Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Безобразни мод-ови имаш Драга Кајгано, цццццц.... Штотуку ми скинаа 30 лајкови! :facepalm:

:icon_lol:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.734
Поени од реакции
13.498
Ги заслушав Porcupine tree... онака сериозно.
Битисувањето ме срозува во овие неколку денови на летаргија. Завршив една книга и некако ко да сум раскинал врска од сериозен калибар, не ми се начнува нова. Едини спас барам во работата да ја сузбие оваа глупа монотонија од време.
Одам во зоолошка денес, симпатично се осеќам меѓу насмеани лица. Изблик на нов живот, мали дечиња се врткаат, сонцето си го имаше својот удел на „стоплување на атмосферата. И тогаш еден студен ветрец кој до доцна попладнето ми ги реметеше ганглиите и имав чувство на мрачност слична на Пачино во Мирисот на жената. Од комплекси не може да се бега. Освен да се прифати дека работите во моментот се такви. А знам дека работите ќе отидат вон контрола еден ден. И тоа само ради недоразбирање. А не можам да премолчувам за некои работи.
So says Saladin...

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Некогаш ја сакам неделата како ден, некогаш не ја сакам... денес е така... Ми се чини некако депресивна, здодевна, глупава...Истовремено смешна. А вечерите ги сакам...Имаат некој посебен шмек. И сакам кога јадам тост со пршут и краставички домашно направен со сок од праска.. Сакам кога јадам медени колачи... Сакам многу работи...
Денес, бев добар слушател на многу личности...денес успеав да насмеам многу луге.. задоволна сум, сепак...од направеното досега.
Следува филмче со Jason Statham... И да се придружам на мојот најголем пријател...креветот..
Утре од почеток. Многу обврски и активности.

Фала лепо.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.647
Поени од реакции
31.871
На прашањето ,,Како си помина" ги имаш следнива одговори по јачина:

глупо--поглупо--најглупо--жими к..ов.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Се` си мислам дека е понеделник :cautious:
Денес што убав ден :love: Си се шетав по кратки бе! И топло ми беше! Луда марта стварно била луда...
Него, да ми објасниш нешто? Едно од кучињата што го чуваме посебно, ја скокна оградата и беше едно барем 5 мин со другите 3, меѓу кои и едната што обично не ја поднесува, и ништо не се случи. И дојдовме ние и за малку ја нападна. Ај иди сфати ги :tapp:
Адвокатот ако не пише и оваа недела ќе летнам до ЊуЈорк и ќе го упукам :mad:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ДК...

Неколку пати им имам кажано на другарите дека кога ќе умрам сакам да ме кремираат. Причината секако е да не ме закопаат жив по грешка, ко на Lost или CSI. Подобро убаво испечен отколку жив под земја. Го знаат ова такада сигурен сум. Постов на @Forrest Gump само ме доубеди во тоа мислење.

Али не знам што ќе правам со претпоследната приказна дотогаш, све дур живеам со моево маче кое моментално гледа... во мене...? Приказната сега е уште пострашна.

Последно уредено:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ДК
значи поради отсуството на мајка ми ( на 8ми март беше во албанија,my threat) денеска бев домаќин прва класа шо може тошо малеро да ми завиди :)
три машини пуштив за перење, спружирав алишта, исчистив собата, измив чиниите, исцепив дрва за цела недела, си испеглав алишта за излегување, играв фудбал со кајганаџииве, додека чекав читав feast for crows( :D ) сварив вкупно 8 кафиња, и направив тост за вечера
Ladies form a line and one at a time pls :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom