Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
за утре држи ми среќа! знам дека ми е класна и треба да попушти една оценка плус ама не сум баш сигурен. еве јас да бев класен на мојот клас на сите не по една по две оценки ќе им подарев. ама не се сите добри како мене шо да прајш. сега треба да седам да фатам книга ама паметот не ми е тука, кој знае кај ми е. ама да ти кажам го поддржувам паметот што не ми е тука, па како да ми биде тука поточно в книга кога 6-ти јуни е :vozbud:уште 4 дена учиме и наместо да поуживам јас да не треба да учам? аха........
туку ај шо те замарам со ова, да видиш во петокот и саботата како поминав. мх мх :wub: ја видов бе таа што ти кажував тогаш срцето кога почна да ми чука брзо. и таа ме мерка.....ај ај ќе биде може нешто летово :kesa:

ча0 сеа :back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Нема
да
Редам
зборови
за
да
имам
долг
пост.

Ок сум. Полагам утре, ме боли дојката околу тоа, ми се вриска и се’ е по старо.
А да. На диета се стави моето тело напатено. Ив Енслер, да си овде, би ми акнала шлаПАтаница?
Со двете раце.
Биваше да си ги видам сите бивши дечковци последниве 5 дена?
Бива.
Се дешава.

А другото никако да се деси.
Ајт мрш.
Медејка.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми се врти низ мисли познатата сцена од Пред дождот:
Тој со влажната крпа на глава: Оооооооооооооооооооо.
Таа: Се напи?
Тој: Се напив. Која си?
Таа: Ќе ти текни попосле :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Се чувствувам среќно живна малку работата, отиде наплатувачот таму и имаше стопроцентна наплата од четворица четворица каде делумно каде целосно :pos::pos::pos::pos: :pos:.
Ми вика тетка ти М. не ти плати а? Не ми плати одговарам јас. Следно од него беше Како кучка ја тепаат по улица. Ау Бог да чува не тепам жени а и нема да умрам за тие пари.
Требаше на лозје да одиме денеска од сабајле ама заеба времево кално е не се качува до горе.
Инаку се напивме преѓеска ама ми помина, ако тресев глупости на Фејсбук од тоа е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Хахахаххахха секакви луѓе мила моја ... ахаххахахахахха! :D

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Мала је нешто мало напета.
Па како нема да биде!
Уште малце ако порешавам некоја задачка мислам дека ќе го убијам комшијана до мене кој и онака од поодамна си го бара...:nerv:

Инаку генерално гледано океј сум..некако полека работите ми се вратија во нормала и сега веќе не сум толку расеана колку што бев.
Само едно нешто ми фали...Мулето мое кое со душа чекам да го видам в СТреда секако и Катето е тука...
А за магијата не ти кажуем друг пут...:pipi:
Yess i do believe in magic ...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.928
Поени од реакции
73.374
Кајги поволен крај на учебната година. Ми останаа уште само две лесни усни испити од втора година, и само еден предмет го паднав на колоквиуми за само 5 бода :( Ајде ќе го положам во септември :)
Оценките малку послаби од прва година, али сепак и повеќе од доволно за да се задржи стипендијата :icon_mrgr
Немам што повеќе да ти кажам. Утре ќе ме частат пица :), ќе си шетам со душаното и ваљда ќе почнам со учење за првиот усен што ми е на 14-ти. Вардар ми пропаѓа и не сум баш многу расположен. И чекам да почне светското за да си го гледам Мексико :)
Ќе оставам времето да покаже какво ќе ми биде летово...
Ајмо чаос кајги
П.С. заборавив да ти кажам дека такот на комарците веќе започна. Уште не е почнато летото а мене веќе ме испокасаа и нозеве ми се како да сум војувал у пм...

M

Mussolini

Гостин
Јас драга кајги, или ке мушам некој или ке ме мушат... незнам... многу човеци ме нервира шо воопшто постојат... :toe:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Сакам да го обележам моментов. Вечерва официјално учам за последен пат за оваа учебна година. finally :)

Лјатово ште б'де "Алеле мајко"...ште б'де ште б'де...ите как <3

сеа одам пошо не планирам на крај да ја заебам работава

остани ми арна

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Драга

Ке ме нема една цела недела....Најверојатно до сабота. И да ,држими среќа за по пат. Остани ми поздравена.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
И денешниов ден исто така шетлив :) т.е исполнет со многу љубов :wub::wub::wub:
Станат сум од 8..и го терам зет ми да ме носи у Ск,да се видам со цурата ама дома да не каже дека ќе идеме у Ск,и се согласи јухууу :)
Ме однесе,и он си замина за Охрид т.е и јас сум со него таму..али така знаеја дома,а јас у Ск :)
Отидов кај цурата,и тотално се изненади :) Потоа заминавме да се шетаме,на кафе,на пица..потоа кај неа дома отидовме,гледавме 2 љубовни филмчиња,со пуканки и кока-кола.
Се договорив со зет ми кај 9 и пол 10 да дојде по мене да ме земе..и дојде времето за идење,а ич не ми се идеше :) Важно си пројдов најубооо..
И така..цел дн со цурата :wub::wub::wub::je::je::je:
Ајт сеа заминав..да ја средим проектната!
И еве ти едно поздрав4е..:pipi:
Ча0..:back:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
T - 8 HRs. Ќе биде жестоко. :icon_bigg

Поздрав,
:sport1:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Мила

....ми рекоа дека сега веќе сум си ги решила проблемите...
Да се надеваме дека ке биде така.:back:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
После долго време почувствував празнина ...

На

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги,

После којзнае колку време си посветив час и половина само на себе... Значи, САМО на себе. Тука подразбирам без никакви вмешаности на други странки, онлајн/мобилни муабети или допишувања, или некој трет извор на комуникација... Just me, myself and I... And it felt good, that's for sure. :)
Oh well, време е да се вратиме во реалноста... :)

Поз4е.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
So afraid of rejection
Hide inside ourselves
Acting like strangers to avoid the pain

We collect our phobias
Our sicknesses
Feel so good only when we can complain

In your arms
Feels like a better us
In your arms

Dancing around the fire
Getting drunk with the night
Nobody is ever who they seem to be

Hypnos give us your hand
We so tire of this life
Need to rest and finally disappear

In your arms
Feels like a better us
In your arms

Ми отвара очи текстов...
Прави да се чуствувам ко ретардиран шо не сум ваков.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom