Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
Кајгано.Еве чекав да се присоберам малку од импресиите деновиве и да ти пишам.Понеделников се вратив од Политијата од Словенија и Австрија,каде што си поминав најпреубавопрекраснотопнајлудопијаноидопишизборпоизбор.....уште сум под импресии и неможам да се приберам,а еве и вечерва ми се собра во Тренд со колегите што бевме таму,и накај 4 ипол во Мементо на ждерење.Ма најубаво беше незнам веке како да опишувам ама и онака се ми е џабе кога колку и да ти опишувам никогаш нема да разбереш сите дешавки,моменти,пијанства...кога моите не сфакаат што е толку смешно околу една ебана ПЕГЛА тогаш не очекувам ти ништо да разбереш.Биди ми поздравена,следниот пат те зимам со мене да видиш што е помин.П.С СИ ЈА САКАМ МАИЦАТА ТУБЕРКОЛОЗАТА НЕ БИРА ПО ИМЕ И БЕШЕ ХИТ ДАНА И ВЕЧЕ..................:vozbud: :drk:

O

okej

Гостин
Кајги сонцееее...ако не остане вака времево со сонце ќе се убијам..доста врнеше више аман неможам да се видам со мај лав..усвари можам али не е интересно мава на депресии..мЊа

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајге, започнаа прошетките:)

Се надевам дека ќе ги има почесто од лани. Уште 2 саати, а јас у пижами си седам неспремен.
Нели е тоа прекрасно?!:pipi:

Гладиус

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Драга
12 сати ко во телефонска централа да работам. Уште ако не добијам некоја награда за ова ќе се фрлам. А ко ќе велам јас да ме слушет, тие не. Епа не, зато сеа вака е. Роман можам да истам со патешествија и фантастични заплети ,перипетии,расплети. Е така.
Иначе ај ем гоинг. Оу јес ај ем. Само да не станам ко нив, па да се вратам сто кила потешка. Like, omg! Помалце ќе се дружиме, ама зато сеа цело лето иаме пред нас.:vozbud: И то је то, лицемерие колку сакаш, а ко ќе матурирам здравје боже, нив две ќе ги плукнам в фаца. Професорки мили, suck it. Blaah.:pusk:
И одам јас, поздраФ:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Денес ја добив најубавата информација во мојот живот. Бар во последно време. Дај Боже да се оствари, дај Боже да излезе се како што треба и како што би сакала...а до тогаш... па ништо само мечтаења и daydreaming...што друго ми останува?

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Здраво Кајги

Од вчера се како од ѓаволот да е чепнато. Најпрво бев на една очајна претстава (дека не ја сватив баш) + не шетаја на 2 сцени. Си дојдов дома и Барса изгуби. Од сабајлево на Менаџер ништо од рака не ми одеше и капак на се женска ми ми ги читала постовите на форумов:kesa:

Ајде, барем класната ме израдува, че ме пратела Скопје на 1 недела на трошок на школото:vozbud:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Грее сонце КимЌе ! Сонце ! :eek:oh_ooh:
Шубао си бевме расположени.. Скул фри деј.. Уживкич на кеј, кафица, муабетче.. :icon_cool:
Само шо чоек не може веќе ни муабет да напраи со обични странци -.-
А вчера..
..ај нема везе. По 2-3 дена пак ти ќе бидеш крив.
Ама жими се, по толку напетост ми требаше.
Не е фер.
Ама нека си уживаат сите.. нема баланс, ама ќе биде едното пред другото, нема проблем.
Oh n yea...1st place my ass .!.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.893
Кајги си чекам да дојде вечер...:L
Џабе отидов денеска на факултет. Срамота, доаѓаме и не работи проекторот на професорката и ни вика гитла. Мило ми е што времево се разубавува. Се надевам од идна недела ќе си носам шорцеви :wub:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
К

Lucky Time of Day: 5pm

уште малце :baeh:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дај бе заврни истури се, громови да ја параат земјата, ветришта нека ги откорнат дрвјата, барем да знаеме на што сме а не вака ред сонце ред облаци и до крајот на неделава да врни.
Не бива работа едниот вика другиот вака, а да си терам јас по мое најдобро ќе биде, УПМ нема телефони нема броеви ама ако си чекам јас бркај си го животот ти кога ќе треба за внесување мебел горе по скали тука сум пак со моите рамења :nesum:.
Ајмооооооооо жиранти кредити грантови, ами што правиме вака балон да е ќе се надува и ќе пукне а не друго, сите ве сакам додуша не лигушки како покоен Тоше Проески ама некоја ден кога ќе ми пукне филмот осеќам дека ќе треба пак да купувам нова тастатура и маус, а ова мониторов LCD да беше еднаш да го удрев така и готово :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Шмекс, nudges and emoticons.
Living the social life online.

T

theTinule

Гостин
Колку себични луѓе има на светов, не си свесна!

Премногу!

Дури и оние кои викаат дека животот би го дале за тебе, кога ќе дојде време да дадат нешто, ни да им скратат нокт не даваат за тебе!

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ќе ме спобудали времево.
Уш еднаш нека му текни да се смени само..:nerv:

Ќе спобудалам и зш нема да е тука во последните деној бе!
Смеење,бркање,лизгање по паркетон, играње одбојка со пилатес топки, плачење,славење родендени.. све на едно место :icon_lol:
Втор живот.

И незнам дали ќе ме разбериш,ама уште не ги прежалив...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom