Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ух, колку се значајни луѓето кои имаат осет... јас,ете, немам.

Се извинувам за моето немање осет и тресењето на некои работи од мал мозок.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Драга, I am Home Alone...yaaay :cool:
Каква само "журка" има да си направам вечерва...

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга

Посакувам барем еден ден да можев да читам мисли :) Често работите не се такви какви што на прв поглед изгледаат.За 3 дена ми е роденден .Секогоаш сум имала по некоја желбичка.Годинава имам големо-мала желба,што доколку ми се исполни многуу ама баш многу би ми значела....

Бај бај :*

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Драга, we did it! Топ3! (y)
top3.jpg
Ај да идам да се утепам дур сум во зенитот на својата кариера. :D

Пс. Имам впечаток дека откако ни е овозможено да лупаме лајкови до бескрај, најактуелни и најфорсирани теми ти се оние детските од играчница. Ти шо викаш?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште колку пати ќе треба да треснам на земја за да сфатам дека кога си добар никој не те цени, важно е само да те искористи?

Од утре дефинитивно крај, повлекувам линија, само тој што заслужува ќе биде во моите кругови и безрезервно ќе му враќам. Другите нека пекаат, а знам дека секунди се во прашање кога пак ќе затропаат на врата. :cool:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Денов лош, па убав, па пак лош.Сериозно ми иде на памет да ги преспијам деновиве што идат.Или да не искочам една недела од дома(освен за факс).Ми се гади од луѓево, ми се гади од нивното лицемерие и дволичност.Како бе не им стана досадна таа улога?Се прават добри, а уствари ти се смешкаат цинично.Веќе не знам на кого да верувам а на кого не, море на никој, само на себе.Дај да помине уште нареднава недела па да ме снема веќе еднаш од светов на некое време, да сменам навики, да престанам да се трујам, и да почнам да си го сакам карактеров иако повеќето го мразат.Ма ми е гајле!Што сакаат нека мислат, ич не се замарам.Ќе си терам по свое, како јас знам и како мене ми е најдобро.Ајт така.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

How ya doin'?
Имав просечен ден. Веќе почнувам да се навикнувам на трулиот дел од реалноста и сеуште ми успеваат старите утехи. По малце боли, ама барем не ме треска од земја како порано. Тие што не умираат во ужасно упорна борба, обично се прилагодуваат и се тешат, како мене. Понекогаш и се самосожалуваат, но не сите сакаат и другите да го видат тоа. Може тука да се ставам и јас? Уствари, јас сум биполарна, а всушност најмногу од се’ сакам да умрам јуначки, во борба со животот, со другите, со општеството, со се’ што мразам. Не заради другите туку заради себе.
Всушност, сакам предизвици, сакам нови работи, сакам непредвидливост, уживам во авантури! Сакам адреналин, сакам да ги срушам сите граници, да полетам(не слаткар, не!... иако неможам да кажам дека е лоша песна... ок, неврмајнд, not my point).

Од друга страна јас не сум многу моќна личност. Се прилагодувам, се’ повеќе компромиси прифаќам и... незнам дали тоа е само реалноста која се коси со моите сништа(и со секој нов ден таа удира со се’ поголем шамар) или пак е мојата проклета, човечка мрзеливост, дејствување по линија на помал отпор и оддавање на енергијата на ГЛУПОСТИ со големи букви!
И сакам да ги оставам работите во иднината. Демек, сега сум многу зафатена, или немам потенцијал, или немам можности, или... да набројам уште некое оправдување? Нема врска. Имам премногу слободно време.
Сакам повторно да тренирам аикидо и да се „убивам“ во салата, сакам да скокам, да беснеам, да учам, да трчам... сакам скап, квалитетен и издржлив точак за да го кршам по планини... а и себеси :)

А моментално седам на компјутер. И гледам што има ново на кајгана и фејсбук.
Get a life, bitch!

П.С. Ужасно многу ми треба ова!

Да се свестам малце :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.428
Passed down to you...

Like I said previously, only hope can change this situation.

I was right.

Thank lord tomorrow is friday.

Звучам као Ребека Црн.
Anyway, glad to hear from me pals.
Maybe it wasn`t such a bad thing afterall.

So says Saladin

P.S. Inspiration knocks on my door, once again.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Кајгана, драга
дали тоа по 100ти пат ме раздени со тебе... ах драга... денес ме разочара....

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Wow posle dolgo vreme se odluciv da vidam dali ima nesto novo na forumov i ima sto da vidam...me likey! Nego ne mi e jasno toa so trofeite sto e rabota...aj utre ke vidam podetalno za se. By the way, jas stignav vo USA, denes bev na rabota i sum mnogu umorna. See you these days!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom