Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Should I stay or should I go? кајги не знам што да правам, ау полудев:confused:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Драга
ај нека завршат овие избори оти ја се селам :mad: преку глава ми беа до сега рекламите, а сега па овие глупаци од 10 до 17 години што немаат право да гласаат, а се филмаат ко кој знае што да се......на фејзбуков не се живее повеќе. СДСМ, ВМРО, ОБЕДИНЕТИ. не знам воопшто што се замараат бе. наместо да си излезат надвор, да си поиграат колку е убаво времето.....ГЛУПАЦИ....СМРДЛИ.......

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга!!!!!!
Денес јас и ти славиме полни 3 години пријателство! Јас врска немав, ми стигна порака пред малку. Срцке баш сум пријатно изненаден, навистина! Не сум ни свесен дека толку брзо помина времето...
Да си се дружиме уште долго време и во иднина сакам само за вака позитивни работи да ти пишувам тука.
Биди ми поздравена :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кога гледам вака тенис, кога ја слушав прееска шпанската химна заради победата на Надал на Ролан Гарос бев среќна многу пошто си го сакам Надал, ама срце ме заболи затоа што знам дека ние тоа нема да го дочекаме. Нема да ја пееме химната додека некој наш тенисер ќе го подигне трофејот на било какво вакво натпреварување, затоа што услови тука за тоа нема.

Вчера не ни сакав да го гледам натпреварот, затоа што веќе тоа ми е тажно. Пред секој натпревар почнав да се надевам на нерешено, зашто знам дека победа е out of the question. И јасно ми е дека ќе поминат уште 100 квалификации пред да имаме шанса да ја слушнеме химната на било какво првенство без разлика дали е тоа Европско или Светско. Им се смејат на овие од Северна Кореја што ќе ги праќале во рудник и уште милион вицови за тоа, ама они барем стигнале и биле дел од нешто, не биле исклучени од светот. И барем знамето им се вееше заедно со останатите учесници на светското првенство. Секоја репрезентација има право да не ја бива или да има лоши периоди, ама нашава го злоупотребува тоа право!

Наместо да паѓаме у несвест заради Вардар и Работнички, ние навиваме за тимови од Европа, затоа што и маалскиот фудбал е поквалитетен од нашата лига. ФФМ е мафија на која и Сицилијанската би позавидела.

А ние... ние ќе се радуваме на туѓите успеси, затоа што едноставно го немаме луксузот да се радуваме на своите...

И во меѓувреме ќе се колеме меѓу себе заради тоа дали Петко гласал за Станко, а не гледаме дека се се сведува на истото. Се делиме само на наши и ваши, а не гледаме малку подалеку од носот.

И така песнава во суштина иако е од хрватска група, може и кај нас да се примени тотално.

И тоа. Не дека нешто од ова е битно и влијае, ама ете ми дојде едно грдо чувство, па да си се искажам јас. :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Чудно е кога знаеш дека некој твој гест може да направи другиот да се чувствува подобро, а сепак не го правиш тоа. До кај дојдовме... Што емо станав у последно време... this is not me definitely.

A phone call ended, lots of questions now.
За прв пат сакам да можев да влезам во главата на некој друг. Знаеш како стално викаат „Ми читаш мисли’; well no, предвидливост е тоа, плус face expressions. Но ти... ти дефинитивно ми правиш збрка во мозок. Понекогаш како да станува збор за две различни личности. :confused:

And yes, I know how I look to you... but you never gave me a chance so ... Boooooo!

И... надвор почна да светка... ќе нема потреба од огномет ваљда.

Yup... that emo.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Драга Кајгана вечер ќе се слави.
И тоа многу.

С

сашенко

Гостин
Драга не ми се верува.Овој Надал е звер невиден.Овој Роланд Гарос го гледав со најмногу страв и сомнеж до сега, според неговата форма и очекувано.Ама ни Чак Норис неможе да го спречи да тирумфира овде.Овој турнир треба да се преименува во Рафаел Надал....заслужено.

Иначе Драга како си ти? Јас пак нема да спијам вечерва се слави во комшии, а изгледа до сабајле нема да престанат..Одам да варам некое кафе позз..

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Аман бе драга,
Се слушаат коли како свират надвор, музика ова-она, само мене не ми е гајле.
Јас се мислам само како ќе поминат овие наредни четири дена.
Летово планирам да работам некаде, да искарам некоја пара, сакам нов телефон.
Ни помалку ни повеќе, HTC Desire HD.
Едноставно нема да излегувам петок и сабота, и ќе јадам секој ден ајвар и леб, едно 3 месеци.
Па и тато можеби ќе даде некоја пара.
Се мислам дали да седам уште пред пц или да си легнувам, утре сум прва смена. Уф.

T

theTinule

Гостин
Драга, само те 4екераукцнувам, седнав на компјутер, сум го заборавила чувството кога имаш лаптоп во скут и голема тастатура пред тебе и можеш да напишеш еден збор за помалку од една минута.
мња <3

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Passed down to you...

Тужно и меланхолично.. Као песнава.

И не е заради другите. Заради себе.
I desperately need to shoot something.

So says Saladin.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Драга кајгана,
го глеав Fight Club - и не ми се тепа
дали сум нормален?
Глеј го Брус Ли во змаевото гнездо, па ќе видиш!

Ontopic: Ништо, онака, да му цитирам на Марио.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom