Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Ден како денешниов одамна сум немала! Што не ми се деси и каде се не бев....
Ме мрзи се да пишувам па затоа ќе ти кажам само што ми беше нај нај...Отворениот ден на ФФ = научив како да си го пишувам името на макиски :)
ииии во луна парк во луна луна пааарк ајде деца дојдетеееее :pos2:
Абе лудница!
Изненадена сум од тоа колку е полн паркот на пладне во работен ден! :toe:
:salut:

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
Срцка ајде на денс :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Драга Кајги

Ова е срање, али јебига, че ми помини (со фудбалоф де).
Онаа че ја скинам викендов и то.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
зошто постојат луѓе кои се што прават како да сакаат да ти го уништат животот? намерно или ненамерно :jaj: а зошто пак постојат луѓе што не си стојат на зборот? сега вака за 10 минути така..... и зошто постојат толку добри луѓе? поради таа добрина сите на глава им се качуваат, а нив им е мака зошто те искарале, ти се обратиле со повисок тон.....а пак на лошите луѓе обратно им се однесуваат. им се однесуваат со страв и со почит :nesvest: зошто се е обратно?
а зошто јас воопшто се нервирам за вакви срања?
премногу прашања, а ниеден одговор :toe: се чувствувам како 4 годишно дете кое сака се да дознае. јбг.

ча-0:back: имај убаво попладне

G

GoddessOfRock

Гостин
Драга Кајганче,

Шо убаво е времето надвор. Како сакав вечно да е сончево и топлооо. Иначе , јас само што си ја научив како што треба стихотвробата, само еден стих мешам, ама ќе се поправи и тоа. Успех е тоа да научам јас нешто толку големо за толку малку време на памет.
Инаку еве свечено јас изјавувам дека на финалето ќе навивам за Bayern München. Ако треба и на газо ќе си напишам така!

Biz sp
äater!

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Море Драга,

како ми тргна неделава секој ден крв давам :). Да беше за донација досега ќе ме рамнеа со Мајка Тереза :icon_lol:.

†GODLIKE†

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Одличен период, сега за сега толку во наредна прилика да се надеваме дека ќе има повеќе.:juve:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Понекогаш животот е навистина убав. Во целото црнило постојат и добри денови.
Го обожавам периодот и месецот што следува.Се е убаво во Мај :back:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ах Тошка пријателче,те нема , не те запознав,но ова твоиве песни да ги составам повеќе од половина свој живот ќе го најдам во нив.
Боже не ми треба ништо друго,дур сум жива под ова небо топла постела и очи што ги знам...
Ах леле,чув за Емил,малечкиот почина..почивај во мир малечок,можеби си бил предобар за овој свет.Подеми ,падови денови врват,човек доживува шиканирања или радости ама се ти е потрошна материја.И јас сум потрошна материја,само се надевам нервите предвреме нема да ми се потрошат,зашто не можам да ги создавам своите битки,не можам ниту да ги започнам зашто туѓите не се довршени...
Да можам бара да се разбудам во свет на љубовта,без стари долгови и тие сеништа во чекор што ме демнеат....
Не е добро човек кога едвај чека деновите да минат,не е на добро,или е голема тага или се работи кои не може да ги смени.
Ми текнува кога бев мала прочитав една реченица,На човек му се става толкав товар колку што може да издржи,сироти знаеме ли колку можеме да издржиме,мене се ми се гледа како претежок товар....
Ќе им верувам на старите,некако се испаѓа тие да биле во право,се што било поминало та и ова што е ќе помине.....

Ах малечок,душичке почивај во мир.......

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Драга RocknRolaa, малку ме расплачи со овој постот твој над мене. Нека почива маалиот во мир. Господ е голем и знае што прави.

Сепак денес не можи ништо да ме онерасположи. Расчистив со некои луѓе што ми значат многу, сега ми е полесно зошто знам на шо сум. Години и години ме мачеа некои зборови. Зошто толку болат зборовите кажани и пред 5 години? Колку повеќе се присеќав толку повеќе болеа.Но, ова сонце денес надвор ми го осветли патот, ми го осветли животот. Му текна на некој и да се јави, да зборува, да побара прошка. Мислев нема тоа никогаш да го доживеам, мислев за ништо постојам, но сега знам, постојам! И за нешто постојам:wink:
Налет цела среќа положив и роботика. Затоа некој треба и да частам. :smir:

Денес е преубав ден, неповторлив:pipi:

Член од
22 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Боже боже какви луѓе. Себични! не сум ја многу подобра, ама такво нешто никогаш на близок не би напраиле. Лицемер! зашто и е толку тешко да ти каже во лице се што мисли.. свашта. еееееееееее кајгано каде со луѓево одвратни?! :tapp:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Роденден ми било, а? Што убаво. Среќна сум, а? Фејсбуков малце отиден у к, а? Е баш фино. Прекрасно. :vozbud::vozbud:

21. Убава бројка. Мхм. Ќе направам да биде најубава! :lulanje:

Ги сакам сите прекрасни створења што живеат во мојот живот! Највише ве сакам.

Освен мојот притисок, кој од сите денови и доби и времиња, одлучи сега да ми паѓа и да бидам поспана и убиена. Прекраснооо!:plete:

С

Сатори

Гостин
Најдрага,
морам да ти се пофалам и да ти кажам дека ако сега не се впуштам во политика, веројатно никогаш нема ... победив на ораторска и чувството е прекрасно, ајде сега да видиме што ќе биде на државна. :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Еднаш бе Кајгано, еднаш!
Многу ли барам?
Џабе ти е, знам дека не барам многу.
:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.