Значи знаев.Знаев од секогаш дека и на мене некад ќе ми се врати,добро не во толкава мера(којзнае што треба да се деси ако се врати како што треба ) ама сепак...
Оној Господ така сакал,да не ме сака у последно време!Иначе газам на испитиве ко никој друг,уствари сегде газам само таму кај што најмалце сакав ме прегазија!
Ме проколна мене мајка и на една девојка,аир да не видам доолго време.Си се смеев онака цинично,ама клетвите стигнаа.Незнам зашто баш таму каде што имаВ надеж дека ете тоа е тоа што е ми треба.Се заебав како Раниери во полуфиналето 2004 година (Челзи-Монако) коа стаи уште еден шпиц па на контра прими гол!Не дека напраив погрешна проценка( се супер си проценив)ама постои виша сила,што дури ни ја неможам да ја спречам.
Како викаат старите,така и јас :Господ така сакал!
Не е битно се ќе си биде како што треба да биде,само можда не сега,можда ни во брзо време,ама знам дека летово ќе биде драми!
Отиде што отиде,јбг многу беше убава.
Исто Јуве ми е предмет за потсмев и дури сожалување.
На повеќето полиња 21 година од животов ми почна на лошо,ама коа убаво ќе размислам можда и не е така.По се изгледа не е се така убаво во април!Владо вика секое лошо за добро е,дај боже да е во право!
Како и да е ме чекаат нови нешта,нови Монт Еверести за освојување
Газам!:smir: