Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ГЕМ, СЕТ, МЕЧ! ДИПЛОМИРАВ! аААААААААААААААААА не ми се верува, пресреќна сум уште не сум свесна што се дешава! Му дадов еден ас у ќош на испитот, немаше кај да бега!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
од 12.00 сум излезен и во 21.00 си дојдов :vozbud: преубаво си поминав. со братучедите и еден нивни братучед, абе заебанции до несвест. инаку за вечерва не знам баш дали ќе излегувам, оти еве ти кажувам пред пола саат си се прибрав. сега ќе си барам филмче, да вечерам прво и ондак то. А, здравје и утре истото ме очекува :pipi: ај ќе видиме најпрвин да се одморам ко што треба, оти пак не сум спиен бе.
ај ча0:back:

п.с. нешто грлово ме боли :nesum: немој да ми речеш............

К

Кики.

Гостин
драга,
која чест... денес бев со внука ми да го земаме нејзиното долго очекувано свидетелство и јас цела среќна и радосна што идам со неа се разочарав кога видов дека преку ноќ сум добила внук, а не внука. хахаха Замисли наместо ќерка ја ставиле син :tapp::tapp::tapp: и викам на наставничката дека тамара е женско,а таа ми рече дека не е важно тоа. Јас нормално се зачудив и се прашував од кога не е важно каков пол е детето особено во свидетелство??? Туку нема врска помина тоа битно јас бев горда тетка на глувчето што кога се роди беше големо колку шише кока кола :) . После среќата дојде уште поголема среќа и така се заврши денов.
Утре планирам да направам нешто за што се надевам дека нема да се покајам т.е. планирам да се фарбам па ќе видиме ... се на се фин ден беше.
Сега ке гледам да најдам некое филмче што ке ме успие :)
Ах драга...како летаат годиниве... одамна не сум имала вака убав ден
Поздрав :smir:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, кога мислиш дека се е ок, една ситница ќе повлече милион работи надоле. Порано не придавав големи значења на овие дешавки... Денес, некако ме здоболе она што се случи.
Не знам дали следниве денови ќе бидат добри за средување на некои работи, или ќе биде тлеење на огнот, па последниот ден ќе биде бурна експлозија.
Како и да е, бегам од Скопјево на 3-4 дена да се одморам буквално од сè. Само што овој пат еден од проблемите доаѓа со мене. Верувам дека ќе го средам, ама ме јаде нешто во стомаков, не ми дава да се смирам...
Фак... Мрзам вакви денови... Најмногу мрзам вакви денови.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа
Да не избрзувам пред време ама мислам дека ова лето ќе си поминам подобро од очекуваното. :music3: Како си се наредија работиве мх мх мх хахаааа
:salut:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
кајгано
кај се луѓево? на мсн ги нема, на фб ги нема и дури овде е слабо :jaj: сабота било. пак што ако е сабота, да ги е*ам. на распуст сме ако заборавија. кога сакам можам да излегувам, уствари да не има некој закон сите сабота да излегуваме :tapp: тикви со расол. и мојава компанија ја нема. ах ако заминале без да ми кажат :drk: сеа вистина не бев тука цел ден ама постојат мобилни. туку ај шо го тупам кога може и не се излезени. ај пријатно ме нервираш

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
леле,кајгана....
вечерва е досадно, ама мнооогу.........

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Драга,
се надевам дека ќе немам веќе вакви напорни денови како изминатиов, ниту една работа да не можам на раат да ја завршам упм:nerv:
фала богу помина :pop:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ихаа!

Елементал, 6. 7.
Уште пари да зберев.
Цело лице ми е у точки, цртки, црвенила и слично.
Вулкан Исландски.
Али добра сум.
Ѓаволска тежина, ееј! 66 речиси.
Речиси.

Се осеќам ко пензионер.
Супер.
:)
Можно е да идам у Битола.
Кабадајата ќе ми мести некои алтернативци што слушаат Депеш Мод и ќе ги пали мојата музичка наобразба :pos2:
Да сум жива здрава и секси, поарна сум.
Поарна од што можев и да замислам.
Ете, тоа ти е.
Толку од фуријата, сега иде рационалноста на ред.
Се крчка дует.
Ќе те известам.
Па - па.
Мед-с.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Утре ќе идам на одмор, многу сум возбудена!

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
Драга мразам да чекам...ама вчерашното чекање се исплатеше ех ју ретро хитчиња во HR јако беше нема што се изнаиграв пеев пиев топ ми беше екипата како и секогаш добро расположена со мала доза на досадни пијани луге али добро и тоа треба да се помине во секој случај јако беше. поз

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Најголем дел од луѓето никогаш нема да го имаат она што вие го имате и никогаш нема да ги имаат вашите способности.

Тоа е...живот.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга...
Денов со некои нови финти ми беше пропратен, ама сеуште не знам како се осеќам за нив ради одредени онесвестувања...
Убава вечер, ама коа ќе ти пуштат песна пред излагање да те змисли цел пат, не е баш убаво.
Безвезно се осеќам денес...и покрај тоа шо беше Велигден...
Eве ти песна, да ти ја стужам и тебе вечева а и ако може да не го сонувам.
Фала на внимание.
сиктер

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Драга......
Тешко ми е од една страна, од друга сум најсреќната личност ! Сега помеѓу ови две како јас да се чувствувам?
1. У понеделник идам у Дојран да работам и сигурно 2 месеци сум таму. Поради тоа сум среќна што ке спечалам нешто и на тие што ми јадеа г***а ќе им покажам дека можам да издржам!
2. Битолчанецот ме накурчи 50000000000 на саат!!! :nerv: ако нема везе.... се врти тркалото! Ќе ме побара! или па не?! :(
3. Ќе ми фалат некои особи, али ќе издржам... а најмногу ке ми фали интернеееееет!
4.Што друго да ти кажам, се изнервирав !!!

-Honey will you call me? It's really good to hear your voice saying my name… :(

P

PewDiePie

Гостин
Врага.........................

Ајде уште малку и се фрлам на вежбање
не за друго сака да се вратам во старата препознатлива форма
све отидоа во Америка бе
цц алал да им е
ќе се дупнат од ебење
работење мислев
и КЕШ земање