Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ако мислите дека вам ви е тешко, тогаш само сетете се дека постојат луѓе кои го познаваат, се дружат и живеат со Пепси.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Здрацо,

сакат човек, крајно несмасен! Ме фатило изгледа шумеча.таблетовитис. :icon_mrgr:
Ми се пријаде и станувам да идам да си напраам сендвич, во таа темница во ходник некој претходно ја затворил хармоника вратата пластична па така со сета сила се забив во неа, рокна као тенк да ја погодил. :нинџ:

Дообро, идам во кујна и влагам у филм дека сум Џејми Оливер, ќе праам пар-екселанс сендвич, мачкам павлака, редам салама, редам патлиџан, редам краставица, сирење и кечап на крај. :вонзем:
Се враќам во соба ставам послужовникот пред пц и загризувам од тоа сендвичот и све што имаше внатре за 1 секунда се најде на тастатура. :facepalm: Партали напраив, едвај исчистив, и пак гладен останав... Сеа јадам некои умрени социјални наполитанки од задушница :sick: , ебате идиотот ретардиран.

Ај чхао, не замарај.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Надал тепа,Мајами тепа,уште на Кајгана сонг контестов да тепав :D(5,still better than united)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Весело е весело е :pos: вечер ќе правиме собиранка со друштво. Среќа па ме фати инает. За некој ден тргнувам на пат. И се надевам дека се ќе биде како што треба.Тој, тој е веќе завршена приказна.. И не гледам назад. :pipi: Ова нека ми биде лекција за понатаму. И I really don't care.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Да преполагаш за 10, а имаш 9, во последен семестар, а се ти е друго положено.
Од ваквиве не притисок, не коса, тоа што го неам ми се крева.
Чекаааај, сега у НБРМ ќе трчаат одма да ја вработат, илјада евра нето ќе и лупнат, вреди сето мачење.
Абе, Бог да чува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom