Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Драга,
ех само да знајш какво е чувството, за време на зајдисонце да скокаш од платформана на 10-ка во тепсија мирно езеро :wub:

Јас знам! :pipi:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Драга,
после прва недела на работа, секој ден само по 4 сати спијање и секој ден после пладне на плажа и не е така лошо чувството вечерва, доста опуштено на свеж воздух.
Ама од другава недела ќе го исклучам турбото :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
23
Драга Кајгана,
Што туку ја имав најлошата вечер откако почна летово. На 1ви јули заминав за Германија и се уште сум тука, а со оние што ги сакам разговарам само преку скајп. Вечерва почнавме со дечко ми навидум обичен муабет, ко и секоја вечер, ама тргна на лошо. Значи пред да успеам да се дојаснам, на среде аргументирање ми падна конекцијата, баш кога беше врвот на караницава, а мои последни зборови кои тој ги прими беа НЕКОЈ КОРА ДА СТАВИ КРАЈ. И толку. Ми падна конекцијата, не можев нипшто да пратам на скајп, а по некое време (да не речам 2 минути) и тој се исклучи...И од фб и од скајп. И толку...не успеав да се докажам, да ме дослуша, па и тој да се докаже... И сега му пишав и на скајп, и на фб, ама од него ни трага, ни глас. Колку ли само лошо звучи НЕКОЈ МОРА ДА СТАВИ КРАЈ и да те снема од четот. А како ли му е него.

Драга Кајгана, премногу го сакам за да заврши вака...може сега сум во очај, заради тоа што го нема нигде, а и треба да помине уште некое време додека лично се видиме, ама до тогаш.....Сакам да ми пише, да ми каже дека се е во ред, дека прочитал се што сум му пишала и дека не е моја вина что мене ме снема од онлине.

Вчера му ги читав мислењата на форумов што ги има оставено (значи зборувам за Пиповски), и не можев да си поверувам дека во него има и такви...карактеристики или како да ги наречам. Се изненадив, не знаејќи дека има такви погледи на некои работи...А после она што го напишал, мислам дека беше да можеш 24 часа да бидеш невидлив што би направил, останав со вилиците в рака....Не ми се верува дека така му кажав...

Сакам пак да ми заѕвони на скајп и да ми се насмее и пак да ми каже колку му недостигам...

Сама сум...нема на кој да му кажам, колку само да споделам со некој...немам никого...сакам да си одам дома, а не можам...сакам да му кажам дека го сакам најмногу од се на светот и дека е мое се, а нема начин. Мислам може да му пишам на фб, или на меил, или ватева, ама не можам повеќе да издржам.

Многу сум песимист. Аааааааааааааа....не бива...не бе, ке ми се јави кај и да е....

Така ми беше тешко и морав да кажам некому...Извини ако те измалтретирав...И фала шо ме сослуша....Па ќе пишам пак...се надевам пооптимистички.

И така....поздрав

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
Dear,
Хепи брдеј ту ми! Ај фалаа да си ми жива и здрава

КАко може толку мн да спијаааааааааам???

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Многу се смеев денес.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Кајгиии..
Одамна не сум ти пишалааа ехеееееее...
Денес ми е последен ден у Маврово од ова лето... Ми се иде во Ск а од друга страна не ми се иде:))))
Убаво си го пројдов летово/....Опуштено:)) Па у понеделник ќе идеме кај другарка у викендица цело друштво и тоа ќе биде последно од летово!! Жал ми еее...Нејјќам да завршии:salut:
Те сакамм драгааа

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Мора да ти кажам дека постов го пишувам у не баш најтрезна состојба.
Милион пути го употребив бекспејзот.
Али не е битно. Битно супер си поминав и упознав постари девојки шо не се фураа и што уствари сакаа да напраат муабет со нас,копиљаците нели.... И добро испадна бе... и ај пошо не ми се пишуе друго
Чаоооо... :bip:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.475
Кајгано ебате вечерта...
После којзнае колку време отидов во парк, и не си поминав најсјајно... Како можеш да поминеш на роденден кај што присуствуваат само металци (од најдебилните типови, женски со мантии, мушки со дебилна смисла за хумор, кои само зборат за игрици и срање музика...). Једина светла точка братучед ми :pos: Ме изнасмеал вечерва :pos: Битно си го направив и стариот ритуал, си јадев пирошки и скокав на мовчето со Smexy... Е враќањето до Пржино беше урнебес. Идевме од 1 и 30 до 4 :pos: со илјадници пауизи со многу смеење, пеење и остали срања. Се на се, вечер во која добивав нагони за убиства, се смеев ко луд, и сум изнемоштен тотално па се спремам за кревет...
Ој кревете дивна справо, поздрављам те здраво, здраво...

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драгааа 1 септември ис коминг :nesvest:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Гледам дека на форумот се вратил еден од моите омилени форумџии...Кога го читам душата ми се полни.Welcome back SaberRider :)
Инаку деновиве беа perfect.Кој од кој поубав.И помалку смешни.
Нема да кажам што се случи,ке држам во тајност пошто сите ке се смеат на форумот па не сакам да бидам предмет на заебанции:pos:
Иако сакав да споделам ке се воздржам.
Вчера сакав да се исфарбам плава,но наместо плава добив чудна боја на косата.Така е кога не ги слушам другите.Од црна сакав плава да добијам.ха ха ха ха комедии...и несмеам да излезам в град а камоли да се видам со моето медено колаче:wub:Срека што е на работа инаку ке паднеше заебанција на моја сметка па ке летаа пердуви на крај или ке леташе некој во Вардар.Најверојатно тој.
Знаеш што ми дојде до идеја денес?Ако ме задржи расположението?
Ке отидам да се фрлам во базент со се алишта и да се ослободам од оваа жештина.Не се трпи.
Ама пред тоа ке исплескам едно мало детенце кое секое утро ми пее серенади со неговиот милозвучен глас.Сакајки да ја расположи неговата мала сестричка таа уште повеке вреска и плаче како да ја носат на колење.
Добро и јас сум била таква ама...Ај пак ке си кутам.Попаметна сум така.Знам, и фала што ми потврди Love u 2...
Отварам на фејсотбукот и една девојка ме моли:Те молам кликни лајк на сликава за да види мојот бивш дека имам многу лајкови од двата пола.:nesvest:
Леле се онесвестив кога ми го кажа тоа.Самобендисана личност што да се прави.Доага крајот нас светот,изгледа ке е вистина тоа 2012 зошто од такви пропадна се.
И ми загоре млекото сакајки да направам пудинг од јагода.

Ајт сус!

P

PewDiePie

Гостин
Врага.....................

На 1-ви Септември ќе биде јако,отворање на Веро хо хо хо фала курцу и ние да видиме некој поасален трговски центар.

К

Кики.

Гостин
драга,
вчера беше супер ден исполнет и зафатен во целост. Ми фалат обврските на факултет, иако многумина би рекле дека не сум нормална, ама што да правам досадно е по цели денови само да си дома и да излегуваш.
и да ти кажам како ми е глупо на душава - не знаеш, ама тоа ке си го оставам само за себе.
ајде поздрав идам да се просветувам со некоја добра книга....
чао:smir:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ах мори кајгано , суров е животот некогаш.
Наместо тој да дојде денес на гости да се видиме после години и години ,јас бев да го испратам засекогаш.

Не дека ќе ми биде полесно, ама ете чувствував некоја глупа потреба да пишам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom