Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
U

UniqueGirl

Гостин
Eating icecream, playin some poker, smoking cigar feeling the sun burn,
enjoying the day.

Петто: Unique girl да дојде утре!
п.с Марија оргазмично ја кинат јајниците,
али сака да ја испоштува Мими и ќе проба да дое. :back:

п.п.с Марија сака Матеа исто така. :)

T

Tetro

Гостин
ДК.
Знаеш од кооооооога неам станато после 12ч.?
И јас не знам. :) Одаааамна беше. Резултат на мојата премореност, се случват и вакви работи. :)
Денес пак исто, а викаа дека ќе врне, се до вчера. Кој? Прогнозерите, за времето.
Е, сега. Да ме слушаш вака ќе ти кажвам:
Недела денес: Сончево, пекол. Темп. високи, над 34 у сенка
Понеделник утре: Сончево, пекол. Темп. високи, над 36 у сенка
Вторник: Сончево, пекол. Темп. високи, над 37 у сенка

Па да видиме кој лаже :smir:

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Драга,
Само држи ми среќа, ништо повеќе! :icon_bigg
Me is scared to death:nesum:

T

theTinule

Гостин
Амори!
Многу те сакам.
И животов многу го сакам да знаеш!
Прекрасен е!
И тоа!
Седам со срби!
И македонци, нормално.
ТОа.
мња мња

Г

Господ

Гостин
дфсдфгњефње
Досадна си Деар Скрамблед Еггс
Нема асални маабети нигде...а и да има не пишуем.
Појќе не ми е мерак да докажувам поенти.
Ќе си ќутам.
Друго,ново нема.
Глаава ми е жељотека....пола да ми се исполнат бичу најсреќен на свет.
Трето,нема.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Не знам што ми е у последно време ама за ништо не се потресувам како порано. :toe:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
многу жешко бе :nesvest:
бев на планина и ќе се онесвестев, да си еб*м векот, ќе паднев. инаку добро беше, гледај сеа на фб ќе стаам нови свикички :pipi:
инаку конечно го запознав чичко ми и братучедите од србија. треба да дојдат деновиве на гости ( ми тргна летово со странциве :icon_lol: кој братучеди, кој пријатели, кој кумови)
ти како си ми? како преживуваш на горештиниве? дај некој совет.......
ај ча0 :back:

--- надополнето ---

п.с. не овој понеделник, туку другата среда на школо тргнуваме (првачиња). кога помина летово бе? :uvo:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Кеј утре е понеделник ај на кафе :pipi: такааааа кеј незнам дали сакам или несакам :toe:........џаст релакс ќе уживам :vozbud:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не знам дали ова ќе биде долг или краток пост, не гарантирам за карактерите, ама не ни сносам одговорност за нив. Зашто од денес бројката 23 се смени во 24 .Луѓето обично на нова година се преиспитуваат што се правеле 365 дена, јас ги собирам впечатоците од 23 август до наредниот.Некако ми е пологично да расудувам водејќи се од роденденот.
23 е мој број, отсекогаш бил, исто ко што му беше на Џордан така ми бил и мене отсекогаш...сега ќе се збогуваме со годините, но датумот ќе остане.
Среќна сум што не требаше да се збогувам со никого засекогаш.
Среќна сум што повторно пробувам сама да ги склопам коцките.
Среќна сум што сретнав нови луѓе кои внесоа свежина во мојот живот, заради нив сум најмногу благодарна, прекрасни човечки суштества кои ме фасцинираат.Значи не сум била грешка што им отворам врата , сите заслужиле и се присутни во мојот живот.
Дали можев повеќе?Дискутабилно со оглед на условите.
Дали можев подобро?Апсолутно да.
Но на крајот не можам ништо да сместам под една графа, не можам да направам средина.Но чувстувам дека почнувам да се дефинирам себе, почнав да оставам личен печат.Тоа е добро, значи не лутам.
Како и да е , почнува првиот ден од наредните 365 дена и јас некако наслонувајќи се на своето шесто сетило чувствувам дека ова ќе биде добра година.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Ако крајот го краси делото, тогаш крајот на концертот на Кирил само треба да се доживее.... поинаку колку и да сака човек неможе да го опиши. Со два збора, топ друштво + топ журка = ноќ за паметење. И сето тоа благодарение на битолскиот дедо (а.к.а градоначалник) кој беше иницијатор за БОГ (Битола Отворен Град) во склоп на Битолско културно лето.

Него да не замарам јас, пак си ја напрајв катастрофалната грешка и мешав пиво + коњак. Заминав на спиење, па добра ноќ... или добро утро што би рекле нашите полициски службеници кога те запираат во ова време.

п.с. Да не има некој екстра глава на користење да ми ја даде за утре т.е. денес? Мојата гарант нема да функционира нормално одреден период после спиењето.

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Супер информации уште од сега ууууух ова ќе биде супер недела, малку луда и дефинитивно незаборавна :) аааах колку ги сакам овие луди денови. Зш понекогаш денот не трае цела недела?! хах знам забегав, but I feel great!

Драга Кајги и оваа недела ќе имаме недостаток од сон, ама и онака не сум некоја спанка, ма ај да не се правдам, ако нема спиење нема, на крајот на краиштата Who give's a shit?!?! I know I like it!

ајт малку ретро, заборави ако можеш :pos:

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Шо праиш ма?

Еве ја посабајле на гладен стомак еден Хајнекен да мавнам и у кревет. После пак треба да работам...

Ај поз...

P

PewDiePie

Гостин
Врага............................

Ивентфул сакам да ми биде неделава да се исповидам со сите и така............

I

Intex

Гостин
Bitch,

why it has to hurt so much? Can't it stop? Ма шо те вртам и тебе ти кажувам тебе се.

Мислам да песнава ќе заврши работа за шо сакам да кажам.

Чао!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom