Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Драга кајгано зошто времето е тиња ???

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Сеа сватив дека класната ни е срцка жена ама на моменти.:back:
Иначе да, почна понеделнички добро е сеа за сеа.Малце да се дигне расположење и топ ќе биде.Ај биди ми поздравена ако ништо друго шо да реча.:back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга............времево катастрофа, расположениево од сабајле да речеме добро после на школо ми се спушти :nesvest: наместо да те расположат на школо тие сонови глупави ми кажуваат, кошмари :tapp: ебате глупите ебате. сега сам ќе се обидам да се расположам инаку ништо не правиме

ај ча0:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
После попладневнава дремка, сфатив колку само соновите ја изразуваат нашата потсвест, па и свест богами... Ах. :placko: Не дека е лошо, само после се разбудив и се разочарав од реалноста. Ма да, после имав и слатко изненадување, така да се изедначив со расположенијата.:pipi:

P

PewDiePie

Гостин
После попладневнава дремка, сфатив колку само соновите ја изразуваат нашата потсвест
Ќути жити се у деприџ ќе паднам,ја на пример сум рекордер истото девојче го сонувам 3 пати у 4 дена ова више не е нормално,ќе идам на бајач!

Он топик Врага......
На факс беше солидно и после факс така требаше да биде ама времево мора да усере се наравно.Денес открив дека имам повеќе скокот од што сум мислел и не е фер луѓето да го злоупотребуваат тоа.......seriously you guys.

И така ај па се читаме.

К

Кики.

Гостин
ах драга,
ццц еве уште еден пост со соновите хахаха веке ми е преку глава од тоа сонување на сонови што немаат смисла ама ај нвм ке помине.
туку приметувам дека многу луѓе лесно се заљубуваат иако порано викаа дека они биде само за една личност и ништо повеке ама се се менува па и тие.
инаку грдо време - само ми се спие и ми се плаче :nesvest:
бев на фризер си ја средив косава ама гледам дека утре пак ке ми биде никаква така да тоа е тоа. ајт сега ке идам да зборам на тел со еден твој член кој се глупира
чао :smir:

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
K.

Ja поздравувам веке твојата бивша форумџика СтереоЛов
Ти се молам ако ја некогаш сретнеш кажи и да не се нервира.
Дека нејзините пријатели се покрај неа и дека никогаш нема да ја напуштиме.
Дека ја многу сакаме и да не тагува повеке.
Бидејки е најдобра другарка која во себе крие многу хумор,многу љубов.И пред се има искреност.

Те обожавам душо:back:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Teма: Среќен роденден Орхиде()а!
*долг текст, желби, сакања*
*видео со некое песниче од твое време*
*шега некоја со полиција, ватрогасци и со пилиња*

Освен то... убо ми е, и едвај чекам петок. :back:

Ј. Пронајди го нејзиното соодветно место.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Драга

Времево перфектно да се чувствуваш депресивно ...кажи а? Зае*и животот монотон ...барем до пред некое време ми беше интересно иако монотоно но сега ...:nesum:Требаат некакви промени но кои?
И да утре неодам во школо ,по лекари ке сум ,а секогаш ми е страв од лекари.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Значи знаев.Знаев од секогаш дека и на мене некад ќе ми се врати,добро не во толкава мера(којзнае што треба да се деси ако се врати како што треба ) ама сепак...

Оној Господ така сакал,да не ме сака у последно време!Иначе газам на испитиве ко никој друг,уствари сегде газам само таму кај што најмалце сакав ме прегазија!

Ме проколна мене мајка и на една девојка,аир да не видам доолго време.Си се смеев онака цинично,ама клетвите стигнаа.Незнам зашто баш таму каде што имаВ надеж дека ете тоа е тоа што е ми треба.Се заебав како Раниери во полуфиналето 2004 година (Челзи-Монако) коа стаи уште еден шпиц па на контра прими гол!Не дека напраив погрешна проценка( се супер си проценив)ама постои виша сила,што дури ни ја неможам да ја спречам.

Како викаат старите,така и јас :Господ така сакал!

Не е битно се ќе си биде како што треба да биде,само можда не сега,можда ни во брзо време,ама знам дека летово ќе биде драми!

Отиде што отиде,јбг многу беше убава.

Исто Јуве ми е предмет за потсмев и дури сожалување.

На повеќето полиња 21 година од животов ми почна на лошо,ама коа убаво ќе размислам можда и не е така.По се изгледа не е се така убаво во април!Владо вика секое лошо за добро е,дај боже да е во право!

Како и да е ме чекаат нови нешта,нови Монт Еверести за освојување

Газам!:smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Доста се жалите од времево, ме поздравија на радио!
Така се дебатира бејбе...
My problems in this metropolis are killers to my placebo but i will find the bitter end of the brightside of my old bones...and Colour to...
Ма што ве вртам и така незнам шо пишувам...

А и ако толку ви е гајле како сум, прашајте ме, а не подмукло да ми праите некои финти кои лесно ви ги приметувам. И прашањето е зошто? Одговорот го сакам во писмена форма на А4 формат испратено на ваша адреса.

Ајт 4@0.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
ооооооуууууоооооу ууууууууууу јас сум ти приииијааатеееееел :music4:
Од цел концертот бисот само го биваше, ама ептен го биваше и цел концерт го извади! Одамна така не сум се распеала и изнавикала ко на тие три песни.
И после во Седмица. Цел ден јадам денес! Не знам ватевр хепнд ту ми, утре нема вака.
Неее знааам кооолкуу сеегаа, далеекуу ти сии миииии (да бе, си го глеам видеото што си го снимив) :music4:
Постов е поинтлес лајк нидлпоинтинг.
Инаф! :salut:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Драга

Да те поздравам со новиов аватар:) Vampires atack :vozbud::vozbud:

И сакам предвреме да ти се пофалам дека на утрешниот тест по матметика јас ќе имам БАМБУС:) Ама ајде да сме здрави и живи не ми е ни прв ни последен по тоа математиката:nesvest::nesvest:
Сеуште се надевам дека групава ќе се оствари некад:toe:

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Последниве деној многу почнав да се дружам со тебе..
Ми се здосади седењево на компјутер, ама морам да пишам семинарски, да преведвам, ај да беше за мене како така ама ова е претеризам:nenene:.
Ај нека се стопли времево да пиеме кафе на Широк Сокак, да се видиме со старите другови.
Некој ме забораја во то Скопјето, ајде враќајте се оти то е, ќе полудам:vozbud::vozbud:!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom