Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Драга... досадно е незнам што да правам. И плус девојка ми не сум си ја видел 5 дена болна е..

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Добро бе, има ли еден нормален у оваа луда куќа?!
Моите со цел памет сакале да донираат триста евричи за цртање на некоја икона или некој ѕид у некоја црква, у време коа ја ни семестарот уште си го неам платено! Луѓе немаат пари за леб, они ќе фрлаат пари што ги немаат по цркви, Исусе Христе и Санта Марија поможете, ебаве. Жими све, ако се стварно луди да донираат, ја ќе се отселам од дома и ќе си изградам картонска куќа под некој мост.
Постарана дека е отидена скроз, тоа е одамна познато, не ми се ни збори за неа.
Жими помалана троа принормална што е, ама она па пропалица, без амбиција никаква, шо ќе биде со тоа дете.
Баба ми и дедо ми уште имаат секс на 70 години.
Кучкана рипа на секој што ќе стапне дома, а у период за парење се трие од перници, ебаго.
Мачорон ми е геј, у права смисла на зборот.

А кујзнае па ја колку сум луда онака од страна гледано.

Жива брука фамилијава. Озбилно чекам прилика да се отселам. У сите домови ли е вака? Здрав разум да се немало.

Ќе шетнам до Куманово у вторник. Денов недела беше глуп ко и секоја друга. Доручкував пудинг од ванила, вечерав пуканки и свршив некои ситни бизниси.
Е арно викаат, коа си на дно, нема кај да идеш освен нагоре.
А ако никој не ти пушти скали?

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Драга..

Конечно дома.. На топло.. Ама ич не ми се враќаше..:pipi:

Преубаво беше.. Сакам пак..

Чоколадо .. Средувам впечатоци.. (место книгите за во школо:kesa:) ..
:tapp: .. Не ми е лесно..

Те сака

Насмеаната:back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Anata

Changed my avatar, and wanna keep it for eternity, yet again I'm in doubt.
You know why? I figured out that I am changing avatars co-responding with my mood.
Guess in what mood am I now? :icon_cool

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.283
Драга Кајгана, денес е мал ден за човештвото, а голем за мене.

Уште од сабајле осеќав дека денес ќе се случи нешто поинакво, нешто интересно. Уште од сабајле чим се двоумев дали денес да слушам Мејден или Ејси Диси, убо е, ојт на арно работава.
После ми текна дека другарчево (греота е да спомнам кој пошо неговиов тим е сега трет на табела) ми сними дискографија од Оејзис, па еве сега ја преслушвам::J:.

Среќен сум, не знам зошто, можеби онака, можеби има причина::J:.

Одамна не сум ти пишал, не знам ни јас зошто. Во последно само ќе ти прелистам два-три подфоруми и толку.

Завчера се видов со Фантом, после подолго време, се напивме едно кафе, попрајвме пензионерски муабети, ме научи на нова финта како да ставаш шеќерчиња во макијатото, изигравме две утакмици фудбал, си погугуткавме и си замина. Сега тек за Нова Година ќе идал, али до тогаш имат уште... многу.

И возбуден сум. И покрај тоа што надвор времево е лајносано и никакво.

Порано мразев понеделници, сега ги сакам, само ги нарекувам со друго име. ::J:

:helou:

S

StereoLove

Гостин
Драга
Извини што ти пишам вака но чуството беше посилно:nesum:

Значи...Проклет да е:nerv::nerv::nerv:аир да не види во тој негов кучешки живот.
Животот ми го уништи.Ме направи за никаде.
Срцко се се врака се се плака,запомни го тоа УБАВО.
Незнам зашто изиграваш болен мајмун ама само кукавиците како тебе се такви.Бегат од проблеми иако мислиш дека нема.
Тебе ти е супер нели?епа од денес и мене ке ми биде супер да знаеш.Нема да дозволам да пропаднам заради еден исфрустриран тип.Не вредеш до толку.
Не знаеш што губиш,но кога ке се свестиш ке биде доцна.

И кајги ти што викаш за ова?:pipi:

Не заборавај дека те сакам само тебе.

И чекам другарката да дојде на кафе,има што да зборуваме...одамна се немаме видено.Ми недостигаше дури иако е идиотка признавам ама си ја сакам:smir:

Луда сум нели,знам...нема потреба да ме потсетуваш.

Ај чус:back:

T

TaMчЕ

Гостин
Кајгииичч...:(
зашо мора толку млади да умираат бе К..заштоо? што се случува.
зашто се чувствувам ко некој дел да умрел од мене...празно ми е..црно ...не ми работи мозоков...отсутна сум а иам еден тон за учење...не бев толку блиска со неа ама знаевме збор да размениме..беше толку добра...толку ... ... на никој лошо не му мислеше... :place:16 години само бе К...шо виде она од животот штоо?? :place:
ае идам да се смирам малце...па да седнам да научам нешо барем ако успеам! :(

R.I.P. Mартина :place::place::place::place::place::place::cry:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ќерко

да се биде покрај една фина личност, што знае да те цени и што те почитува во секој момент и најважно од се што те сака, во овој ебано заебан свет, е навистина задоволство. Колку ми е само убаво на душичкава ни сама не знам.

Самата помисла дека сега јас живеам и постојам на ова место, во ова време значи нешто, пошто се се случува со причина.
Животов е тешка филозофија и ретко кој може да го објасни. Во еден момент ти е најубаво на свет, а во само еден дел од секундата се може да ти се руши и животот да ти стане само една темнина од која се плашиш...да се плашиш да живееш...е тоа е навистина тешко, но веруј мила има и такви луѓе...

И да, додека летото е живот, а зимата смрт, есента е агонија...!​

отидов...​

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

никој незнае како е да се биде јас. Никој нема ни да дознае. И тие што ќе речат те знам, се лажат. Никој не ме знае. Никој не знае какви мисли ми се вртат во главата, никој незнае колку ми е тешко, никој не ги знае тајните мои. Никој нема ни да ги дознае. Нека бидат среќни што не се јас и што не ме знаат доволно. Фала :smir::smir::smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ме боли бубрегот, ама ок е. Бев прееска на кафе со другарка ми, си напраивме 100 милиони муабети. Арно е. Фино е. Некој ми недостига, не знам што е со мене. Ама бубрегов мамата негова. Е. Да. Супер сум, иако со спиењево не знам што ќе се прави тотално сум пореметена од таа гледна точка. Технички од секоја гледна точка сум, ама нема веза. Пред некој ден си дебатирав сама со себе. Повеќе беше уствари монолог со сама себе и пробав сама на себе да си се спротиставам, ама џабе, кај можеш да пробиеш камен, карпа. Нема шанси. Њет. Њет. И така. Ми се гледа некоја романтична комедија, да си се разнежнам малце. :pipi:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Драга.

Не се можам.
Не те можам.
Не ти ги можам членовите.
Не можам никој и ништо.
Не можам ни до веце да отидам. Оокеј тоа звучеше лошо , целев кон мојата мрзеливост и лоша воља.
Имам работа а неможам ни таа да ја завршам.
Не...
-Сине , оти така песимистички?
-Преку курот од се!
-Земи си чоколадо.
-Фала мамо . И јас се сакам.

Чао,пријатно ,љуби те мајка.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Драта ТинтириминтиринананаКајгана...
За нова година сакам да добијам едно кутре што личи на Миланез! Ама баш на него да личи сакам, дека кога Интер ќе ги тепа Милан да можам да си го реметам кученцето(Миланезчето)! Ќе биде многу закон!:cartman:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
За нова година сакам да добијам едно кутре што личи на Миланез! Ама баш на него да личи сакам, дека кога Интер ќе ги тепа Милан да можам да си го реметам кученцето(Миланезчето)! Ќе биде многу закон!:cartman:
И ја за нова година сакам да добијам кутре што личи на ратататата овој маарко не оној од дај побрзај, него на овој од форумов... ама да биде исто ка него, онака ко јајцана што се исти.. ама женско да биде ова, за да може она кутрено од маарко да ми го ебе моето кутре, едноставно да се множат.

Фала однапред дедо мраз, и одназад вгаз.

K

Kicky

Гостин
Дуња,

мечтаењето дека наскоро ќе го видам тоа паметно човече што ми предизвикува насмев секогаш кога ќе се сетам на него полека згаснува....
Надежта исто така....сепак мојата Пандорина кутија ќе остане празна, знам, дури ни надеж нема да има.....
А толку се трудам.....но без успех.....
Како нешто да ми бега од рака, како конците да се заплеткани толку многу што немам шанса да си го најдам почетокот и крајот.....
Ми останува само да чекам, а трпеливоста ми е јака страна.

Ќе се изначекам, знам....само сакам да знам дали и ќе се исплати на крај, да не чекам залудно....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom