јас ке кажам дека не ми се ни до зглобот(џогланот)на ногата.Но откако ја видоа мојата реакција,ладна и прибрана,многу луѓе се изненадија(позитивно),многу поени(респект)на моја сметка.Не сакав да бидам варвар кој проблемите ги решава со котек,бев господин кој изреагира страшно паметно.
Цела срека,што тркалото се врти.Ќе бидам СИГУРНО пред него,во општествениот поредок нека биде сигурен и финансиски.Веке сум над него морално и етички 2/3 последното фали.Но во блиска иднина ќе бидам 3/3.
Можеби не беше за овде,ама морав некаде да се "пожалам"бидејќи бесот во мене е се поголем.Малку се местата каде можеш да си ја олесниш душата,и задржиш честа.
Како камен да ми падна од срце после ова.(y)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
I'm the rain man, but don't like London..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јее одамна не сум ти пишал...
едит: aahhh crap

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ....

срање период, посрање одамна не бил ... чекам повик, чекам смс, чекам било што само да изреагира некако ... јебеш све!!!!!!!!

I'm a slow dying flower
Frost killing hour
The sweet turning sour
And untouchable

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас сум смртно уморна, како ретко кога. Очиве не ме држат од замор. Како Тошо Мачорот сум во епизодата кога си ги држи очите со чечкалици и селотејп.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Него дај да си пишам еден пост на дијалект...
Пред половин саат се изнервирах без некоја си посебна причина... Станах од столчето фино лепо и 2-3 бокса у вратата. Болеше ме повише отколку шо очекуваах. После ми текна оти ме болело повише. Пред 2-3 дена џојстико го скрших од маање со боксови толку ногу шо крв ми беше потечело од раката. Сега како па да сакаше да потече ама не биде. Колку посакуваах кога бех на школо да беше мојта врата до мене па кога професорката ќе изеде гомна или па на тест лоша оцена да добијам да мавам да мавам, рацете целите крв да ми станат. Тогај само збираах лутината и си викам кога ќе идам дома ќе се истурам. Си доаѓам дома лутината ја снемува.
И немаш појма колку сакам да се степам со некој... ама така крвнички, додека еден од нас не падне на земја.
Ех времиња... не се случило тоа уфф едно 5 години... ми недостасува.

Еминем малце ме смирува... па дури и натажува во овој момент.

L0V3 BU5H1D0

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
И еве си седам сама, уживам во досадата и со мојте неповрзани мисли.Чекам нешто а не знам дали ќе начекам оваа вечер. Не знам, не знам и не знам и не можав веќе да се замарам, чекам само август да дојде да почнат уписите за факс, ништо друго не е важно веќе, што било поминало. Сакам само да ме гушне некој ништо друго.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга
Добро влијаеше на мене овој 1 часовен телефонски разговор.
Туку што да ти кажам друго, утре пак денот цел ми е полн со обврски задутре исто така....летово ретко дома да седам еве и сега не сум дома :D

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
кога ми кочи нетов сакам да гледам видеа, да сметнувам песни, на ФБ се уклучуваат некои интересни, ова она, а кога не кочи тогаш не знам што да правам и го гасам компјутеров (n)
иначе знаеш дека сега сестрава замина на поседок кај некои братучеди во ПП?? од кога заврши пиво фест, од кога завршија сите концерти таа реши да оди. абе ФАИЛ е целата ама нека си седи таму некое време, ќе ми се смири главата.
случајно сега забележав, т.е. пред 10тина мин, дека белката во окото ми е црвена. чаре???
ај ќе си легнам да се одморам, ќе се видам утре во огледало какво ќе ми биде окото и ќе ти кажам...ча-0

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга...
Пошто нишо не оди според планот, више не планирам!
Ќе си живеам ко циганите,, од денес, за утре... море не!
од денес за денес.... :noze:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom