Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Драга Кајгана

Добро што е со луѓево?? Што е со СОЦИОЛОГИЈА?!?! Мислам, исав да се немало бре, цееел час, ме исцеди ко мокра чорапа!! Божее, какви луѓе, ц ц ц...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Си купив нови патики 45 број, се стрижев се бричев ама не се туширав туку само главата ја измив и сега шо, и сега ништо :icon_lol:. Барам доброволец ќотек да ми удри да не си удирам сам многу патетично ќе биде, откога ќе ме натепа ќе кажам зошто пред време не. Ја читам Калуѓерот што го продаде своето Ферари до пола сум знам дека требаше да ја завршам до сега ама обврски тоа ти е, форумџиката што сака рецензија ќе мора да има поголемо трпение и да ме разбере. Моментално се уклучи Тресалко на МСН :nesum::icon_lol:, назад на темата ако го прочита ова ќе имаме расправии :icon_lol:.
И тоа ти е.
Да се свртам или не, се свртив откога бев уверен дека нема да ме забележи дека го направив тоа.

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Ми мрзнат рацеве на тастатурава.
Го гледам Жаре на телевизија и ми леткаат пеперутки у стомакот. :back:
Ми се пишува на табла. Ко помалечка си имав такво малечко табличе и си црткав. Зашто толкав мерак за цртање, што ми стана?
Ух, добро е што не правам тестови по ликовно. Ај замисли! Историја на уметност. Bullshit.

Прееска сфатив нешто. Сакам да им плескам се у фаца на луѓе, а нејќам да ми плескаат мене. Жифти све ќе си ја променам особинава. Look at the bright side- барем ценам искреност. :smir:
Ај одам до печка малце. Си ју араунд.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Денес многу интересен ден...
си праев писмена математика и за прв пат се решив.
после роа бев да славам у 7ца и се напукав еден чикен :smir:
се на се ТОП ден :helou:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска ти пишав? м? ај нема врска. дојден од школо сум си уште во ехее далечно време ама бев кај Огнен и таму ја викнавме и Марија и сите заедно “вежбавме“ хемиЉа :pipi: дека Марија беше таму верувај дека се запамтив :wub:. после “вежбање“ малку се шетавме па еве сега сум си дома и гледам Јас имам талент :toe: и се подготвувам да си легнам, па нема шо да праам. сега ќе и пратам на Марија порака за добра ноќ и одам да ја сонувам :pipi:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Anata kaikana

досадна си...
али пак дремам на тебе...
си седам и си стискам рифреш...
не те напуштам мор!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Хепи сум бе!Ептен!
Хепи сум иако ми фали благо, еден овошен чај до мене, пари и малку креативност.А, кога веќе ја кажувам мојата листа на желби, ќе посакам и мрзата барем до 26ти да ја снема:pos:.Треба да учам алооо, колоквиуми имам јас си летам со паметот.Важно го сакам, а и тој мене и утре ќе се гушкаме:back:.

Ај ч.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Не можам Кајгануријо...
Два вица ме смејат веќе пола саат:

Бр1: Боки 13 е толку дебел шо скокнал у воздух и се заглавил
Бр2: Новиот торбешки вирус А1А2...

Каде со овој памет:pos2: :pos2: :pos2:

Инаку убав ми беше денов. Нишо не се дешаваше а тоа кулерот на куќиштето у школо ми дува право у фаца и ме успива...
Шо да праам коа седам таму...

Идам да се пресмеам уште малку!!!

гладиус:smir:

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Драга..
-Пред пола саат се вратив од трчање и сеа одмарам по дома. Си изедов едно јаболко и сеа повторно со тебе се занимавам.. :smir:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Драгааа

:vozbud::vozbud::vozbud:Сфати шо сакам да ти кажам така?Не?Тапа си-.-
Возбудена сум дееее:)
Поубо да не кажвам зш......Срамота е:капам:
Битно јас се прерадвав....Ахххххх лептири<3
:horny:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Да, седам пред монитор со крем-банана, и си слушам песна посветена на мене. Да, и убава е. Иако е надвор 2 степена, сега нејзината љубов ме грее. Аууу емоција :) Да, сакам снег, сакам кеј, и снежни топки, а сакам и...ај доста е.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Го глеав Closer по не знам кој пат.
Филмот е...аииии:

Толку за денес, доста ти е..
Одам сеа да измислам топла вода, фалафала:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Не знам дали ќе повратам или ќе паднам во несвест. Цели три дена не бев јадена, се отрув со кафишта и цигари, па сега конечно земав малку супа да си сркнам, дека главата ќе ми експлодираше од болка, а и ќе си припаднев на прав пат по дома. Мислев ќе ми е подобро, ама уште толку ми се згади. Шо чоек станав ... од нервози разбирам да губиш апетит, ама три дена да не јадеш? До кога можам да живеам вака? Си го упропастив животов, морам да смислам начин да си сменам нешто. Морам да престанам да мислам на работи и луѓе кои едноставно не го заслужуваат тоа. Може ако си го повторувам ова наредниве десет години, ќе го научам и ќе почнам да го практикувам, а?
На страна моето психичко стање, денес на кратко мрднав од дома и добро си поминав. Се изнаиграв билјард, на цела мака многу ми одеше, ги тепав сите и така горда си заминав пред 12 дома, што не знам од кога не ми се случило. Интересно е да гледаш машки фаци кога губат од женско, во било што. Едноставно ти го прават денот!:pos2:
Сега ми остана уште една дилема ... да легнам и да се одморам ко човек или да подремам уште малку на тебе ... Тежок проблем, признавам ...:jaj:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

ти кажав дека се нејќам ваков како шо сум ? А не знам како , немам идеја ...
Имам масовна потреба за мотивација а не знам од кај да ја црпам ...
Треба да ми го покажи патот ...

†GODLIKE†

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Кајгана,
влеговме во последниот и за мене највпечатлив и најмагичен месец. :vozbud:
Се надевам дека после многуте (не)возбудливи нешта што ми се случија во претходните 11 месеци, последниот ќе ме изненади со нешто убаво и пријатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom