Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Дргага

И ја ко Џиш! и ко Тинуле!!

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Колку е повратна за Охрид знае некој?

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга,
утре пак идам кај тебе во Скопје.. како ми тргна овој месец :p

С

Спенсер

Гостин
Ова ќе биде дооолга ноќ... ќе се дружам со физиката :)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга,
брат ми е свиња!
Си купил тост и палачинка и дремнал тука пред мене бута ли бута...
мене драга лиги ми течат,а си реков на диета ќе бидам, ама ако, не ми дава- не ми дава...
ке види како се јаде утре сладолед од крај до крај и тоа нирвана со чоколадни парчиња.....
абе мораше ли од сите овој да ми е брат.... е*ате свињата е*ате.....

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Драга, мила и со нов имиџ кајгано, налет од лошово расположение и пиздење за се и сешто...ми иде да избегам у дождовна шума или да јавам ирваси на Аљаска.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728

Си го најдов така буце за појше на мене да личи. Прочитај го Кaygano горниот дел и помножи го по милионитристапеестилјадипати... Е толку неп ми треба.

Да не должам многу многу, во кратки црти преку глава ми е од сè. Ама највеќе шо ме радува периодов е дека на форумов повторно може да си го пишувам омиленото è.
Го глеаш шубо е... Ај бегам сеа. Доста е за денес.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ги молам сите форумџии да не ме пријавуваат кај надлежните на фејсбукот, бидејќи ќе креирам нов профил којшто ќе биде измама. Единствено, неможам да се одлучам како да се „викам“. Можеби сепак ќе ги направам сите три опции, па ќе ги менувам повремено. Поентата е, да ја направам онаа финта што многу луѓе сум видел дека ја прават. Да бидам во врска со една од овие три девојки, кои следат. Па статусот вели:

... is now in a relationship with Некоја што не е Курва.
... is now in a relationship with Уште една Курвичка.
... is now in a relationship with Истата Курвичка.

Ви благодарам...
п.с. бесплатен совет - Курвите и треба да се третираат како курви. Слободно правете го тоа што јас го правев и правам. Кога сте со таква девојка, не постои изневерување. Слободно имајте секс и со други девојки, а дали ќе кажете дека го правите тоа, ваше е. Единствено, кондоми во секое време, не знаете што се курвичките можат да носат со себе. Да не се каете после тоа.

И една реченица којашто ќе си ја ставам во автобиографијата планирана некаде за 2046 година. Можеби ќе ја ставам и како наслов. „Најредовен секс имав, кога официјално девојка немав“.

Ba-bah. :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.428
Passed down to you....
.
.
.
So says Saladin

(There is nothing to say exept to hope.)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
ЈАоооо една недела ќе го нема човек и сега неможам да го препознаам форумов.. Трофеи,курци,палци..
Супер скин, а другото некако тапа :)

M

M del Mar

Гостин
Пак тие ликвидни фантазии и психотропни сонови.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мала,
не, никако не толерирам понижување на другите у мое присуство... Па добро бе, со кое право ти правиш некој да се чувствува така грдо? Што си ти толку подобар човек да тероризираш некого, да му укажуваш на некои непостоечки работи што само со микроскоп се забележуваат. Уствари... sorry that me with my lack of intellect can see how great, awesome, perfect you are! Yeah right!
И што модерно стана да не се излегува да се гласа...се мислам на некој курс за фраери да не е прва лекција. Пошто огромна промена ќе направиш со тоа што нема да излезеш... Твое право е, искористи го. Никад не ме интересирала политика, ама не го сфаќам ова... Уствари... да.
И така. Потсети ме зашто мали собиранки или пак филм и серија with myself е секогаш подобра опција. И после зашто сум ваква?!
Besitos, besitos :*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom