Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга, знаеш зошто уште ќе тапкаме во место во поглед на IT сферата во државава? (не дека напредуваме во некоја туку ајде)

Ај што има професори што ќе останат без работа па оставаат уште по 20 математикишта на технички факултет, но, зошто уште има амеби што студираат информатика и наместо да одберат нормални предмети корисни за струката, одбираат некои математики со фенси име, како нумерички методи, теорија на системи и компјутерски статистики некои. Ќе правиме муабет кога ќе бараат работа. Али хеј математиката е битна за да си електроинжењер, после кога ќе те праќаат да киснеш и слободни викенди на дообуки и курсеви ќе те праша газот и за основи на инжењерство и за математика.:свиркам: Жими се од 40 испита 39 да им ставиш математика, 1 IT , пак ќе се упишуваат ко коњи.

Faggots.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Добро утро :coffee:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.713
Поени од реакции
88.780
Кај си бе Кајги бе, да те е.ам :icon_mrgr:

Седев на компјутер, па си реков да ти подосаѓам за мојата несоница (again)...
Значи ова проблемов со несоницава го достигна максимумот. Сабајле во 6:30 часот од што немав што да правам решив:
1) Да ги измијам садовите на Hardcore начин: Со ладна вода
2) Уште петли не пропеале, а јас одам да пазарам. Ме гледаат таму вработените уште неотворени јас им свратувам...
3) Потоа доаѓам дома, ставам кафе за цела куќа на моја сметка
4) Го средувам кафезот на папагалот
5) Го зачистив компјутеров
... Значи ептен голема домаќинка сум, сега фали уште ПМС да добијам, и сликата да биде комплетна :X3:. Ама гледај на посветлата страна, во кесичката со кафе ми се падна награда... една лажичка

Поздрав Кајги, ќе се обидам да ја победам несоницава со едно јако Турско кафе :facepalm:

Последно уредено:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
дра га

Глуп сум еј. Паштета од туна у комбинација со млеко. Е сеа ќе ме боле стомао, е ќе ме боле.

:facepalm:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.734
Поени од реакции
13.498
^dear friend
Семитите биле паметен народ кога вовеле кошер риба и млеко да не се мешаат ни на сон.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Останав запрепастена од подфорумот Фотографија. Некои луге имаат навистина добар сенс за фотографија...
Од секогаш сум се интересирала за таа сфера.. а за добра фотографија ти е потребна добра опрема. Штета што ја немам.. Повекето луге наместо да прават добри слики тие апаратот го користат за селфи фотографии за на фб :cautious: Страхотно.

Моментално сум за во планинска кукичка, разгорен оган, чај од јаболка и цимет и добро друштво...
Ама...за тоа понатаму... моментално имам други приоритети... И ја чекам пролетта... убавата пролет...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Драга моја Кајги. На тебе сите се истресуваат, и машки и женски форумџии. Па дури и неопределине. Доста за географија.
Денес сфатив зашто немам љубовни проблеми. Немам љубовни проблеми затоа што овие проблемиве на работа ми го зафаќаат целиот простор предвиден за проблеми. Интересно е како се заработува дневницата. Некој со седење, а некоја будала ко мене ќе си оди жива вода, пак ќе биде виновен кај претпоставениот.
Има премногу вистина во сликава:

П

Пепси_

Гостин
jas sum za sam ebi ti toa grupni aktivnosti sve u kurac da mu ebam majku :icon_lol:

tuka moze samo da si go zgolemis brojot na problemi i nervozi nisto drugo....

od svetla tocka u zivotot samo elektrikot mi ostana :facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Си одам накај дома и пред мене две жени си прават муабет, едната ја прашува: еј се всели во станот што ти го подари државата?
А оваа: пфф што ти е на тебе ма? Имам убава куќа кај мајка ми јас во станот ќе одам. Има време до 2020 година кога ќе пораснат децата ќе си имаат обезбедено место за учење и собирање на другари.
Ова го има само во нашата смешна џунгла. Кој има пак ќе има, кој навистина нема кров над глава поради вакви никогаш нема да има. :coffee:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Драга Кајгана уууууууууууаааааааааааууууууууууууууу
:vozbud::vozbud::vozbud:

Денеска добивме принова во семејството, мојата драга и сакана мачка Риби на свет донесе не знам колку точно здрави мачиња.
Родилката е во стабилна здравствена состојба и е пуштена на домашно лекување, пошто е омачена меѓу двете куќи во картон не можам да видам за колку мачиња станува збор. :icon_mrgr: Но ветувам штом ќе излезат од таму ќе бидат сликани и презентирани во другата тема.

Ајде воздра сега. :D:D:D:D

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Кајгана
Многу мразам мрави, купив препарат сега не ми можат ништо, глупи мрави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom