ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Уф уф уф! Мх мх мх! АААААААААААааааааааааа! ЛЕЛЕЛЕЛЕ!
Шо ми е брИИИј ^.-
Џоа овакво. Имаш тука. Ова. Кажи го де. Музика. Да. И имаш. Да. А ти? xD
Ауф како се осеќам неможамда ти опишам! Looking forward to tonight!
Само ова шо и се деси на Сандра ми крши филм -.-
Какви буљашишта има, НИКАКВИ! Ама ако, се се врти, се се менува, ќе му дојде и на него редот да се осеќа така
)
Него, идам на 3 свадби летово! И сите се у размак од 10 дена. Ноѕиве ќе ми бијат пЛекрасни.
Немет шчо да се зборвит бррееј. Нишчо не се праи, јднкасдјбв,ајфдхсгвскеајѕргхфв,љаерсухгд
Леле хиперакција една ме мава! Нозеве не ми седат на едно место. Си денсам по собава.
Ми се здосадвит дома вејче. Немогу.
Ми се ојт на море. Да си легнам у плиткото да ме мават бранови да ми изгорвит рамејнава!
Сум ослабела, знаеш ^.- Да брииИИИј. Многу сум hot сеа, сите ќе ме сакат. Уш ноѕеве да ми беја поцрни...мх мх мх...
Те лажам ма па и ти, не ми верувај.
Леле как ми харесва музичево мх мх мх <3
Да се расположам најпосле! Ми требаше ваков lift up ко денес, после сушнио депресивен период.
Земах музиката и денсав.
Сви ме гледају, мисле да сам будала.
Ми е гајле! Sun in the skyy, you know how I feel. It's a new day, it's a new dawn, for meeee, and I'm feeling good.
Којзнае дали точно ти ја напишав Jungle Shadow ми свири, ми одзема концентрација неможам да се концентрирам сеа на нина симон.
Каков осмех на фаца иам да вииш! Ахахха! Сама на себе сум си смешна!
Косава ми мирише на лепо. Вејчер на роџендан ќе ојам. Can't wait! Како па да не. Врска неам. Сите пијани ќе бијат, а ја ќе пукам сеир!
И такој.
Отидов да денсам ја!
Мрш!