Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.099
Поени од реакции
30.157
хелоу бич, ајм бек
само шо си ги земав маафакерските оцени.
ај фил прити фајн тенкју

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Сепак решив да не избрзувам со радување.:smir: Операцијата ја закажав за четвртооооооооооок :nesvest: Држи ми среќа!

:pos2: :salut:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Passed down to you...

Ja vidov Amy lee... Zimi mene! Ili mozda e nejzinata evil twin sister. Baska pred da se desi sve toa, vozacot od kombito go pusti nejziniot album - Open Door. U kurac ne veruvam u koincidencii. Inaku avionot uste ne trgna, no neso drugo se desi. U crnava Gora ke skapam do 1vi. Aj valjda sve ide po planot.
Trecjakovskaja galerija ceka. I Puskin. I ermitaz. I kurac vise.
So says Saladin...

A

ancheto

Гостин
драга,
конечно се среди се.
те љубам ма:pipi:

уфф ама си го сакам животов пупупу машала:):):)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга....
Ти сликав виножито еве го
:pipi:
И да ти кажам дека денес цеееел ден замрзнав

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Каич миа.
Бразилци тепаа а? За частење сум тогаш.
Дечургланана на фејсбук ме полудеа. Дванаесет годишно девојче напишало на статус .т.е се збогува со сите и планира да изврши самоубиство. Причина: Љубов!
Добро за тие 12 години што видела таа од нејзиниот живот? НИШТО, апсолутно ништо.
Кај знае дете да сака? Знае ли тоа што е љубов?!? Ах, боже господе. Родителите им се за ќотек, кога се им допуштаат.
Ќе се убива зошто симпатијата, или дечкото, кој знае што и е, напредни генерации, се разбираме, не и пишал на ем ес ен. Ох Божее!!
Нешто не е во ред со мене или со нив, првото не верувам дека ќе да е, така да второво. Аааа да, исто 12 годишно девојче на фб се фали дека прв пат пробала цигара.
12 години ли реков?!?
Оф леле мајко. Не знам што попрво да искоментирам...Ццц
Туку доста за тие дечишта.
Супер си поминав на журчето и сакам уште забава.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако животот ти дава лимони направи лимонада,а што ако ги нема на пазарот или се скапи?Шо правиме тогаш?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Ако животот ти дава лимони направи лимонада,а што ако ги нема на пазарот или се скапи?Шо правиме тогаш?
Ма нема да ги бараш на пазар, животот ти ги дава гратис, туку кажи ми шо ке праиш aко не ти даде и вода и шеќер? Нема да ти биде убаа лимонадата.

Него Ж.

Кој пробал знае, кој има, нека дое кај мене на кафе.
Знаеш ти за шо ти зборуам, не ми се прај светица.
Неќна си го дадов џигерот на вересија, сеа белите дробови, шо е следно? На парчиња ли ке се распродавам?
Ај чао, одам да го чекам изгрејсонцето.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Мор,
Јас сум вампирка знаеш?
Ако не, еве ти кажувам..
А и оково ми се раскрвавило нешто...
А и суштества некои шетаат на таванот, страв ме фаќа.. :nesvest:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Kaјго.

Уште малку и ке се самне.А јас овде со полуотворени очи те читам смеејки се на некои глупости од пријател во вистинска смисла на зборот.А не лажен ко неколкумина.
Веке и го довршувам разговорот со него со изговор дека утре ке го продолжиме интересниот муабет кој го тераме.Не дека ми е здодевен ама немам сила после денешниве случки.
Го издржав и ова,секоја чест на мојата сила,и на големата волја.:pipi:
Во текот на наредните денови ме очекува турбо работење со моите пријатели на една кул идеја и се надеваме дека ке се оствари посакуваната цел.
Нема да се предаваме,ке одиме до крај.А ако се испадне ко што треба ке бидам најсрекната на свет:)

A сега,со долга почит Драга Кајго те напуштам.

Seeing you there in my mind
walking up to me
the sun is shining on the sea
I can feel your eyes
they are burning right through me

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Потребна е и малце среќа за да се круниса вложеното.

T

Tetro

Гостин
Каро, ја ме ја.
Како? Така лесно: Кој седи до сабајле, ќе спие до 1, нели?
Ама третава смена овие денови е тапа, само дремења, работа ич.
Ќе видиме вечер, сега кафето ми фали, ма.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
мислам дека се разболувам и тоа уште од саботата. грлово ме гребе, не можам да јадам ( ослабен сум ), не можам да пијам ништо, не можам јазиков да го мрдам. бев на болница и ми дадоа 5-6 пара апчиња, сега еве си грицкам по малку сончоглед и си те читкам. инаку ова со јазиков навистина ме нервира. не можам ни да зборувам убаво :nesvest:
изгледа одам во затвор
ај ча-0 :back:

п.с. денеска мора да си ја земам блузата, што ја бендисав вчера :pipi: моли се да не ми ја зеле

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Ок,и јас да се пофалам имам наочари за на далеку гледање,како и да е до 40-тата ке ми купат стап за слепи луѓе...сум оќоравела...ништо не гледам...а од наочарите ми се врти и ми се лоши.Ако има некој искуство нека ми пиши...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Драга

Должам пари,ми требаат пари за патики пошто новите(сега стари) ги ебнав љубаништа...ми требаат пари за журкиве што претстојат а ги има ептен многу ...а да не спомнам колку потрошив љубаништа :/ ...money cannot bring happiness али у моментов ми се врло потребни...

--- надополнето ---

Kristina Karajovanoska and Eli Buloska are attending Zare Berber.

што сум имал во френдови :(:kesa: На што срање фрлаат пари :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom