Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Она кога некој ти изиграва водич, а поима нема кај тера. Те носи до некоја слепа улица и ти вика: Очигледно го утнав патот, ама не се сеќирајте, се' е под контрола. :pos:
Уз пат се лупнав во едно девојче и ми рече: Лелеееее, амАаААН. :oops: И тоа само што се потчукнав у нејзе, а замисли да ја бутнев по грешка? Па ќе ме утепаше на лице место и три метра дупка ќе ми ископаше. :ROFLMAO: Уште четирипати се сопнав у туѓа патика. Од кои мислам дека трипати беа во лева патика. :X3: И така Кајги, јас така те замарам по малку (поише), али нема љутиш, нели? :pipi:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Легендата вели дека на Кајгана постои Само за девојки/Прашање до девојките/За девојките тема на која actually одговараат девојки.
Мажи го опишуваат идеалниот пенис бе...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^ Истата легенда вели дека Шумеча таблета напишала пост во ДК во кој што не напишала 5 смајлиња и без да спомене како се удрила во некој/нешто или и се има случено друга незгода.

M

Mario Gómez

Гостин
Легендата исто вели дека Шител еднаш ќе пренесат настан за сексуално злоставување без да ги кажат сите детали у timetable.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Passed down to you...
Разбирам луѓе кои не искусиле толку внимание и љубов во животот па да прават смешни испади. Карактеристично е тоа за личности од раната адолесценција бидејќи се неискусни во социјалниот живот и секој мањак на пажња го доживуваат како крај на светот... Во последно време социјалните мрежи имам дојам дека границата итекако ја поместија/избришаа така да не би ме зачудило некоја постара дадичка да почне да драматизира со испади демек љубов неврозвратена, љубов забранета и 100 статуси за тоа како животот бил тежок, а тоа само поради едноцифрениот број на лајковите на постовите. Жити тежината на егото...
Звучам грубо и баш ме боли цев, но постарите треба да се запрашат, а со тоа и засрамат како таа бројка им го диктира оноа што ќе го пишат по социјалните мрежи, како прават „форумски самоубиства“, како стануваат после толку време поминато низ искуството животно (работа - брак - деца) толку кршливи и слабаци.
So says Saladin
P.S. Се собра кланот дома.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
^посебно во 1 и кусур... Абе животиште, милина :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Прво сабајле пиеше кафе со другарка и, после излегоа низ парк каде што пиеа сок, па после беа во ресторан каде што јадеа пица, па после учеа заедно, па пиеа кафе а сега се кај неа дома и пијат вино. Немам поима кое е девојчето, ја имам во пријатели на Facebook но по цели денови објавува фотографии што и да прави. Се мислам дали таа нема живот што објавува цело време што прави за да се пофали или јас што го забележав тоа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom