Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Драга,

Нешто се разнежнив... се радувам за изненадувањето за мојот роденден што ми го спремаат... нешто наслушнав, и ми се свиѓа... ама не знам дали го заслужив.... можеби сум самокритична, а можеби и се плашам....
:back:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Сонот vs. Јас 1:0

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.431
PAssed down to you...

I`m obliged to say, nay it is a must, that yesterday`s party was such a conspicuous matter to date. What would I do without them. A family, I say.

So says Saladin.

P.S. Time will tell. Only time. Wishing you а quick recovery.
PPS. They can be assholes. But it doesn`t mean that they can monitor you all the time. You ought to change your attitude about your self. I know you can. For your sake.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

од надвор ми мириса на крофни. Од кога немам јадено крофни. мњам, мњам. Ќе си ја викнам баба ми некој ден да ми напраи <3
Учам Драга, не се издржува ова ама морам да положам. Решена сум. Друго не знам што да ти кажам. :smir:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Дневнику....
држи ми срека денеска да не ме дрмне географија...
а може и биологија ке ги дава тестовите,ама не се замарам био :)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга
Мачиња, бе мачиња :pos::pos:
Туку јас се мрднав од досада а бев до школо до чаршија и назад....чекам сега пак да излезам.
А за книга да фатам не станува ни збор.

И ќе заборавев да се пофалам вчера си купив вакви

Мојата втора љубов:icon_lol:

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Драга,

комплетна нефункционалност, а планирав максимално да се ангажирам.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ми ја ограбија куката синока алооо!
Која малоумност -.-
Не може некој да заработи па ај на полесен начин :nerv:
Kретенизам и ренесанса рулз.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке,

нешто се дешава со мене,
до пред некој ден бев најнормален, сега ќе помине денот, да не почне да ми се врти нема да ми текне дека цел ден не сум јадел.
Ми се гади, не се чувствувам нормално.
се убивам психички,

дали опсесијата прерасна во "љубов" ебате, гадно е, имам за учење не сум ефикасен за ништо.

За инат со сила јадам, и ништо не ми е! ти ебам хаосот што се создава у главава, ми треба рифреш, И физичка активност

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Совет до сите матуранти - НЕ ЗАПИШУВАЈТЕ СЕ НА ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ !

Сурова наука е тоа ..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Пост со кој опишувам колку ТОП си пројдов вчера ( сабајле ).

К

Кики.

Гостин
Драга,
меланхолично чувство... колку ми е глупо не знаеш, уште 2 недели ми останаа.
Последниве денови се дружам со едно тажно чувство на осаменост... јас навистина мразам тишина, но овие денови како да ми годи тоа што сите ме заборавиле. Едноставно имам желба да сум сама и да им се посветам на некои работи за кои никогаш не наоѓав доволно време, треба и да се видам со некои луѓе и да им се извинам за некои мои грешки. :kesa: Тапа сум, Драга.
Ај да не се жалам веќе.
Поздрав Драга:smir: (се надевам дека нема да ми се сруши авионот, како што сум малер)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
8.002
Драга Кајгана,
Синоќа пак ме тресеше полиција. Значи ептен сум сумљив, ми нема бегање :pos:

Денес ги видов ХИЧ и Линка, сонценца. Организираа дешафка у паркот у Ченто, ама ја поради премореност и ненаспаност, не сфатив за што се работи.

Утре е неработен ден, но не и за мене... кој живее у Стајковци и околните села нека повели да го види новото игралиште. И јас уште го немам видено, ама ваљда е арно.

На подолг временски рок, почнав да аплоудирам на Фликер, и тоа по една фотографија дневно. Овие два дена додуша прескокнав, ама од утре се враќам. Кога сме кај фотографија, заврши моето скитање низ општината со Влахо Бранѓолица. Она што го учев на курсеви досега ми дојде како подготовка за она што го работев со Бранџо, и научив уште некои работи, што се вика, печев занает :) Бранѓолица е голем мајстор, извонреден уметник, и што е најдобро одличен даскал кој не го крие своето знаење. Можно е наскоро пак да држи курсеви по фотографија :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom