Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

TaMчЕ

Гостин
Кајгиии аа а ааааа аааааааааааааааааа :vozbud:страв ми е незнаеш колку многуууу...:nesvest:
прв час ми е информатика...и МОРАМ да попраам тоа глупата оцена и ако иам нешо помало од 4 се фрлам одма од прозор ОДМА!аааааааа:vozbud::vozbud::nesvest:
Кајги бе паа...не е фееер ..страв ми ееееее :(:( сакам сакам да е тука да го гушнаам и да ми рече дека се ќе биде ок :(:(:(:(
ае уше малце па па па па...ќе го видам :je:и и и
то ...вечер ќе те известам како сум прошла :(
ааа да ...утре ми е родителскаа :vozbud::nesvest::tapp:го наебав...има да да ааа да не видам бел ден до 10 јуни али јбг си заслужив :(
Позз Кајг.:back:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Јоу јоу мај нига, овај жучка..
Ке паса амиго?
Пеер, дај бе донирај едно 4 месеца интернет, Томе никако да се смилува.
Греота сум, се одштекав од светов лоул.
Абе абе абе, ке идеме на бед копи и азакс синдром?
Ха, ти нема да идеш серверчо мој жут :) *кај мене син*
Освен ако бидик не те земе под мишка на журмљезата :)
Инаку изглеа се разболуем, ама не е баш сигурно, се пријавив за дарување крв, и ке си го ладам два дена дома. Мераци нели?
Добротворна личност сум мајќе ми.
Така, ајчао..

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Hot mess..
All over the place..
Шо знам, така некако ќе му дојде!
Иам огромна кафеава ташна. Од мајка ми е и многу милувам да ја м'кнам.
Крие спомени. Мириса на минато...и на мама.
Tossing and turning...
Си била на Јоце Панов?
Да ојш и да го гушнеш. Ќе ти рече дека си злато негово убаво, или срце зависи шо прво ќе му падне на памет, ама со тие галовнлигловни термини барата.
И гарант ќе се осеќаш лепша од ночи.
Јас сеа се осеќам грипосана и одам да лижнам едно накај две витамин це.
И рима има.
Случајно.
Ил не...
Убав е денов, eсенски.
Јаболка и цимет и twisted cupid.
(и лексикологија 4 предавања)
Ok?

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Драга,

Вчера не ме банирале,јеј.Иначе добив 1 физика,денес и мкд 1 и ај наздравје.Ќе бркаме кокошки на полагање?Штета не сум ветерина.Иначе вака расположен сум денес праам тест математика,ќе биде забавно.На куре му е роденден и голем нека расне.Тојето се гледаме у наредна прилика.Поздрав.:back:

M

M del Mar

Гостин
Лејди
абе на ова писменава ми се падна никаква тема, морав да пишувам безвезни филозофии и пак нема да имам добра оцена знам! ах...тоа е не се замарам бе...:pipi:
иначе конечно дочекав уште една петка :vozbud:
се надевам ќе си поправам оценките....:pipi: и имам алергија :cry:
ајде идам јас да поуживам малку...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Страв ми е и на мене и јас имам писмена :icon_lol:.
Се присетувам за воспитните мерки кои што луѓето ги .....
Ќе те викне во канцеларија сам ни родител ништо, ќе ја заклучи вратата од внатре и ќе праша сакаш да учиш овде или да ти ги дадам документите? И нормално следи одговор сакам. Наредно што следува се воспитни карате ударци и неколку шамари во сендвич, кога ќе излези човек надвор црвен во обравчињата како селска невеста. И другарчињата ќе прашаат шо бидна бе, ништо се усрамив :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Набавивме енергија за ракиените казани само уште една недела треба да доврие комињето.
Планирам да го исчистам претсобјето од визбата, старата машина за сок во отпад а CO2 боците на Pazar 3. Ех сокарата тоа беа времиња, ми викаше Ш. пред некое време дај ова она, му кажав дека не бива сега има автоматизирани машини за пластични шишиња додека таа беше само за срчени, аи сега Хасап масап заебано е :toe:.

J

Johnny Stulic

Гостин
Драга Кајгано,

Денеска му реков на шефот Шефе еби се , чуството е прекрасно додуша претходно го предупредив дека ќе му речам и ми дозволи сега не е исто како да му речеш во афектна состојба ваљда нешто е како со кондом, работи ама задоволството не е комплетно.
Вчера забележав дека ноктите од палецот на ногата ми растат навнатре, пошто се сечам нокти кога ќе почнам да кинам волнени чорапи со ноктот не ми сметало ама ова боли бре морам да почнам барем еднаш месечно да ги потскратувам, еден другар за заебанција ми прати линк од некоја веб страна на македонски пандан на познатите редтјуб и тјубеит, вазелин се вика типовите се креативни за имината на видеата му го пуши на свекоро додека мажот и ја гледа, старка свршува и голта густа сперма, а бе не го издркав од смеење не се нормални мајке ми.
Во глобала денов ми е денеска тапа и едвај чекам да си легнам

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Еј, ти.

Денеска е посебен ден.
На момент светот запре.

Имав разбирање за се`.
Зборовите не ми значеа ништо, тајните пораки и длабоките мисли всушност беа лажни.
Не би бил интересен животот ако се би било просто.
Нели?

И ете ме мене, стојам на сред улица, не довршувајки го тоа по што бев пратен.
На неколку моменти бев просветлен. Се беше нормално, но изопачено.
Реалноста во својот најискрен момент.

Контрадикторности на секаде. Надреализмот владееше.
Апстрактното беше вистинско, вистинското не постоеше.

Додека си замислував како светот нема некоја суштина,
сфатив и дека моето суштинско барање на бесмисленото,
е впрочем илузија.
И тогаш се запре.

Моментот згасна,
животот продолжи понатаму.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес, знаеш шо?

Преку такво од се и сите.
Одам, надежно ќе ме мавне автобус и ќе ијам долгорочна амнезија.

Збогум!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
чеј
како е? ја не ти пишував овие дена ама мораше да учам :ija: одличен поминав :je::je::je: среќен сум не за ова дека завршив одличен туку онака не знам ни ја зошто :vozbud::vozbud::pos2::pos2: денеска цел ден стоев пред табла и одговарав :nesum: не ти кажувам по што ама си ми пиша 4 :helou::pos2::pos2: јеи колку ми е убаво. ај заминав да те ѕирнам чао :back::back:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Ej драга.

Многу голем ќејф ми се прајт и си се смешкам константно ко ќе разберам како луѓево си создавет стереотипи за тебе, а сте разменале само едно „здраво“ (?!) или ни то. Па за да е иронијата поголема, сличново важит и за луѓе шо до вчера ти го лижеле задникот, а сега се мањи од маковог зрна:gushka: (кој ќе се пронајдит овде, bitch fight!)
Ама знајш како? Премногу внимание не требит да се оддават:pipi:.
Aе, одам да се перам.

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Еј.
Одмарав два дена ради болеста моја што ме фати, проклета нека е.

Ех колку убаво се изнаиграв моментално. И тоа хип хоп.
Одамна немав вака играно, дали од учење или немање време...боже колку ми е исполнето времето, понекогаш мразам кога ми е све организирано.
Битно ги облеков старите тренерици адидас и сфатив дека сеуште го немам заборавено ритамот. It feels so good, oh yeah.

Ае, отидов да се бањам...косава мрсна масло брилијант.
Чао!

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Kajgano ne pocnav bas dobro so skolovo :)
Mak 5
Mat 5
Fr 5
Ang 5
Bio 5
Fiz 4
HEMIJA 2
Muz 4/5
Inf 4/5
Lik 5
Muz 5
Ist 4 (selakata mi vika imas najdobar odgovor vo cel klas, ama na 3ti septemvri si igral na kompjuterot :tapp:)

ne sum zadovolen od sebe, mozam poveke, ali taa e

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

знаеш што се имам да ти пишам??? Епа имам ама нема да ти напишам, и ќе си се нервирам повеќе и може побрзо ќе си умрам :vozbud:

:smir::smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom