Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Драга се мислам дали да го плеснам овој на аватар.

И ќе го сменам да ти кажам...
smoke weed every day

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Passed down to you...

What a shitty day it was, I must say. Except for the evening, and maybe an hour somewhere in the begining of the afternoon.
Love the book I`m into. And the other one I`ve just finished.
But most of all, love my family. Especialy when they are here to cheer me up.
So says Saladin

P.S. Песниште за подобро утре.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Која лоша среќа ме следи во последно време, ненормална работа. Надежно нема да звучам како емо-исан тинејџер, ама... Зошто по ѓаволите не ми успева ниеден проклет план? Поготово последниве недели. Поготово денес. Ова не е веќе Марфи, ова е нешто поголемо од тоа.
Осеќам дека сите овие нервози ми го имаат скратено животот ефективно. Можеби треба и повеќе да се нервирам, for science.
Се плашам да кажам дека не може помизерно и полошо од ова, искрено.
Место да ги поминам овие моменти со my lobster, јас вдишувам прашина од ѕид што се крши. Место да бидам среќен...
Не знам што да кажам веќе. Ниту пак знам што да мислам. Време е за едно преиспитување на моите политики и погледи према животот.
А кога ми текнува дека само полоша и полоша ќе станува работата, со тек на времето, ми иде да одам и да се самозакопам некаде, од проста причина што.. Не гледам апсолутно ништо што би можело да ме мотивира да продолжам напред. Нема ни да најдам, дури и ако се потрудам. Не ни сакам да продолжам напред. Сакам да останат работите како што се. Едноставно сакам се' да сопре. Арно ама... Јасно е дека светот нема да прекине да се врти, ниту пак нешто ќе сопре. Можеби јас треба себеси да се сопрам. На оваков, или онаков начин.
Ај, не ни знам што зборувам веќе. Одам да ја пикнам главата под перница. Премногу гнев чувствувам, перницата помага.

Н

'Никола'

Гостин
Диар, пуштив мустаќи. Уште тоа го немав направено во животов.о.0

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Имам една добра и една лоша вест. Добрата е дека сфаќам, а лошата е дека си незрел. Денес конечно го добив тоа што го сакав, ама некако реакциите ме чудат. Што ќе правиш...

Дека сум презафатена работејќи, покажува и фактот дека денес ми текна дека за 4 дена ми е роденден. Не се чувствувам поразлично, освен што сум во креативен молк. Накај мрак. Тоа мора да се промени, а имам идеја и како. Можеби ќе профункционира. Од ден на ден се` помалку вредите и од ден на ден се помалку ви удоволувам. И така. Смајл :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Нема што да се прости. Нема што да се заборави.

Не е мое да простам и заборавам. Не сум бил таму. Не сум бил замешан. Не сум учествувал никако. Немам врска со тоа.

Тоа е она што секој нормален човек би си го рекол. И би било прифатено како точно.

Но не јас. Знам дека сум бил замешан и дека сум го започнал тој процес. И ме јаде тоа што не сум знаел што понатаму, што некој друг го искористил моето незнаење...

Велат, кога губиш, немој да ја губиш лекцијата.

Затоа, во име на зачувување на знаењето за лекцијата, болката мора да си оди. Грижата на совест мора да си оди.

Радост, среќа, здравје, вера, надеж, љубов, мудрост... на нивно место.

Добро звучи.

Добра ноќ.

S

Shimamoto-San

Гостин
Mислам дека несакам на лош начин да ја научам лекцијата дека не се седи на две столчиња. А ако го земам и фактот дека нема добар начин на учење животни лекции зашто да не пробам и се заебам по 100ти пат во животов. It'll be great! Btw I'm thinking about leaving you soon.. i don't love you anymore!

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Ах Кајги
Секој Јуни, иста приказна... :notworthy:(n)
Грозно, грозно лето

T

Torchyrus

Гостин
Прекрасен ден на повидок Кајги ,уште по прекрасен ќе биди кога вечерва небото ќе го претвораме во црвена боја ај чао :LOL:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
драга... убав ден е денеска.. сонце надвор птици си пеат.. луѓе гласаат.. баш убава надела. од дамна не сум имал вака уб аво сабајле у недела.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Sis,

во две секунди пред очи ти светнува целиот труд што си го вложил сите овие години. Еден збор, но зошто толку тешко го изговори ?!? И после можеш ли да бидеш ист после срањево.. Ми се повраќа.. Љубомората е многу лоша работа, а преовладува во секое живо суштество. Се обидувам да ја контролирам и засега оди супер, можеби некогаш сосема ќе ја исчистам од мене.. Но, проблемот е тоа што другите дозволуваат таа да владее со нив.. Да се свртиш против својот човек ради што... Епа знам ради што и не вреди човек кој што тие како брат да те мрази ради тоа. А повеќе боли тоа што го крие од мене, а да сокрие неможе пошо знам како диши.. На крај краева самиот тој е крив што дојде до оваа ситуација. Милион пати се понудив да помогнам,да утешам,да го опраам во главата, но секој пат се тргаше,глумеше.. Епа веќе не правам ништо..
This is a mad world and being a part of it it's not so nice..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мојата најомилена Холивуд женцка наполни 36 вчера. Хепи брдеј Енџи.
Оваа прилика ја користам да му го честитам роденденот и овде на еден форумџија кој случајно дели ист роденден со женскава..:)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга

Роденден ми е ма :) Остарев и јас:pТи ветив дека ќе бидам среќна и така е.Всушност нема причина за да небидам.Преубаво си поминав вчера весело разиграно со луѓето кои ги сакам....ама...Уф мразам што мора да го има ова ама! Ми фалеше многу! Поскаувам да беше тука,е тогаш би била потполно среќна.Фала им на сите за подароците....Оној подарок што највеќе го посакував беше многу скромен, мал но од енормно значење за мене.Ама не го добив ,барем не сеуште :) Има уште до крајов на денов :)
Ајде бај сега **
П.С Изволте на торта.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драга денес е ден за релакссс (y)

Статус