Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

theTinule

Гостин
Абе. Ми треба некој да му се исповедам, а ти не си најкомпатибилната особа за тоа.
Прмногу детали и патетични работи би требало да ти кажам. Затоа, не ти кажувам.
Ќе ти кажам дека сум на диета. А да, и ќе идам на одмор на 2 дена, колку да се иссунчам (со едно с или со две с?).
Друго? Шознам...ајаа, да! Како можев да забораам?!? Професорот ми е прекрасен ќе си го свирам прелудиумот мој мил <3 Аххх...
А да, иам соната шо е 16 страни! Али убаа е!
И интернетов го исцедив, нема више јутуб. Ај до утре :) Леј, ко ќе ми текне порано, на 15ти го снемуваше...како сум издржуела?!
И така ти викам...
Ај не сум креативна денес, сонатата 16 страни ми ја исцрпи креативноста.
topsi kis4e mwa

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Поштована Шенка,

Да можеш да се клонираш ќе уживаш ли во своја придружба?
Да можеш да се клонираш ќе продолжиш ти кај што застана!

Тешко се менувам, особено под дејство на надворешни прекрасни очи. Џабе е. Just a strong dream. Like Nescafe 3 in 1...

Опис на сонот:

T

TaMчЕ

Гостин
Ааууу Кајганкееее одамна не сум била толку расположена :vozbud:
Не дека има посебна причина алии ипак...хоум алоун..музика +100 мерациии..
ајде идам да се карам со комшииве се дерат за музикава (или ќе да е поише за моето пеење :kesa:)
Те сакам Кајгичкееее :back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Ти благодарам во секој случај.:toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Позиција моја седнат на столица и двете нозе дигнати на друга столица и ми вика што правиш бе :icon_lol:, станав излегов се поздравив со него со рака а со пријателката само со збор и климање со глава. Се сеќавам кога излеговме надвор и пријателката му се обрати на господинот голем мафијаш: Сељак дај 500 денари :pos::pos::pos::pos::pos:. И овај виде не виде изваде од џебот 500 денари и даде. Јас со прстот во уста гледам накај другиве ме изеде срам, кај да се кријам :icon_lol:, многу незгодна ситуација.А па овај ваму пиеше не плаќаше, некој да ми раскажуваше за тоа немаше да верувам ама тука бев, итоа не едно две, шест седум пива и не плаќа, никој ништо не вика....
Добар пар се си одговараат еден на друг а и многу фини се спрема мене се почитуваме сериозно, иако викаат за нив се и сешто не се толку лоши, за разлика од некои лицемери што ги знам :nesum:.

Купив симеринг за лагерот од машината за перење, многу тропа, треба изгледа и лагер да се земи ама тоа одкога ќе го извадиме.
Заебано времево за ништо не одговара мнооогу дупка е не оди, кај светска криза и временската прогноза не помага......

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
дик
еве ме ако ти недостигав :pipi:некако ми е досадно па ај реков тебе ќе те гњавам. добро бе стварно времево има осет? врне, облачно, не се диши од воздухов тежок е некако. па јас кога ќе одам до охрид? пуу бе.
пак ко за беља пола програми на тв не фаќаат :tapp: абе ко ќе тргне, ќе тргне. да си е*ет векот.
ај ча-0

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
*крева 2 прста*

Ако може да немам кошмари, фала.
Втор ден по ред драга, не е забавно веќе.
4а0

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Да се надоврзам на Магде, може и јас да немам кошмари и чудни соништа?
Баш ти фала срцка си и мене навечер не ми е баш забавно.
Ако и вечер сањам лош сон, ќе прекинам да спијам уопште.For real.
Зови ме ночас у 3 или 5..Инсомнијааа

Иначе ич да не си читаш хороскоп пошто ќе те наежи ко никад.Меѓу другите работи кои ѕвездите ми ги кажуваат оваа највише ме фрапираше:
-Во текот на неделата ве очекува важен телефонски разговор со кој ќе решите една стара дилема.
Omg!Omg!
Живи били па видели или чули како сакаш...:toe:
Идам да пробам да спијам без глупи и грди кошмари.
И аман више нек ми се симне филмов преку таквото...:devil2:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Дарлинг,
Изгледа ќе треба да си купам кесичка за на глава, ваква:kesa:.
Од толку комплименти, ќе се засрамеше и ти, верувај. А и од срам, од тоа повеќе.
Наоколу непознати луѓе, те гледаат те гледаат, а ти....молчиш, молчиш...
И така маче, сеа си пуштив гласна музика, и си уживам. Ај па и ти, ќе заборавам. :pos:
Ти што си правиш? Како си? Јас еве, добричка, со грижа на совеста...Ќе ме изеде.:pred:
Ама не, не не. Не се предавам јас така лесно. Така да знаеш.
Ајде бегам сега.
Знаеш дека немам многу време за да седнам асално и да се распишам.
Топ си кисче, mwax! :back:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Драга,
Ако си гризнам од буткиве,ќе ми помине ли нервозата?
Иначе први денес,на дедо пензијата стасува во петок,до петок имам време за да се напраам дека дома не ми даваат да јадам,пијам и слично,башка држам ненормален подочњак ќе помисли сигурно дека и некоја болест сум фатила на бубрезите,џигерите или шо и да е, па ќе дае и екстра пара за да идам на лекар. Има да го ошурам месецов,премногу планови иам.
Си гризнав јазик,се штипнав за гз,се помрднав од место,сеа дај боже да успеам.
И еден и четрспет,идам да спијам. Ајт.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Треба да спијам, ало!
Ае легнав, еби се морам.
Чаус. Се глеаме за 20 дена (или за 2-3, зависи колку ќе издржам да не седнам на wi fi)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Драга

сдфсдфсдфсдгегдфхфјхјгхјгхјгхјгдфг дф гдфг дфг дфгдф дфгдф
дфгдф гдфг дф
дфг дфг
дфгдф
гдфгх